Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Kanaalstraat 14

HANSWEERT
Icon
161 m²
Icon
kamers
€ 368.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

U zoekt veel woonruimte?

Dan is deze karaktervolle woning uw kans!!

Deze voormalige bakkerij bestaat oorspronkelijk uit woning, verkoopruimte en bakkerij. Deze zijn nu omgevormd tot een compleet woonhuis, met veel extra mogelijkheden.
Denk aan:
– dubbele bewoning;
– pleegzorg;
– werken aan huis;
– Bed and Breakfast;
– etc.

Hansweert is een actief dorp gelegen aan de Westerschelde. Het dorp kent voldoende voorzieningen en (sport)verenigingen. Tevens kent het een gunstige ligging ten aanzien van de A 58 richting Bergen op Zoom en Terneuzen.

Begane grond:
hal/entree met klassieke details als prachtig glas-in-lood en de fraaie trapopgang naar de eerste verdieping.

Vanuit de hal is er toegang tot de diverse vertrekken.

De woonkamer met open haard ligt aan uw rechterhand. Via de schuifpui krijgt u toegang naar het terras en de tuin.

De keuken ligt aan de achterzijde van het huis en geeft hierdoor een mooi uitzicht op de tuin. De U-vormige keuken verkeerd in uitstekende staat en is voorzien van een gasfornuis met oven, afzuigkap, vaatwasser en koelkast. Vanuit de keuken heeft u tevens toegang tot de tuin en ook vind u hier de overkapping.

Aan uw linkerzijde vanuit de hal is er toegang naar een royale kamer die momenteel dienst doet als slaapkamer. Deze bevindt zich aan de voorzijde van het huis en is voorzien van veel raampartijen. Deze ruimte is echt geschikt voor allerhande doeleinden.
De bijkeuken is voorzien van de aansluiting voor de wasmachine en droger. Middels twee openslaande deuren is er toegang naar de Oude Kerkstraat. Via de bijkeuken komt u in de voormalige bakkerij.

De voormalige bakkerij is aan twee kanten voorzien van ramen waardoor er veel daglicht naar binnen komt. Ook hier bied de ruimte veel mogelijkheden. Vanuit hier krijgt u toegang naar de garage.

De garage is via de Oude Kerkstraat bereikbaar. Via een elektrische roldeur met afstandsbediening kunt u eenvoudig binnen parkeren. De garage is voorzien van een wasbak met warm en koud water en middels een vlizotrap krijgt u toegang naar de voormalige meelopslag.
Door het hoge dak is dit een royale ruimte, ideaal voor het opslaan van uw spullen. Het grote raam aan de voorzijde zorgt voor een speels effect. De garage geeft ook toegang tot de tuin.

1e Verdieping:
Op de eerste verdieping vindt u drie ruime slaapkamers en de badkamer. De overloop is ruim opgezet en geeft toegang naar alle vertrekken op deze etage. Vanuit één van de slaapkamers aan de achterzijde is er toegang naar het platte dak.

De badkamer beschikt over een douche, 2e toilet en wastafel.

De twee achterste slaapkamers, alsook het raam van de overloop, zijn voorzien van elektrische zonwering.

Zolder
Vanaf de overloop krijgt u middels een vlizotrap toegang naar een grote zolder. De zolder is voorzien van daglicht door twee ramen en tevens vindt u hier een wasbak met warm- en koud water.
De zolder is erg ruim en kan gemakkelijk bij het huis betrokken worden door het creëren van een vaste trap. Deze ruimte kan dan ook voor meerdere doeleinden gebruikt worden.

Tuin
De beschutte achtertuin biedt veel privacy.
Gelegen op het zonnige zuidwesten en dus is er altijd een zonnig plekje.
De tuin is via diverse punten vanuit het huis toegankelijk, alsook vanaf de Kanaalstraat via een overdekte bergruimte aan de zijkant van het huis waar voldoende plek is om bijv fietsen te stallen.

Geïnteresseerd? de makelaars van BOOT helpen u graag en met plezier!

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10% van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. BOOT makelaars neemt een bankgarantie cq waarborgsom alsmede een ouderdomsclausule op in het koopcontract.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • In_verkoop_genomen
  € 368.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Hoekwoning
 • Type woonhuis
  Hoekwoning
 • Bouwjaar
  1942
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  161 m²
 • Perceelsoppervlakte
  357 m²
 • Inhoud
  940 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.