Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Korenbloem 2

KAPELLE
Icon
114 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Modern wonen op de hoek van de Korenbloem te Kapelle! Op nummer 2 staat deze twee-onder-een-kapwoning met garage uit 2008 op een prachtig perceel van 314 m2 eigen grond. Naast de ruime begane grond, door de diepe aanbouw aan de achterzijde, heeft de woning een viertal slaapkamers verdeeld over twee verdiepingen.

Een van de voornaamste eigenschappen van het perceel is de ruimte rondom de woning, met de oprit voor de garage, maar voornamelijk de diepe zonnige achtertuin op het westen. Achter de woning is daarom een prachtige overkapping geplaatst met een fraai aangelegd aangrenzend terras. Het is hier optimaal genieten van de komende zonuren.

De woning heeft een ruime hal en een verdere open begane grond, met de woonkamer optimaal op de tuin gericht. De eerste verdieping bestaat uit een drietal slaapkamers en de badkamer. De kamer op de tweede verdieping brengt het totaal tot vier.

De entree van de woning ligt aan de zijkant na de oprit, welke ruimte biedt aan twee auto’s. Via de entree is de opmerkelijk lichte hal te betreden. Op de hal komen de meterkast, het toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping uit. Vervolgens is de keuken te bereiken.

De keukenopstelling ligt voorin de woning in een L-vorm en heeft zo zicht op de tuin en de straat voor. De keuken is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combimagnetron. Achter de keuken is er vervolgens ruimte voor de eethoek.

Doordat de keuken en woonkamer open zijn en de woonkamer naar de tuin is uitgebouwd is dit een prachtige open ruimte. Dit wordt versterkt door middel van de lichtinval door de grote pui met openslaande deuren aan de achterzijde. Hiermee is er een prachtige zithoek in de kamer gecreëerd, waar vanuit het terras direct te bereiken is. Het terras is vervolgens grotendeels overdekt door de overkapping.

De overloop op de eerste verdieping geeft toegang tot de eerste drie slaapkamers en de badkamer. De ouderslaapkamer ligt voorin over de gehele breedte. Hierna volgt de badkamer, waarin een bad, douche, tweede toilet en wastafel liggen. Achterin volgen de tweede en derde slaapkamer.

Via de vaste trap vanaf de overloop is de tweede verdieping te bereiken. Onder het bol gebogen dak is een royale vierde slaapkamer gelegen. Deze verdieping geeft gezien de grootte veel extra mogelijkheden. In een aparte kast is de Cv-ketel gelegen. Vanuit deze ruimte is het dakterras te bereiken. Hier is het vroeg in de dag al genieten van de zon.

Tuin en woning zijn direct met elkaar verbonden door de grote pui in de woonkamer en de aangrenzende overkapping. Direct achter de woning onder de overkapping is het fraai aangelegde terras gelegen. Hier is het tot in de late avonduren genieten.

Hier houdt het echter niet op. Doordat het om een perceel van 314 m2 eigen grond gaat is er achter het terras nog veel tuin gelegen, met tot aan het einde een stuk groen. Aan de kant van de Boterbloem is een poort in de schutting gerealiseerd. Dit is ook een korte weg naar de garage. De volledig geïsoleerde garage biedt extra bergruimte en plek voor de witgoedapparatuur.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Type woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Bouwjaar
  2008
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  114 m²
 • Perceelsoppervlakte
  314 m²
 • Inhoud
  488 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Verzorgd

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.