Vrijstaand wonen in een authentieke woning op een centrale plek in Borssele. Deze woning is voorzien van een leuke woonruimte die verdeeld is in een woonkamer, eetkamer en een half open keuken. Op de verdieping is er een slaapkamer.
In onze ogen echt een kans voor starters op de woningmarkt. Alleen of met z’n tweeën is het hier heerlijk wonen. Kom binnenkijken voor een juiste indruk.
WONEN
De woonkamer is verdeeld in twee ruimtes. De eerste ruimte betreft de living met een leuk zicht op de omgeving. Leuk detail in de woonkamer is het sfeervolle balkenplafond. De andere ruimte is momenteel in gebruik als eetkamer. Deze ruimte is door aanwezigheid van diverse ramen lekker licht en ook hier is een balkenplafond. Diverse inbouwkastruimtes zorgen voor praktische opbergruimtes.
De half open keuken is voorzien van een gaskookplaat, koelkast, oven en afzuigkap. Ook de badkamer bevindt zich op de begane grond. Deze is voorzien van een douche en wastafel. Naast de badkamer is er een separate toiletruimte. Zowel aan de voorzijde als aan de zijkant is er een toegang. De toegang aan de voorzijde komt uit in een lange gang die enigszins kan voorzien in extra bergruimte. De andere toegang komt uit in een hal met cv-opstelling.
SLAPEN
Op de eerste verdieping zijn er een overloop, tussenruimte, die eventueel dienst kan doen als logeerkamer en een slaapkamer. Een tweetal zijramen en twee dakramen zorgen voor daglicht.
TUIN
De tuin is voorzien van grind en een schutting als afscheiding. De zij tuin is vanwege ligging op het zuiden goed gesitueerd op de zon. Parkeren kan aan de straat.
ALGEMEEN
-Kunststof kozijnen op de eerste verdieping
-Deels voorzien van rolluiken
-Gelegen binnen een bescherm dorpsgezicht
-Oplevering in onderling overleg
Borssele is een bijzonder vormgegeven dorp volgens het principe van de gulden snede. Waarin de grootste delen zich verhouden met de kleinste. Het dorp is voorzien van twee basisscholen, een bakker, een supermarkt en twee kerken. Steden als Goes, Middelburg en Terneuzen zijn binnen 20 tot 25 autominuten te bereiken.
Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een
andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.
b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.
Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.
Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.
De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.