Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Kapellestraat 2

ELLEWOUTSDIJK
Icon
75 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Zelden hebben wij zo een charmante woning gezien als de woning aan de Kapellestraat 2 te Ellewoutsdijk! De uitstraling, de inrichting en de geweldige locatie komen hier samen tot het perfecte plaatje. Onderaan de zeedijk, met uitzicht over het voorgelegen weiland en het hierop volgende water kan er volop van de natuur, de zon en de rust van Zeeland genoten worden. Wonen op deze locatie geeft dus elke dag een vakantiegevoel!

De karakteristieke uitstraling met de prachtige IJsselsteentjes dateert van 1900, met hierachter een volledig gerenoveerde woning. Het wooncomfort voldoet daarom volledig en meer aan de hedendaagse eisen. De inrichting, een combinatie van Bohemian en English cottage, draagt vervolgens bij aan dit wooncomfort met een geweldige sfeer. De woning is daarom zeker geheel instapklaar te noemen.

Naast de kavel van 180 m2 eigen grond waar de woning op staat hoort er een tweede kavel bij de woning. Deze kavel van 191 m2 grond is momenteel als cottagetuin in gebruik. Doordat de ligging gelijk is aan de woning kan er van hetzelfde magnifieke uitzicht genoten worden. Een tweede tuingedeelte of een plek voor een atelier behoren tot de mogelijkheden van dit perceel!

De entree ligt aan de voorzijde en komt uit in de hal. De hal geeft toegang tot badkamer en de woonkamer. De nette badkamer ligt in het verlengde van de hal en bestaat uit het toilet, de douche en een wastafel.

Hierop volgt de woonkamer. Deze ruimte heeft door de vele details en de inrichting zo veel sfeer dat het elke dag zal aanvoelen alsof u op vakantie bent. De geweldige details, waaronder de oude balken, de houtkachel en de houten vloer, combineren fantastisch met de inrichting. Door de grote glaspartij aan de achterzijde wordt dit alles fraai belicht. De woonkamer is tuingericht en er kan daarom van hetzelfde uitzicht genoten worden.

Vanuit de woonkamer kom je in de keuken. De keuken is evenals de hal voorzien van de karakteristieke rode gebakken plavuizen en heeft vloerverwarming. De stijl van de keuken valt geheel samen met de sfeer van de woning. De ruime keuken bestaat uit een zes-pits Boretti gasfornuis met dubbele oven, vaatwasser, koelkast en afzuigkap.

Na de keuken volgt de bijkeuken. Hier is er plek voor de witgoedapparatuur en veel extra bergruimte. Vanuit de bijkeuken bereikt u de tuin met schuur.

Met de trap vanuit de woonkamer is de eerste verdieping te bereiken. Aan weerszijden van de overloop ligt er een slaapkamer. Beide slaapkamers bieden ruimte aan een tweepersoonsbed. Door de knusse aard van de woning is er handig om gegaan met de beschikbare ruimte door middel van meerdere inbouwkasten.

Het plaatje zou niet compleet zijn zonder buiten. De woning staat op een perceel van 180 m2 met een achtertuin gericht op het zuiden. Maar dat niet alleen, er is ook een voortreffelijk zicht over als eerste een deel groen, gevolgd tot het water en uiteindelijk de zeedijk! De tuin is dus echt een geweldige plek om heerlijk van de Zeeuwse rust en natuur te kunnen genieten.

Ellewoutsdijk en de omgeving van de Zak van Zuid-Beveland bieden daarnaast prachtige taferelen, waaronder de vele bloemendijken, oude polders en de Westerschelde.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Type woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Bouwjaar
  1900
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  75 m²
 • Perceelsoppervlakte
  180 m²
 • Inhoud
  245 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan water
 • Tuin
  Achtertuin Verzorgd

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.