Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Landweg 13

'S-HEER ARENDSKERKE
Icon
218 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

De ruimte en mogelijkheden van een woonboerderij, aan de rand van het dorp? Dat komt niet vaak voor, maar wel hier aan de Landweg 13 in ’s-Heer Arendskerke. Deze schitterende woonboerderij uit 1850 ligt aan de rustige rand van het dorp, met op een zeer kleine afstand het groen van de polder gelegen.

Naast deze fantastische ligging biedt de vrijstaande woning en de grote schuur veel mogelijkheden, zoals van een woonboerderij verwacht kan worden. De woning heeft aan de achterzijde een flinke uitbouw gekregen. Daarnaast bevindt zich een deel van de woning al in het schuurdeel. De schuur is echter van een groot formaat dat het veel extra mogelijkheden biedt.

Een werkplaats en opslag voor de klussers, een hobbyruimte, praktijkruimte aan huis of het verbouwen tot extra woonruimte, het hoort allemaal bij de mogelijkheden! De ruime kavel van 1.635 m2 vult dit prachtig aan.

De afgelopen paar jaar is de woning uitgerust met 20 zonnepanelen en een zonneboiler. Dit om het klaar te stomen voor een energiezuinige toekomst. De opbrengst van de panelen dekt meer dan alleen het stroomverbruik. Eventueel in de toekomst naar een warmtepomp is dan ook zeker een optie.

De karakteristieke voorgevel van de woning ligt achter de fraaie voortuin. De entree komt uit in de hal, die in het gepotdekselde deel ligt. De grote hal is een heerlijk lichte ruimte met toegang tot de meeste vertrekken op de begane grond.

Zo is er aan de linkerzijde toegang tot de eerste twee ruimtes; de TV-kamer en de woonkamer. De TV-kamer is een heerlijke ruimte waar even van de rust genoten kan worden. Zij het met het kijken van uw favoriete film of het lezen van een goed boek, het is een ruimte die een extra stukje rust geeft.

Hierop volgt de prachtig ruime woonkamer. De woonkamer is van een royale afmeting en zou daarmee ruimte kunnen bieden aan meerdere zithoeken. Er is er momenteel een gerealiseerd rond de eerste houtkachel. Zowel de woonkamer als de hal hebben beiden een prachtige houten vloer. Achterin zijn er openslaande deuren naar de achtertuin.

Vanuit de woonkamer is de gezellige keuken te bereiken. Dit is zo een ruimte die bij binnenkomst al warm aanvoelt. Dat komt door de oude boeren plavuizen, de geheel bijpassende keuken, het balkenplafond en de schouw met tweede houtkachel.

De ruimte biedt meer dan alleen de keukenopstelling, met ook voldoende ruimte aan een eettafel. De keuken is voorzien van een fornuis met oven, afzuigkap en koelkast. In het verlengde van de keuken volgt de praktische bijkeuken, waar er plek is voor de witgoedapparatuur en lekker veel extra bergruimte. Na de bijkeuken volgt het kantoor, wat een van de geweldigste ruimtes is van de woning. Er is namelijk vanuit hier prachtig zicht op de groene tuin achter de schuur.

Aan de andere kant van de hal volgen de andere ruimtes, waaronder de ouderslaapkamer en de eerste badkamer. Ook de ouderslaapkamer heeft het fraaie zicht over de achtertuin. Vanuit deze ruimte is de badkamer te bereiken, met een douche en wastafel. Achterin de hal is er toegang tot het toilet en de serre.

De hal en de slaapkamer liggen al in het oorspronkelijke schuurdeel. Voor de toegang tot de slaapkamer is er via een doorgang toegang tot het huidige schuurdeel. Deze van ouds boeren schuur kan voor gigantisch veel doeleinden gebruikt worden.

Momenteel bestaat het uit een drietal werkplaatsen en een groot deel opslag. Vanuit deze opslag is er toegang tot meerdere zolders. Eventueel kunnen een aantal van deze ruimtes bij het huidige woongedeelte getrokken worden. Maar het is ook goed mogelijk om hier praktijk, eigen werkruimte of gewoon een schuur te houden. De niet alleen karakteristieke schuur biedt een heleboel mogelijkheden.

Via de mennen aan de voorzijde is er ook toegang, aan de achterzijde zijn er een drietal deuren met toegang tot de tuin. Recht van de schuur is over de gehele lengte nog een eerste berging gerealiseerd voor extra opslag.

Via de schitterende trap vanuit de hal is er toegang tot de eerste verdieping. Deze verdieping bestaat momenteel uit een tweetal slaapkamers en de tweede badkamer. De eerste kamer ligt in het oorspronkelijke deel van de woning, welke gekenmerkt worden door de koekoeken aan de voorzijde. De tweede ligt in de uitbouw aan de achterzijde. De badkamer bestaat uit een bad, tweede toilet en wastafel.

De kavel van 1.635 m2 heeft een heleboel te bieden. Zij het de grote oprit aan de voorzijde of de extra bergingen aan de achterzijde. Denk aan een heerlijk rustig atelier achterin de tuin of een fijne berging voor het klussen.

De achtertuin is vervolgens mooi groen met meerdere perken. Het geheel is door groen omsloten waardoor het ook een fijne privacy waarborgt. Direct achter de woning zijn eer meerdere zithoeken gelegen, met de gehele dag zon.

Al met al is er dus zeer veel over de woning te schrijven. Het ervaren is echter nog vele malen beter! Bent u nieuwsgierig geworden, kom zeker een keer kijken en maak een afspraak via 0113-251000!

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1850
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  218 m²
 • Perceelsoppervlakte
  1635 m²
 • Inhoud
  1691 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  6
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Tuin rondom Verzorgd

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.