Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Burgemeester Lantsheerweg 16

ARNEMUIDEN
Icon
104 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Waar vind je dit? Karakteristiek, en rustig wonen op bijna 1.200m² grond, aan de rand van het dorp en ook nog eens in een kindvriendelijke omgeving. Altijd al gedroomd van een grote tuin maar niet buitenaf willen wonen? Kom dan zeker kijken. Dit geheel heeft veel meer te bieden dan de voorgevel doet vermoeden.

TUIN
Voor een natuur- en tuinliefhebber is de achtertuin de plek waar het om draait. Gras, borders, moestuin, speeltuin en fruitbomen wisselen elkaar af. Een slingerend pad met houtsnippers zorgt voor een leuke afwisseling en is ook praktisch, alle ruimtes zijn zo goed bereikbaar. Nagenoeg alles wat in de tuin staat is ook nog eens eetbaar. Een jaar rond eten uit eigen tuin is mogelijk. Een leuk detail is de vuurplaats. Een heerlijke plek welke elk jaargetijde gebruikt kan worden. Door het ontbreken van directe bebouwing is er de nodige privacy.

WONEN
De keuken vormt het hart van de begane grond. Aan de voorzijde bevindt zich de woonkamer met als blikvanger de houtkachel. Vanuit de woonkamer is er een leuk zicht op de omgeving. In het verleden is de woning aan de achterzijde uitgebouwd. Het achterste deel is nu in gebruik als eetkamer. Zowel eetkamer als woonkamer staan in verbinding met de keuken. De keuken is eenvoudig maar doeltreffend. Uiteraard is er ook een toilet op de begane grond. Vanuit een hal met witgoedaansluiting en cv-opstelling is de eerste verdieping te bereiken.

SLAPEN EN MEER
Om de ruimte op de eerste verdieping zo efficiënt mogelijk te benutten is deze opnieuw ingedeeld. Momenteel zijn er vijf (slaap)kamers, een badkamer en toiletruimte aanwezig. De grootste slaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde, een fraaie raampartij geeft hier veel daglicht. Aan de achterzijde zijn er nog twee slaapkamers en het midden van de verdieping wordt gevormd door twee kleine (slaap)kamers, een badkamer en separate toiletruimte. De badkamer (recent gerealiseerd) is voorzien van en douche en wastafelmeubel. Ideaal is de aparte toiletruimte. Vanaf de overloop is er een zoldertrap naar de handige bergzolder. De verbouwing van de kleine slaapkamer en het toilet worden momenteel afgerond.

OVERIG
Parkeren kan aan de straat aan de voorzijde. De tuin is ontsloten via een toegang aan de zijkant van de woning en in de tuin staat een houten berging, ideaal te gebruiken als opslagruimte of voor de fietsen.

ALGEMEEN
-Nagenoeg nieuwe cv-ketel uit 2023
-Door toepassing van nieuwe kozijnen met isolerend glas, muur- en dakisolatie zijn er de nodige isolerende maatregelen getroffen. Het huidige energielabel is gedateerd en zal bij een nieuwe vaststelling naar alle waarschijnlijkheid beter uitkomen.
-Momenteel wordt de verbouwing afgerond zodat de woning schilderklaar is bij de overdracht.
-Oplevering in onderling overleg.

Arnemuiden is een plaats met een rijke geschiedenis als vissersdorp. Het kreeg stadsrechten in 1574. Belangrijke bezienswaardigheden zijn de Hervormde Kerk en Museum Arnemuiden, dat de lokale visserijcultuur toont. Het is goed bereikbaar via de A58 en heeft een treinstation. Er zijn goede voorzieningen diverse winkelaanbod, scholen, diverse kerken en een actief verenigingsleven.

Interesse?
Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht onder voorbehoud
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Halfvrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1934
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  104 m²
 • Perceelsoppervlakte
  1199 m²
 • Inhoud
  350 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  7
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.