Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Martinus Nijhofflaan 11

KLOETINGE
125 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Met alle gemak wonen in een heerlijk rustige en kindvriendelijke omgeving? Aan de Martinus Nijhofflaan 11 te Kloetinge staat deze ruime twee-onder-een-kapwoning die deze dingen biedt en meer! Gelegen in het Oostmolenpark van Kloetinge heeft het alle rust en ruimte van een moderne woonwijk, maar ligt het slechts op enkele minuten fietsen van het centrum van Goes.

De nette woning heeft met een flinke uitbouw zowel een verlengde woonkamer als een bijkeuken erbij gekregen. Met de ruime woonkamer en nette keuken op de begane grond en vier slaapkamers en de moderne badkamer op de eerste verdieping biedt het al zeer veel.

Echter houdt het daar niet bij op. Niet alleen binnenshuis maar ook daar buiten is de ruimte terug te vinden. Met het perceel van 285 m2 eigen grond heeft de tweekapper een heerlijke achtertuin op het zuidwesten. Doordat het perceel op de hoek van de Simon Vestdijklaan en de Martinus Nijhofflaan staat is het daarom met deze ligging tot in de late uren genieten van de zon in de tuin.

De entree ligt aan de zijkant van de woning, na de fraai aangelegde voortuin. De entree komt uit in de hal en geeft toegang tot het toilet, de meterkast, de trap naar de eerste verdieping en als laatste de woonkamer. De woonkamer ligt over de gehele lengte van de woning en is dus aan de achterzijde nog eens verlengd.

Het zitgedeelte ligt in een L-vorm aan de voorzijde, gevolgd door toegang tot de keuken en in de uitbouw het eetgedeelte. Dit laatste heeft een heerlijk zicht over en toegang tot de achtertuin via de schuifpui. Dit deel blijft heerlijk licht door het daklicht en de grote pui.

De halfopen keuken volgt achter de hal en sluit aan op de woonkamer. De keuken is voorzien van vaatwasser, koelkast, inductiekookplaat, afzuigkap en combimagnetron. Ook hier is aan het daglicht gedacht, door de plaatsing van een solatube. Op de keuken volgt de zeer praktische bijkeuken, waar er naast extra bergruimte en toegang tot de tuin ook ruimte is voor de witgoedapparatuur.

De overloop op de eerste verdieping geeft toegang tot de eerste drie slaapkamers en de moderne badkamer. Deze is in 2015 geheel vernieuwd en bestaat uit een ruime inloopdouche, tweede toilet en het wasmeubel.

Op de tweede verdieping is een vierde slaapkamer gerealiseerd. Deze strekt over de gehele verdieping. Door het realiseren van een aantal handige kasten is er extra bergruimte gecreëerd en zijn de Cv-ketel en de omvormer van de zonnepanelen weggewerkt.

Zoals al eerder genoemd ligt de tuin achter de woning fantastisch! Gericht op het zuidwesten en met een brede strook naast de woning heeft het tot aan het einde van de dag een strook zonlicht achterin. Daarom staat er naast de woning een fijne veranda met berging om tot in de avond te kunnen genieten.

De voor- als achtertuin zijn onderhoudsvriendelijk aangelegd. Achterop het perceel staat de garage, met direct voor de garage plek voor een auto op eigen terrein. Hier zit ook de achterom voor de tuin.

Naast de ruime uitbouw en modernisatie van keuken, badkamer en toilet, zijn er ook een twaalftal zonnepanelen geplaatst. De woning is dus meer dan zeker klaar voor de toekomst! Dit gecombineerd met de nette staat en de fijne wijk maakt het tot een heerlijke woning. Bent u benieuwd? Neem dan contact op via 0113-251000 voor een afspraak op locatie!

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  Per datum
Bouw
 • Soort woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Type woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Bouwjaar
  1993
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  125 m²
 • Perceelsoppervlakte
  285 m²
 • Inhoud
  463 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Verzorgd

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.