Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Grevelingenhout 80

BRUINISSE
Icon
237 m²
Icon
kamers
€ 789.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Nu hebben we al menig woning op het Grevelingenhout mogen verkopen, maar Grevelingenhout 80 mogen we toch zeker betitelen als één van de mooiere woningen. Een woning met een onderscheidende architectuur en heerlijk ruime vertrekken. Bij de bouw zijn kosten nog moeite bespaard en is het een degelijk en vakkundige gebouwde woning. Absoluut géén standaard catalogus woning. Het woonoppervlak van deze woning bedraagt ca. 237 m² en aan overige inpandige ruimte van 43 m². Aan ruimte dus geen gebrek!

Opvallend is de zeer fijne en praktische indeling. Zo mogen we de woonkamer als absolute blikvanger zien met een schitterend zicht op de tuin en een mooi vergezicht over de golfbaan.
Naast de praktische indeling is ook zeker benoemenswaardig de aanwezigheid van de dubbele garage, binnendoor via te hal te bereiken en de aanwezigheid van een gelijkvloers woonprogramma. De slaapkamer met aansluitend de badkamer en separaat toilet zijn aan de oostzijde gelegen. De slaapkamer is voorzien van openslaande deuren met zicht op de tuin…..hoe wilt u nog beter wakker worden?

Via de trapopgang met een bijzonder mooie vide komt u op de verdieping. Hier bevinden zich vier volwaardige slaapkamers met een badkamer en separaat toilet. Met name de slaapkamer aan de zuidzijde heeft een mooi vergezicht. Deze kamer is ook heel goed te gebruiken als een heerlijke werkplek. Naast deze slaapkamers is er ook een riante berging met o.a. de cv-opstelling aanwezig.

Het geheel is gelegen op een ruim bemeten perceel van 1.165 m² en heeft een prima zonligging op het zuiden. De tuin is dusdanig ruim dat zowel een schaduwrijke zit als een zonnige zit te vinden is. Ook de veranda direct grenzend aan de woonkeuken is een heerlijke stek om de dag te beginnen met een heerlijk espressootje.

De dubbele inpandige garage heeft een riante maatvoering van ca. 6 x 6 meter. Direct grenzend aan de garage is de berging gesitueerd en doet dienst als opslag van tuinbenodigdheden.

Een bezichtiging inplannen bij deze fraaie woning? U bent van harte welkom voor een bezichtiging met één van onze makelaars.

Indeling
Begane grond:
Entree, een ruim opgezet en lichte hal met een zeer fraaie vide. Via de hal is links de dubbele inpandige garage en interne berging toegankelijk. In de hal bevinden zich, de meterkast, garderoberuimte en het toilet. Via de hal zijn de woonkeuken en de woonkamer toegankelijk.
De woonkamer is absoluut een eyecatcher. Ruim, licht en met een schitterend vergezicht over de golfbaan. De woonkeuken is achter de hal gelegen en geeft toegang tot de slaapkamer, witgoedruimte, tweede toilet, badkamer en de ruime slaapkamer met garderobekast. De slaapkamer heeft een afmeting van 6.00 x 3.58 meter.

Verdieping:
Vide met overloop, zeer licht, links van de trap de zeer ruime berging/zolderruimte met cv-opstelling. Voorts drie volwaardige slaapkamers, een separaat toilet en een badkamer. De badkamer is voorzien van een douche en een wastafel. Afmetingen van de slaapkamers:
Slaapkamer 1 aan de linkerzijde (ca. 5,55 x 3,8 m).
Slaapkamer 2 aan de linkerzijde (ca. 4,90 x 3.80 m).
Slaapkamer 3 aan de rechterzijde (ca. 4,90 x 3.58 m).
Slaapkamer 3 aan de rechterzijde (ca. 3.54 x 3.74 m) is werkelijk groter, maar gemeten vanaf 1,5 m lijn.

Algemeen:
– Gelegen nabij het Grevelingenmeer;
– Een degelijke kwaliteitswoning, wel enkele punten modernisatie wenselijk;
– Gelegen op een perceel van 1.165 m² eigen grond;
– Woonoppervlakte; ca. 237 m², overige inpandige ruimte ca. 43 m², totaal ruim 1.000 m³;
– Voorzien van dak-, muur-, vloerisolatie en dubbelglas;
– Parkbijdrage € 42,- per maand voor onderhoud wegen en grond;
– Kan zowel permanent als recreatief bewoond worden. Commerciële verhuur is niet toegestaan;
– Oplevering in onderling overleg.

Park Grevelingenhout en Golfclub Grevelingenhout
Het park is gelegen aan het Grevelingenmeer, vlakbij de jachthaven van Bruinisse en de diverse Grevelingenstrandjes, een hotspot voor watersporters. Een schitterend park gelegen aan het Grevelingenmeer met al haar watersportfaciliteiten.

De Golfclub is gelegen op een 52 ha groot terrein, omringd door landerijen en aan de oostzijde het grootste zoutwatermeer van Europa, het Grevelingenmeer. Het dorp Bruinisse met alle voorzieningen is gelegen op 3 km afstand. De baan wordt omzoomd door het fraaie villapark Grevelingenhout. De woningen en de golfbaan worden gescheiden door waterpartijen en bosschages, waardoor zowel de bewoner als de golfer in alle rust kan genieten.
Golfclub Grevelingenhout heeft een 18 holes wedstrijdbaan en een 9 holes par-3 baan, een grotendeels overdekte driving range, een oefenbunker en een grote putting green. De baan wordt omschreven als een parkbaan met veel water. Met recht mag het één van de mooiere golfbanen van Nederland genoemd worden.

Bruinisse
Het vissersdorp Bruinisse is op ca. 3 km afstand gelegen en voorzien van een goed voorzieningenniveau met onder andere een tennisbaan, zwembad en bowlingbaan. De jachthaven van Bruinisse is een luxe, full service haven en behoort tot één van de meest luxe jachthavens van Nederland. Naast de uitgebreide jachthaven en zeilschool treft u een prachtig aangelegd zandstrand met zand, heuvels en duinen aan het Grevelingenmeer. Het strand is net als de haven vrij toegankelijk voor iedereen. Voor de echte brede zandstranden kunt u naar Burgh-Haamstede op ca. 20 min. autorijden. Bruinisse is strategisch gelegen ten opzichte van het Randstedelijk gebied. Zowel Zuid-Holland als Brabant zijn goed aan te rijden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel inwoners van Bruinisse en bewoners van Grevelingenhout werkzaam zijn in de Randstad en thuis de Zeeuwse rust zoeken. Rotterdam en Breda zijn binnen ca. 45 min. autorijden te bereiken. Antwerpen is op ca. een uur autorijden te bereiken. Het monumentenstadje Zierikzee heeft een regiofunctie op het eiland Schouwen-Duiveland en is binnen ca. 15 min. autorijden te bereiken.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • In_verkoop_genomen
  € 789.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1992
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  237 m²
 • Perceelsoppervlakte
  1165 m²
 • Inhoud
  1011 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  6
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan water
 • Tuin
  Achtertuin Verzorgd

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.