Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Martinus Nijhofflaan 109

KLOETINGE
Icon
122 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Fijne semi-bungalow (energielabel A) met aangebouwde garage en heerlijke tuin gelegen in woonwijk Oostmolenpark.

Deze woning is gelegen in de rustige woonwijk ‘Oostmolenpark. De wijk kenmerkt zich door een ruime opzet met veel algemeen groen.
De omgeving is gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen zoals de A 58, voorzieningen (zoals bijvoorbeeld winkelcentrum De Bussel) en het Goese stadscentrum zijn gelegen op (korte) fietsafstand.
Het ADRZ ziekenhuis ligt op loopafstand.

De praktische indeling van de woning biedt zowel voor jong als oud een heerlijke woonstek. Voor gezinnen met opgroeiende kinderen is er volop woon- en leefruimte in en om het huis en voor actieve senioren is het een prachtig object door de levensloopbestendige indeling met slaapkamer en badkamer op de begane grond.
De woning is voorzien van kunststof ramen, deuren en kozijnen.

De op het oosten gelegen achtertuin biedt u volop privacy en heeft een scala aan beplanting, struiken en borders. U vindt er zowel schaduw- als zonterrassen en een heerlijke overkapping.

De woning is voorzien van 12 zonnepanelen (2018) met een een gemiddelde opbrengst per jaar van 3900 KWh. De woning wordt (deels) verwarmd (en indien nodig gekoeld) middels een airconditioning (Mitsubishi, 2023).

Indeling.
De garage ligt aan de linkerzijde van de woning en heeft een oprit met parkeerruimte voor meerdere auto’s. De buitenentree heeft een kleine overkapping, waardoor u bij regen enigszins beschut staat.

De hal bevindt zich centraal in de woning met aan de linkerzijde toegang tot de eerder genoemde garage. De garage is ruim van opzet. Achter de garage is een ruime bijkeuken gesitueerd met toegang tot de tuin.

Links van de hal bevinden zich een drietal ruimtes: een toiletruimte, de slaapkamer en de badkamer.
De badkamer (2014) is keurig verzorgd met inloopdouche met glaswand, dubbel wastafelmeubel, handdoekradiator en hangcloset.
De toegang tot deze badkamer is er dus zowel vanuit de gang als vanuit de slaapkamer (en-suite). Dit is erg praktisch.

De slaapkamer is ruim van opzet, zodat er voldoende ruimte is voor een bed met ruimte eromheen en een garderobekast. De slaapkamer is eveneens bereikbaar vanuit de woonkamer.

Woonkamer
De woonkamer bevindt zich aan de rechter- en voorzijde van de woning en staat in verbinding met de keuken. De woonkamer is in L-vorm. dit geeft een wat speelse indeling, een deel kan bijvoorbeeld mooi benut worden als bijvoorbeeld studeer- of bibliotheekhoek.

Woonkeuken
De keuken (bouwjaar 1996, renovatie 2013) bevindt zich aan de tuinzijde en staat in een L-vormige opstelling en is voorzien van een keukenboiler. Deze ruimte biedt prima plaats voor een eettafel en geeft zicht op de prachtige siertuin. De tuin is bereikbaar middels een loopdeur.

Verdieping
De verdieping is bereikbaar via een trap vanuit de hal. U treft er een royale verdiepingsruimte. Thans is er één slaapkamer, maar indien gewenst kan de verdieping worden uitgebreid met meerdere kamers en/of een badkamer. Ook zijn hier de technische voorzieningen zoals cv-ketel en mechanische ventilatiesysteem.

Garage
De garage is praktisch en voorzien van geïsoleerde garagedeur (dubbele deur).
In de berging achter de garage zijn er mogelijkheden voor het plaatsen van witgoed.

Oplevering: in overleg.

Kortom: een ideale woning in een fijne woonomgeving.
Wij zijn enthousiast! U ook?

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10 % van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. BOOT makelaars neemt altijd een bankgarantie c.q. waarborgsom op in het koopcontract.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1994
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  122 m²
 • Perceelsoppervlakte
  545 m²
 • Inhoud
  548 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Tuin rondom Fraai aangelegd

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.