Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Coudorp 31

NIEUWDORP
Icon
111 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Helemaal af, volledig geïsoleerd en energiezuinig gelegen op een schitterende plek? Deze geweldige combinatie staat aan de Coudorp 31 in Nieuwdorp! Een woning uit 1900 die in 2000 volledig is vernieuwd, op de originele en sfeervolle voorgevel en het authentieke balkenplafond na. Met deze vernieuwing is natuurlijk een volledige isolatie toegepast, waardoor de woning een A-label heeft.

De woning is onderdeel van het historische lint van Nieuwdorp en ligt op een heerlijke plek aan de rand van het dorp. Aan de voorkant ligt een onder architectuur aangelegde diepe tuin van circa 14 meter die door slimme groenaanleg is omgetoverd tot een fantastische plek, met veel privacy. Vanuit de woning is er zicht op deze tuin en hierna op de groene dijk.

Eenmaal binnen is de woning verrassend groot. Dit onder andere door de uitbouw aan de achterzijde, waarmee de woning een ruime woonkamer, halfopen keuken en badkamer op de begane grond heeft. Op de eerste verdieping volgen een drietal verrassend ruime slaapkamers en een tweede toilet.

Kortom; instapklare nieuwbouw achter een authentieke gevel met een geweldige fraai aangelegde tuin.

Voor de woning ligt als eerste de diepe voortuin. Deze is zodanig aangelegd dat er geen inkijk vanaf de weg is en heeft daarmee ook meerdere heerlijke beschutte zithoeken gekregen. Voorin de tuin staat een houten berging, die handig is voor het tuingereedschap en fietsen. De tuin is evenals de woning met hoogwaardige materialen aangelegd en zeer goed verzorgd.

Vanaf de voordeur is de hal te bereiken. Deze geeft toegang tot het toilet, de meterkast, de trapopgang naar de eerste verdieping en de woonkamer en badkamer. Aan de rechterkant als eerste de nette badkamer, welke is voorzien van douche, bad en wastafel. De badkamer is in 2010 gemoderniseerd.

Aan de linkerkant is er vervolgens toegang tot de woonkamer. Deze heerlijk lichte ruimte heeft nog de echte authentieke sfeer, met de originele balken en de bijpassende schouw. Voorin is de zithoek gesitueerd, met een fraai uitzicht over de voortuin. Achter volgt het eetgedeelte, wat weer door de openslaande deuren uitzicht heeft over de achtertuin.

Rechts van dit laatste deel volgt de moderne keuken. De opstelling is voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, vaatwasser en oven. Ook vanuit de keuken is de achtertuin te bereiken.

De eerste verdieping is verrassend groot. De overloop geeft toegang tot een drietal slaapkamers en een tweede toilet. Dit toilet, samen met een wastafel is aan de voorkant gelegen naast de eerste slaapkamer. Deze eerste kamer heeft een geweldig uitzicht over het Zeeuwse landschap. Aan de achterzijde volgen de tweede en derde slaapkamer.

Direct achter de woning volgt nog de achtertuin. Deze is op het zuidwesten gelegen en moet dus zeker niet onderschat worden. Ook deze tuin is zeer fraai onder architectuur aangelegd, met hoogwaardige materialen. Het is in alle jaargetijden een heerlijke plaats om onder de wijnrank of vijgenboom te vertoeven.

Achterin de tuin staat een volledig geïsoleerde berging met openslaande tuindeuren. Een atelier, kantoor of werkplaats aan huis behoord dus zeker tot de mogelijkheden!

Nieuwdorp een heerlijk rustig dorp in de gemeente Borsele met een goede leefbaarheid. Er is een winkel, basisschool, kinderopvang, gymzaal en dorpshuis. De bereikbaarheid is uitstekend met Middelburg op 10 minuten afstand en zowel Goes als Vlissingen in een kwartier. Via de Westerscheldetunnel op 20 minuten in Terneuzen of in 50 minuten in Gent. Het is ook een goede uitvalsbasis voor leuke fietstochten door het mooie omringende landschap en de schitterende bloemendijken.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1900
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  111 m²
 • Perceelsoppervlakte
  232 m²
 • Inhoud
  333 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Aangelegd onder architectuur

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.