Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Havenweg 49

NIEUWDORP
Icon
75 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Voor de starter!

Direct te bewonen, voorzien van veel extra’s en op een schitterende plek? Aan de Havenweg 49 in Nieuwdorp komt dit allemaal samen.
De afgelopen paar jaar is het meeste in de woning onder handen genomen. Daarnaast staat het ook nog eens op een geweldig perceel van 249 m² eigen grond, met achter vrij uitzicht over de polder!

Vanaf 2019 zijn er een groot aantal dingen aangepakt. Als eerste een volledig nieuwe moderne keuken, gevolgd door isolatie van de kap. Er zit al door de gehele woning kunststof kozijnwerk met dubbel glas en er zijn een zestal zonnepanelen op het dak gelegd. Dit brengt het geheel op een energielabel B! Ook de tuin, voor en achter zijn volledig aangepakt en netjes onderhouden. De woning is daarmee zo goed als instapklaar en klaar voor de toekomst!

De entree volgt achter de diepe en fraai aangelegde voortuin. Uitkomend in de hal aan de rechterkant van de woning. Hierop zijn aangesloten als eerste het toilet gevolgd door de meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping en de woonkamer.

De woonkamer, aan de linkerkant, ligt over de lengte van de woning. Voorin is er een heerlijk lichte zithoek, gevolgd door een fantastische eethoek achterin. Dit omdat er vanuit deze hoek uitzicht is tot aan de eerstvolgende dijk in de verre verte.

Op de eethoek volgt de prachtige keuken. Deze is in 2022 geheel vernieuwd en voorzien van vloerverwarming. De keuken heeft een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, Quooker, combimagnetron en koelkast. Vanuit de keuken is de achtertuin te bereiken.

De eerste verdieping is verrassend groot. Dit komt mede door dakkapellen aan zowel de voor- als achterkant. Daardoor zijn er vanaf de overloop een drietal ruime slaapkamers en de badkamer te bereiken. De badkamer ligt voorin en bestaat uit een douche en wastafel. Daarnaast ligt de eerste slaapkamer. Achterin volgen de tweede en derde slaapkamer, welke allebei het prachtige uitzicht hebben.

De tuin is bijzonder groot. Dit komt door het formaat van 249 m² en de ligging in de diepte. Naast de riante voortuin volgt er achter de woning een geweldige achtertuin. Direct achter de woning is het eerste terras gelegen, welke toegang biedt aan de berging.

Hierna ligt er achter de berging het tweede terras, waar het lekker uit de wind zitten is. Helemaal achterin is de derde zithoek gelegen. Alle drie de plekken geven uitzicht over de landerijen achter. Het is een geweldig ruim zicht over het Zeeuwse Landschap en zeker de moeite waard om te komen ervaren!

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1949
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  75 m²
 • Perceelsoppervlakte
  249 m²
 • Inhoud
  293 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Verzorgd

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.