Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Dorpsdijk 47

VROUWENPOLDER
Icon
125 m²
Icon
kamers
€ 489.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Instapklare, vrijstaande woning, voorzien van een fraaie uitbouw en luxe afwerking. Aan de achterzijde is er vrij zicht op het achtergelegen groen. Andere pluspunten zijn de ruime woonkamer, luxe keuken en vier slaapkamers op de eerste verdieping. Ook de tuin is strak aangelegd. Een moderne veranda en ruime oprit maken het geheel af. In Vrouwenpolder is de kust en overige natuur altijd in de buurt. Kom binnenkijken en laat jezelf verrassen.

WONEN
Blikvanger is de riante woonkamer met fraai uitbouw. De achterpui is bijna geheel van glas waardoor er een perfecte verbinding tussen binnen en buiten is gerealiseerd. Totaal meet de woonkamer circa 40m². Een recent geplaatste houtkachel (ter overname) werkt sfeer verhogend. Doordat de woning hoger is gelegen dan de tuin is er vanuit de woonkamer een mooi uitzicht op de omgeving.

Zoals gezegd is de keuken luxe te noemen. Deze stijlvol uitgevoerde ruime is voorzien van een inductie kookplaat, vaatwasser, koelkast, 3 in 1 heet waterkraan en een combi oven. Heel handig en praktisch is de kelderruimte. Deze is verrassend ruim en zul je zeker gaan gebruiken. Een badkamer met douche, wastafel en vloerverwarming maken samen met de bijkeuken met witgoedaansluiting, toiletruimte en de ruime hal de begane grond compleet.

SLAPEN
Op de eerste verdieping zijn er vier slaapkamers. Diverse (dak)ramen zorgen voor voldoende daglicht. Mocht meer ruimte wenselijk zijn dan is dit door middel van het plaatsen van een dakkapel aan bijvoorbeeld de achterzijde relatief eenvoudig te realiseren. Ook is er op de verdieping een modern toilet. Via een zoldertrap is de handige bergzolder bereikbaar. Ideaal voor het opslaan van spullen.

TUIN, SCHUUR EN MEER
De tuin is voorzien van een terras, gras, bestrating en groen. Zoeken naar privacy is niet nodig want die is volop aanwezig. Achterin de tuin staat een fraai vormgegeven veranda waar het heerlijk genieten is van de (avond)zon. Ook is er een ruime schuur. Een ideale plek voor een hobby. Achter de schuur staat een houten berging. De oprit aan de voorzijde is eveneens een pluspunt. Hier kun je gemakkelijk drie auto’s kwijt.

ALGEMEEN
-Het dak is recent voorzien van isolatie aan de buitenzijde en nieuwe dakpannen
-14 zonnepanelen aan de voorzijde
-Modernisatie en uitbouw uitgevoerd in 2018
-Voorzien van kunststof kozijnen met HR ++ glas
-Oplevering in onderling overleg.

LOCATIE
Vrouwenpolder gelegen in de gemeente Veere is een kleinschalige familiebadplaats, waar het in de zomer levendig en druk is en in de winter rustig. Op loopafstand achter de brede duinen van Vrouwenpolder liggen de breedste stranden van Zeeland. Op het Noordzeestrand doemen in de verte de pijlers van de Stormvloedkering. De toeristische dorpskern beschikt over diverse voorzieningen. Er zijn winkels, horeca, scholen etc.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 489.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1925
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  125 m²
 • Perceelsoppervlakte
  367 m²
 • Inhoud
  490 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.