Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Kreekpad 13

KATS
Icon
76 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Keurig onderhouden eindwoning gelegen aan een rustige straat!

Algemeen:
Energielabel A.
Vloerverwarming begane grond en verdieping.
Kunststof kozijnen en ramen met dubbel glas
Zowel aan voor- als achtergevel voorzien van buitenkraan en stopcontacten.

Kats is een uniek en gezellig dorp met een actieve gemeenschap. Met zijn circa 500 inwoners is het gelegen in de luwte van de zeedijk rondom Nationaal Park ”Oosterschelde” en temidden van zeer veel, fraai natuurschoon. Er is een jachthaven en een strandje! Winkels vindt u in de omliggende dorpen (afstand circa 6 km.), of in de historische steden Zierikzee en Goes (afstand circa 12 km).

De indeling is als volgt: via het pad door de voortuin bereikt u de entree. U komt binnen in de hal, waar ook het toilet en de meterkast zich bevinden. Vanuit de hal bereikt u de sfeervolle woonkamer, deze is tuingericht en heeft een overvloed aan natuurlijk licht door de grote kozijnen en de openslaande tuindeuren.
Praktisch is de trapkast voor het opbergen van spullen. De keurige keuken is gesitueerd aan de voorzijde en van alle gemakken voorzien met o.a. gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, elektrische oven en een vaatwasser.

Op de bovenverdieping vindt u twee ruime slaapkamers. De grootste slaapkamer is voorzien van op maat gemaakte vaste kasten. Beide slaapkamers zijn voorzien van Fakro dakramen, compleet met rolgordijnen, zonwering en horren. De moderne badkamer is een oase van rust en comfort, compleet met inloopdouche, tweede toilet, wastafel en zelfs een handige wasmachineaansluiting.

Deze woning heeft nog een verrassing: een ruime bergzolder, bereikbaar via een vlizotrap. Hier vind je niet alleen extra opbergruimte, maar ook de CV-opstelling (Nefit, 2011) en een warmte terugwininstallatie.

De betegelde tuin biedt niet alleen een nette uitstraling, maar ook praktisch gemak met zijn vrije achterom. Een pluspunt is de solide gebouwde overkapping, die een heerlijke toevoeging vormt aan de buitenruimte. Tevens is in de tuin een houten tuinhuis, praktisch voor het opbergen van uw fietsen of tuinmateriaal.

Kortom: Als u op zoek bent naar een woning waar u zo in kunt, dan is dit uw huis!

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10 % van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Eindwoning
 • Type woonhuis
  Eindwoning
 • Bouwjaar
  2011
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  76 m²
 • Perceelsoppervlakte
  140 m²
 • Inhoud
  287 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.