Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Buizerdhof 30

HEINKENSZAND
Icon
120 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Wonen op een heerlijke hoek, in een rustige woonwijk in Heinkenszand? Aan de Buizerdhof mag Sinke Komejan u nu deze ruime hoekwoning te koop aanbieden! Met veel ruimte op de begane grond en een viertal slaapkamers op de verdiepingen is dit de perfecte gezinswoning. Niet alleen door de ruimte binnen, maar ook door het fraaie hoekperceel van 340 m2 eigen grond. Hierdoor is het één van de bredere percelen in de straat!

De woning ligt in een kindvriendelijke buurt, met direct voor de woning geen autoverkeer. Daar ligt momenteel het groene speeltuintje. Heinkenszand heeft verder alles te bieden, met een tweetal supermarkten en alle andere voorzieningen op slechts een paar minuten afstand.

De woning is zo goed als klaar voor de toekomst met grotendeels kunststof kozijnen, zonnepanelen en extra isolatie van het dak en de vloer. Daarmee is deze woning naar een energielabel B verhoogd.

De entree ligt aan de voorkant, maar eventueel is de woning ook via de berging te bereiken die daarnaast ligt. De entree komt uit in de hal, waar er ook toegang is tot het toilet, de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping.

Na de hal volgt de heerlijk lichte en ruime woonkamer. Dit wordt versterkt door de grote pui met openslaande deuren aan de achterzijde, die met de ligging op het zuidwesten veel licht binnen krijgt. Hiervoor is de zithoek gesitueerd.

De keuken ligt in het verlengde aan de voorkant en is via de woonkamer te bereiken. Hiervoor ligt uiteraard de eethoek. Doordat de keuken in dit verlengde ligt, behoudt de woonkamer het ruime karakter.

De keuken bestaat uit een gaskookplaat, afzuigkap, oven en een vaatwasser. Vanuit de keuken is de bijkeuken te bereiken. Hier is er wat extra bergruimte en plek voor de witgoedapparatuur.

Via de overloop op de eerste verdieping zijn de drie slaapkamers en de badkamer te bereiken. Omdat één van deze drie kamers ook een stuk doorloopt in het verlengde deel, is er eigenlijk niet echt een gebruikelijke kleine derde slaapkamer.

Deze derde kamer ligt voorin naast de badkamer. De ouderslaapkamer en laatste kamer zijn aan de achterkant gelegen. De badkamer bestaat uit een douche, wastafel en tweede toilet. Via de vaste trap vanaf de overloop is vervolgens de tweede verdieping te bereiken. Deze biedt naast de ruime overloop een vierde slaapkamer.

Doordat de woning op de hoek van de rij staat heeft het een prachtige ruime kavel en dus een heerlijke achtertuin. Deze is eventueel via de poort aan de achterkant te bereiken. Met de ligging op het zuidwesten is het ook nog eens een heel zonnige tuin, tot aan het einde van de dag!

Direct achter de woning ligt het eerste terras. Hierna volgt de overkapping aan de zijkant van het perceel, zonder aan uitzicht vanuit de woonkamer in te leveren, en achterin volgen de houten berging en het tweede terras.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Hoekwoning
 • Type woonhuis
  Hoekwoning
 • Bouwjaar
  1976
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  120 m²
 • Perceelsoppervlakte
  340 m²
 • Inhoud
  440 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Verzorgd

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.