Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Doelstraat 54

KRABBENDIJKE
Icon
94 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Op zoek naar de eerste woning of altijd de ogen open voor die ene kans waar je zelf wat aan kan doen? Dat biedt deze fraaie vrijstaande woning aan de Doelstraat 54 in Krabbendijke! De woning heeft een mooie karakteristieke voorgevel uit de jaren dertig en staat geheel vrij op een fijn perceel van 340 m2 eigen grond.

Zoals de foto’s weergeven moet de woning geüpdate worden. De basis voor een fraaie woning is echter al daar met het uiterlijk, de aanbouw aan de achterzijde en het ruime perceel en de eigen oprit en garage.

De woning heeft het volledige woonprogramma op de begane grond en een tweede en derde slaapkamer op de eerste verdieping. Er zijn vervolgens genoeg uitbreidingsmogelijkheden naar de achterzijde door de diepte van het perceel.

De entree ligt onder het authentieke portaal, met toegang tot de hal. Deze loopt door tot aan de keuken. De keukenopstelling staat nu tegen de wand naar de woonkamer aan. Er is nog ruimte om deze tegen de zijwand te plaatsen en de ruimte open te halen naar de woonkamer.

De woonkamer ligt aan de rechterzijde over de gehele lengte van de woning. Voorin is er rond de gashaard ruimte voor een zithoek en achterin, met zicht op de tuin, is er ruimte voor de eethoek.

Vanuit de keuken is er toegang tot de ruime bijkeuken. De bijkeuken geeft toegang tot de badkamer, het toilet, de slaapkamer en de achtertuin. Omdat de bijkeuken ruim is kan er eventueel een deel worden afgestaan aan de kleinere badkamer.

De badkamer is voorzien van douche en wastafel. Hierna volgt er een portaal naar de slaapkamer, met daarnaast het toilet. In de slaapkamer is de kast met de Cv-ketel gesitueerd.

Vanuit de trap in de hal is de overloop te bereiken. Die geeft toegang tot zowel een slaapkamer achterin als voorin de woning. Hiertussen is er een ruimte waar een tweede toilet is gelegen.

Een van de mooiste aspecten van de woning is de ruimte rondom en de flinke tuin achter. De 340 m2 oppervlakte van het perceel maakt dat er naast de woning een eigen oprit ligt, met toegang tot de garage. Achter de woning ligt een heerlijke diepe tuin, waar meerdere zithoeken gerealiseerd kunnen worden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1934
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  94 m²
 • Perceelsoppervlakte
  340 m²
 • Inhoud
  374 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Aan te leggen

Plattegronden

Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.