Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Dorpsstraat 55

KATTENDIJKE
75 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Zeeland, Kattendijke aan de Oosterschelde: heel lief, bijna vrijstaand, sfeervol huis, op een pittoresk plekje dichtbij Goes. Daar word je blij van!

Wat bijvoorbeeld direct opvalt is de authentieke, wit gepleisterde gevel met luiken. Achter deze vriendelijke gevel gaat een verrassend huis schuil!

Kattendijke ligt onderaan de dijk van Nationaal Park Oosterschelde . De sfeer is er landelijk en gemoedelijk, het is een sociaal dorp met een actieve dorpsvereniging en zorg coöperatie. Bij omringende boerderijen is bijvoorbeeld fruit en vlees verkrijgbaar. Voor wie rustig wil wonen nabij de natuur en het water en toch op korte afstand van alle stedelijke voorzieningen is dit een uitgelezen kans.

Het huis vindt u in het centrum van dit dorp. De voorzijde grenst aan het dorpshart/plein met daarop de karakteristieke muziektent en veel groen. Zowel van hieruit als vanuit de woning heeft u een schitterend zicht op de dorpskerk (Rijkmonument, begin 15 eeuw). De zijkant van de woning grenst aan de kerktuin. Er is in de omgeving ruime parkeergelegenheid.

De indeling is als volgt:

U komt binnen in een portaal met meterkast en originele plavuizen. Links van de hal is een open keuken in hoekopstelling. Deze keuken is voorzien van inbouwapparatuur maar verder eenvoudig.

De woonkamer is verrassend ruim en biedt een heel fijne sfeervolle uitstraling, een prettige lichtinval en een erg leuk uitzicht. De plavuizen vloer, het balkenplafond, de open trapopgang naar de verdieping en openslaande deuren naar de tuin springen hier direct in het oog, terwijl de robuuste schouw (thans buiten gebruik) een echte eyecatcher is.

De badkamer bevindt zich ook op de begane grond, naast de keuken. Deze is betegeld en heeft een douche en wastafelmeubel.

Aangrenzend is een bijkeuken met toilet. Vanuit deze bijkeuken bereikt u binnendoor de aangebouwde schuur/berging. Deze is ook van buitenaf te bereiken.

Op de verdieping is een overloop (leuk detail is de boekenkast in het trapgat reikend vanaf de begane grond tot in de nok van het dak!) met opbergruimte achter de knieschotten. Verder zijn er 3 slaapkamers, waarvan 1 met inloopkast. Voor diegene die de badkamer op de verdieping wenst zou hier prima een badkamer gerealiseerd kunnen worden.

Zowel voor het huis als aan de zijkant van het huis ligt een fijne tuin. Omzoomd met een heg zodat u er met ruim voldoende privacy heerlijk van de zon kunt genieten (zijtuin ligging is pal zuid, voortuin is ligging west).

Algemeen: het dak van de woning is vernieuwd (het dak van de aangebouwde berging vereist aandacht). Kunststof kozijnen en ramen met dubbel glas. Centrale Verwarming d.m.v. radiatoren en cv combiketel.

Te mogen wonen op dit unieke plekje is permanent genieten van rust, ruimte, schone lucht en fraaie wolkenpartijen!
(Dat het onderhoud dan niet perfect is en het huis op onderdelen gedateerd, valt dan hierbij helemaal in het niet).

Kortom: een super leuk huis om in te starten of misschien wel om kleiner te gaan wonen!

NB: Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten c.q. een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom. BOOT makelaars neemt in het koopcontract zowel een ouderdomsclausule als een bankgarantie c.q. waarborgsom op.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1910
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  75 m²
 • Perceelsoppervlakte
  191 m²
 • Inhoud
  337 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Voortuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.