Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Jacoba van Beierenstraat 7

'S-HEER HENDRIKSKINDEREN
Icon
70 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Aan de Jacoba van Beierenstraat 7 te Goes staat deze tussenwoning op een lang perceel van 180 m2 gericht op het zuidoosten. Deze betaalbare eengezinswoning staat nu te koop voor een prachtige prijs!

De woning uit 1960 heeft een doorzonwoonkamer en keuken op de begane grond en een drietal slaapkamers en de badkamer op de eerste verdieping. Met een groene en bloemrijke tuin van circa 20 meter diep is niet alleen de woning in de koop betrokken. Deze prachtige tuin op het zuidoosten is een heerlijke plek om te vertoeven!

Via de entree aan de voorzijde is er toegang tot de hal. De hal ligt aan de rechterzijde van de woning, met in de hoek het toilet, gevolgd door de trapopgang naar de eerste verdieping. Aan het einde van de hal is er toegang tot de keuken.

De keuken is voorzien van gasfornuis, afzuigkap, koelkast en combimagnetron. De keuken is nog aanwezig in de originele vorm. Aan de rechterkant van de keuken volgt de woonkamer. Het is dus een mogelijkheid om de twee ruimtes te combineren en een open keuken te realiseren. Vanuit de keuken is ook de achtertuin te bereiken.

De woonkamer ligt over de gehele lengte van de woning, met voorin de zithoek en achterin de eethoek. In de achtergevel zijn een tweetal openslaande deuren geplaatst, waardoor er optimaal van de tuin genoten kan worden.

De eerste verdieping bestaat uit een viertal ruimtes. Met aan de voorzijde de badkamer en de eerste grote slaapkamer. De zeer nette badkamer is in 2018 vernieuwd en is voorzien van een douche en wastafel. Hierop volgen slaapkamer twee en drie. Nummer twee is eveneens een ruime kamer, aan de linkerkant, met rechts hiervan de derde en kleinste slaapkamer. Via een vlizotrap vanaf de overloop is de zolder te bereiken.

De tuin is een van de mooiste aspecten van de woning. Met de ligging op het zuidoosten is het een zonnige plek. Daarnaast is het aangelegd vol groen en bloemen, waardoor dit een heerlijke plek is.

Achter de woning staat de berging. Deze bestaat uit een tweetal compartimenten, met het eerste gedeelte in gebruik als opslag en het tweede als hobbyruimte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1960
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  70 m²
 • Perceelsoppervlakte
  180 m²
 • Inhoud
  270 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Verzorgd

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.