Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Kanaalstraat 1012

HANSWEERT
64 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Op uitstekende locatie bieden wij aan dit karakteristieke en vrijstaande bedrijfspand met bovenwoning gelegen op een perceel van 657 m2 en is geschikt voor velerlei doeleinden.

Het staat sinds vele jaren bekend als Café Zeelandia. Het horecagedeelte bestaat uit een caféruimte groot ca. 64 m2 VVO en feestzaal groot 218 m2 VVO. Tevens is de horecaruimte voorzien van een keuken en toiletruimte. Het café heeft een hoge attentiewaarde vanwege de grote oppervlakte en de goede ligging dichtbij een groen gebied dat loopt tot aan de dichtbij gelegen dijk van het Kanaal door Zuid-Beveland en de Westerschelde. Het object is geschikt voor diverse soorten gebruik en biedt ruimte voor aanpassingen en transformatie!

Het vrijstaande hoekpand is gebouwd in de jaren dertig van de vorige eeuw en is ruim van opzet en is in de loop der jaren aangepast. Het horecagedeelte bevindt zich op de gehele begane grond.

Bereikbaarheid:
Het object is gelegen in het dorp Hansweert in de gemeente Reimerswaal. Hansweert ligt op de hoek van de Westerschelde en het Kanaal door Zuid-Beveland, de waterverbinding tussen de Wester- en Oosterschelde. Het dorp ligt resp. op 20, 30 en 45 autominuten van Goes, Bergen op Zoom en Antwerpen. Het NS-station van Kruiningen-Yerseke ligt op 5 autominuten. Het dorp Hansweert telt circa 1700 inwoners.

Oppervlakte:
Bedrijfsgedeelte:
– Café : 64 m2 VVO
– Feestzaal : 218 m2 VVO
– Vergaderruimte (1e verd.): 39 m2 VVO
– Berging/opslag : 67 m2 VVO
– Totaal : 388 m2 VVO

Oppervlakte:
Woongedeelte:
– Bovenwoning : 64 m2 GBO
– Dakterras : 10 m2

Indeling:
Begane grond:
Café: Tochtdeur, caféruimte met L-vormige bar en biljart met doorgang naar werkkeuken met bijkeuken en toegang naar de achterplaats.
Feestzaal: Eigen toegang vanaf de straat, hal met toiletgroep gescheiden dames-heren v.v. portaal en trap naar open ruimte op de 1e verdieping, feestzaal met een toneel en bijbehorende kleedruimte met achteruitgang, via de achterplaats en de straat (Oude Kerkstraat) bereikbare opslagruimte met koelcel en roldeur.

Bovenwoning:
Eerste verdieping:
Overloop, woonkamer met wenteltrap naar 2e verdieping, slaapkamer, badkamer met douche, wastafel en toegang tot dakterras, toilet.
Tweede verdieping:
Slaapkamer en multifunctionele ruimte.

Kadastrale gegevens:
Kadastrale gemeente : Kruiningen
Sectie : H
Nummer : 2056 + 2055
Grootte : 575 + 82 = 657 m2

Koopprijs:
De vraagprijs bedraagt € 285.000,– kosten koper.

Fiscaal:
Er is geen omzetbelasting over de koopsom van toepassing. De koopsom zal belast worden met 6% en ten dele 2% overdrachtsbelasting.

Oplevering:
In overleg te bepalen.

Bankgarantie / waarborgsom:
Koper dient een garantie ter grootte van 10% van de koopsom binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst bij de notaris te storten.

Bestemming:
Het object valt onder het bestemmingsplan ‘Hansweert’ welke is vastgesteld door de gemeente Reimerswaal en het heeft de bestemming ‘Horeca’:
De voor Horeca aangewezen gronden zijn bestemd voor:

– wonen in een woning al dan niet met aan-huis-gebonden-beroepen en kleinschalige bedrijfsmatige activiteiten;
– ter plaatse van de aanduiding ‘horecabedrijven tot en met horecacategorie 2’: horecabedrijven tot ten hoogste categorie 2 van de Staat van Horeca-activiteiten;
– bij deze bestemming behorende voorzieningen, zoals:
– erven;
– parkeervoorzieningen op eigen terrein;
– toegangs- en achterpaden.

Energielabel:
Het energielabel dient nog opgesteld te worden.

Bodemgegevens:
Volgens een uitdraai van het Nazca Solutions, Provincie Zeeland en aangesloten gemeenten zijn er geen bodembedreigende activiteiten aangetroffen bij de locatie.

Zakelijke lasten:
De onroerende zaakbelasting, waterschapslasten en rioolrecht bedragen gezamenlijk ca. € 1.400,- per jaar.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  64 m²
 • Perceelsoppervlakte
  575 m²
 • Inhoud
  1347 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  8
Energie
  Buitenruimte
  • Tuin
   Geen tuin

  Plattegronden

  Media

  Weergave:
  Aangeboden door vestiging Goes
  Waar kunnen we je mee helpen?
  Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
  Kan ik deze woning betalen?


  Bereken direct

  Maak direct een afspraak

  Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
  Bekijk alle veelgestelde vragen
  Wat is een optie?

  Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
  a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

  andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

  b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
  bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
  bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

  Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

  Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

  Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

  Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

  Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

  De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
  van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.