Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Dorpsstraat 37

BIGGEKERKE
131 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Vrijstaand wonen, een kast van een woonkamer, authentieke details en een zeer ruime schuur op een goede woonlocatie in Biggekerke. Het perceel is 530m² groot en er is een privacy volle achtertuin op het westen. Wie pak deze kans met beide handen aan?

WONEN
Woonkamer en keuken zijn beiden ruim opgezet. De woonkamer is ca. 40m² groot, blikvangers van deze ruimte zijn onder andere het fraaie balkenplafond en de houtkachel. Met deze kachel stookt u de ruimte lekker snel warm. Daarnaast is er in de woonkamer toegang tot een verrassende grote kelderruimte. De keuken beschikt over een vijf pits gaskookplaat, koelkast, vaatwasser, oven en afzuigkap. De authentieke raampjes aan de bovenzijde maken het geheel af en geven net dat beetje meer karakter.
Eind jaren ’90 is de woning aan de achterzijde uitgebouwd, hierdoor is er een praktische bijkeuken ontstaan waar onder andere plaats is voor de wasmachineaansluiting. Maar ook zijn hier de ruime badkamer en het separate toilet aanwezig.

SLAPEN
Slapen doet u op de eerste verdieping. Hier zijn drie slaapkamers en een zeer riante overloop. Met enige creativiteit is een deel van de overloop om te toveren in een vierde slaapkamer. De slaapkamers zijn alle drie prima van formaat. De grootste meet maar liefst ca. 19m². Op d overloop is verder plaats voor de cv opstelling en er is via een vlizo trap toegang tot de ruime bergzolder.

ZZP’er? EEN HOBBY DIE RUIMTE VRAAGT? RECREATIEVE VERHUUR?
Wordt u gelukkig van veel extra ruimte? In de tuin staat een moderne schuur van meer dan 60m². Wat u hiermee doet is aan u. Het geheel is voorzien van verwarming, water en elektra en heeft een brede toegangsdeur waardoor er makkelijk auto’s of dergelijke naar binnen kunnen. Voor de schuur ligt een brede oprit die plaats biedt aan meerdere auto’s. Binnen het bestemmingsplan zien wij mogelijkheden om een deel van de schuur te verbouwen tot recreatiewoning en deze te verhuren. Goed voor uw inkomsten en leuk om gasten mee te laten genieten van de prachtige omgeving.
De achtertuin is momenteel voorzien van een ruime vijver, gras en wat groen. Vanuit de tuin is er tevens een eigen ontsluiting richting de straat.

Kortom een compleet huis met extra’s.

IN HET KORT
-Woning is op leeftijd maar zit bouwkundig aan de binnenzijde in een modern jasje
-Betonnen begane grond vloer
-Deels voorzien van dakisolatie
-Oplevering in onderling overleg.

OMGEVING
Biggekerke is een typisch Walchers dorp en is gunstig gelegen ten opzichte van grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen. Plaatsen als Breda en Antwerpen zijn binnen iets meer dan één uur bereikbaar. Bovendien ligt het op korte afstand van het strand en het Biggekerkse Bos. Onderaan de duinen ligt een prachtige strook natuur met duinen en bossen die als het ware een natuurlijk decor voor het achterland vormt. Uitermate geschikt voor een heerlijke kustwandeling of fietstocht. Onthaasten gaat daar vanzelf. Biggekerke heeft een eigen basisschool, voor overige voorzieningen kunt u richting Meliskerke of Koudekerke. Deze buurtplaatsen zijn binnen vijf minuten bereikbaar.

Interesse?
Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1925
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  131 m²
 • Perceelsoppervlakte
  530 m²
 • Inhoud
  475 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In centrum
 • Tuin
  Tuin rondom Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.