Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Florishoek 4

BAARLAND
Icon
118 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Op meer dan een vlak verrassend! Dat is de woning aan de Florishoek 4 in Baarland. Door de royale uitbouw aan de zijkant van de woning en de schuur hierachter biedt het geheel zeer veel oppervlak! Daarnaast zijn de keuken en badkamer vernieuwd en heeft de woning een goed energielabel, omdat het volledig is geïsoleerd en is voorzien van 9 zonnepanelen. Naast dus meer ruimte dan doet vermoeden ook klaar voor de toekomst!

De aanbouw aan de rechterzijde van de woning geeft een ruimere hal, maar voornamelijk een grotere woonkeuken en bijkeuken. Daarnaast geeft het op de verdieping een extra slaapkamer, wat het totaal op vijf slaapkamers brengt.

De twee-onder-een-kapwoning staat op een perceel van 228 m2 eigen grond. Direct voor de aanbouw ligt de oprit, met plek voor een auto, en toegang tot de voordeur. Achter de aanbouw staat de ruime schuur van 20m2. Kortom een nette woning en ruime schuur waar bijna niets meer aan moet gebeuren!

De entree ligt in de aanbouw en komt uit op de hal. Door de aanbouw is het toilet verplaatst en heeft de woonkamer daardoor extra ruimte gekregen. Het toilet is 2019 eveneens vernieuwd en daarmee helemaal af. Naast het toilet geeft de hal verder toegang tot de meterkast, de woonkamer en de trap naar boven.

De woonkamer ligt aan de voorkant over de hele breedte van de originele woning. Hier is rond de pelletkachel een heerlijke zithoek gecreëerd. Vanuit de woonkamer is als eerst het eetgedeelte te bereiken. Dit werd oorspronkelijk gedeeld met de keuken, maar door de aanbouw is er nu voldoende ruimte. De ruimte heeft aan de tuinkant openslaande deuren naar het terras achter de woning.

De open keuken volgt hierna op het eetgedeelte en ligt achter de hal in de aanbouw. De keuken in U-vorm heeft veel aanrecht en is ook nog niet lang geleden vernieuwd, in 2018. De nette moderne opstelling is voorzien van alle gemakken met een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, combimagnetron en Quooker. Daarnaast ligt er in de keuken en hal vloerverwarming.

Achter de keuken volgt de bijkeuken. Ook deze heeft wat meer ruimte gekregen door de aanbouw en biedt naast plek voor witgoed ook wat extra bergruimte. Vanuit de bijkeuken is er ook toegang tot de achtertuin.

De overloop op de eerste verdieping geeft toegang aan alle ruimtes, 4 slaapkamers en de badkamer! Aan de achterkant liggen de eerste twee slaapkamers, met de badkamer en ouderslaapkamer aan de voorkant. De aanbouw aan de rechterkant biedt de vierde slaapkamer.

De ouderslaapkamer heeft door de geheel nieuwe dakkapel aan de voorkant veel extra ruimte en licht. In 2019 is niet alleen de keuken vervangen maar ook de badkamer. De schitterende ruimte is nu voorzien van een tweede toilet, douche en wastafel.

Via de vaste trap vanaf de overloop is de tweede verdieping te bereiken. Naast de tweede overloop biedt deze woonlaag ook de vijfde slaapkamer! De overloop blijft wel zodanig groot dat ook hier wat extra bergruimte is.

Mocht dat niet voldoende zijn dan geeft de grote schuur in de rechterhoek van het perceel deze extra ruimte. De schuur is in spouw gezet, is voorzien van dubbel glas en heeft eigen verwarming via een gaskachel. Via een vaste trap is de zolder erboven te bereiken.

Deze tweekapper is dus zo goed als af, met een vernieuwde keuken, badkamer en het toilet. Daarnaast is er met de aanbouw een vijfde slaapkamer bijgekomen en heeft de begane grond extra ruimte. Dit alles samen met de schuur biedt dit deze woning dus verrassend veel! Benieuwd? Maak een afspraak via 0113-251000 om een bezichtiging in te plannen!

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Type woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Bouwjaar
  1994
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  118 m²
 • Perceelsoppervlakte
  228 m²
 • Inhoud
  402 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  6
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Verzorgd

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.