Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Einsteinstraat 4

KRUININGEN
145 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Zeeland; Zuid-Beveland; Kruiningen. Zeer royale 2^1 kapwoning met 3 flinke slaapkamers, vaste trap naar de 2e verdieping voor eventueel nog meer kamers, ruime garage en grote tuin! Dit huis is degelijk gebouwd door de plaatselijke aannemer en goed onderhouden!

U vindt deze woning min of meer gelegen aan de rand van het dorp, gelegen in een rustige, mooie brede woonstraat met een gevarieerde bebouwing en de mogelijkheid om in de directe nabijheid zo het polderlandschap richting de Westerscheldedijk te wandelen.

Kruiningen is goed bereikbaar en een aantrekkelijke plaats om te wonen. Het heeft ongeveer 4.750 inwoners en maakt deel uit van de gemeente Reimerswaal. In Kruiningen ligt het treinstation Kruiningen-Yerseke en de afslag naar de A58 is niet ver weg. Er is een basisschool en kinderen kunnen hier ook nog gewoon op straat spelen. Verder zijn er goede middenstandsvoorzieningen en een fraaie, relatief nog onbekende omgeving, waarin water, bos, dijk en duin nadrukkelijk aanwezig zijn en waar de stilte nog wordt gehoord. Stedelijke voorzieningen zijn er op fietsafstand in leuke stadjes als Goes en Bergen op Zoom.

De indeling van het huis is als volgt; U parkeert er gemakkelijk gratis met de auto op eigen terrein voor de garage of in de daarvoor bestemde parkeerhaventjes in de straat. Via de goed aangelegde voortuin bereikt u de entree. En passant merkt u op dat het huis beschikt over een fraaie entree. Vervolgens komt u binnen in de hal met garderobe, toilet en meterkast.

De speels ingedeelde woonkamer is een heerlijke ruimte. Wat opvalt zijn de strak gestucte muren, de parketvloer en het prettige uitzicht in het verlengde van de straat.

Aan de achterzijde van de woning is een open keuken met een royale opstelling met gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en oven. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de praktische bijkeuken waar u de wasmachine aansluiting. Ook kunt u er gemakkelijk een droger en vriezer kwijt.

De trapopgang brengt u vanuit de hal op de 1e verdieping. Nadat u reeds verrast werd door de keurige afwerking van de begane grond wordt u hier opnieuw verrast!

De overloop geeft namelijk niet alleen toegang tot 3 mooie slaapkamers (waarvan 1 met vaste kast), maar ook tot de badkamer. Deze is uitgevoerd met bad, douche, wastafelmeubel en 2e toilet.

Een afsluitbare vaste trap brengt u vanaf de overloop op de 2e verdieping. Hier vindt u een zeer ruime open zolder met meer dan voldoende stahoogte en de mogelijkheid tot het realiseren van 1 of meerdere extra (slaap)kamers. In de knieschotten vindt u extra opbergmogelijkheden. Ook staat hier de CV ketel.

Aan de zijkant van de woning is een stenen garage aangebouwd. Deze is extra breed door de aparte loopdeur naast de automatisch te openen segment deur. Deze garage heeft een betonnen vloer.

De heerlijk ruime en besloten tuin is gesitueerd op het zuid-westen! Bent u een liefhebber dan ziet u het waarschijnlijk al helemaal voor u!

Kortom: echt een heel fijn huis op een aantrekkelijke plek in een leuk dorp. Bijzonder geschikt voor een jong gezin, maar waarin ook ouderen zich zeker uitstekend thuis zullen voelen!.

Uw interesse is gewekt? Neem contact op met het team van BOOT. Wij helpen u graag en met plezier!

NB: Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten c.q. een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom. BOOT makelaars neemt zowel een niet bewoningsclausule als een ouderdomsclausule en een bankgarantie c.q. waarborgsom op in het koopcontract.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht onder voorbehoud
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Type woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Bouwjaar
  1997
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  145 m²
 • Perceelsoppervlakte
  411 m²
 • Inhoud
  605 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.