Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Broekweg 38

OUDDORP
Icon
196 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Woorden komen tekort om deze prachtige monumentale woning aan de Broekweg 38 op Ouddorp te kunnen beschrijven. Van het gerenoveerde en schitterende vooraanzicht tot de ensuite woonkamer met de authentieke schuifdeuren, er is een overvloed aan rijke details in en rondom de woning die u echt op locatie moet komen bewonderen.

Als gemeentelijk monument zijn de meeste originele details bewaard gebleven, met onder andere de ensuite deuren, glas-in-loodramen en de marmeren schoorsteenmantels. Dit wordt aangevuld met moderne elementen, zoals de prachtige zwarte keuken.

De hoogstaande afwerking sluit perfect aan op deze details. Net voor de eeuwwisseling heeft het monument een volledige renovatie ondergaan. In 2018 is dit vervolgens geüpdate tot de perfecte staat waarin het momenteel verkeerd, met een nieuwe keuken, badkamer en het volledige binnen schilderwerk. Alles is tot in de fijnste details uitgevoerd door middel van hoogstaand materiaalgebruik

De Broekweg 38 staat op een perceel van 2000 m2 eigen grond, die ligt op een prachtige en rustige locatie op het dorp. Door de ruimte van het perceel biedt de rondom gelegen tuin veel privacy en heerlijke plekken om van de zon te genieten.

Een van de bijzonderheden is het achtergelegen bijgebouw, met inpandige garage en zelfvoorzienende studio. Een atelier, hobbyruimte, extra gastenverblijf voor familie of vrienden of een B&B, het bijgebouw biedt meerdere mogelijkheden.

Laten we de indeling beginnen bij de karakteristieke portiek uit 1917. Hierachter volgt de lange gang die tot aan de eetkamer loopt. Aan de rechterzijde van de woning ligt de ensuite woonkamer. Deze twee sfeervolle ruimtes worden gescheiden door de authentieke schuifdeuren met glas-in-loodramen en de oude inbouwkasten. De kleurrijke glas-in-loodramen van de voor- en achtergevel, het oude balkenplafond en de marmeren schoorsteenmantel zorgen voor een sfeer die u eigenlijk op locatie moet proeven.

Aan de linkerzijde van de gang, ligt voorin het kantoor. Hierop volgt er een toegang tot de wijnkelder, met daarachter de eetkamer. De eetkamer biedt ruimte aan een ruime tafel en geeft toegang tot de achterliggende keuken. Vanuit de eetkamer is er ook de trapopgang naar de eerste verdieping.

De keuken doet niet onder voor de lichte woonkamer. Deze ruimte heeft namelijk met openslaande deuren toegang tot het terras direct achter de woning. De stijlvolle moderne zwarte keuken met het fraaie marmeren blad complimenteert de oude details door de gehele woning. Vanuit de keuken is het portaal, met toegang tot de achtertuin en het toilet, te bereiken.

Op de eerste verdieping liggen een viertal slaapkamers en de badkamer. Voorin liggen de eerste drie slaapkamers, achterin volgt de vierde en ouderslaapkamer. De kamers hebben allen de prachtige oude balken in het zicht. Daarnaast heeft de ouderslaapkamer op maat gemaakte inbouwkasten.

Vanuit de slaapkamer, maar ook vanaf de overloop, is de ruime badkamer te bereiken. De badkamer is eveneens vernieuwd en bestaat uit een heerlijke douche, tweede toilet en fraai wasmeubel.

De tuin is even hoogstaand als de woning en is geweldig om op een zonnige dag rond te lopen. Direct achter de woning ligt een beschut terras om de gehele dag van de zon te kunnen genieten. Wordt het te warm dan kan verkoeling gevonden worden onder de veranda aan de linkerzijde van het perceel. Hiertussen ligt een fraai aangelegde, verzorgde groene tuin.

Direct voor de woning volgt na het gietijzeren hekwerk de zeer nette en onderhoudsvriendelijke tuin met betegeld pad direct naar de entree. De oprit naar de garage loopt langs de rechterzijde van de woning. Zowel voor de garage als direct naast de garage is er plek voor meerdere auto’s.

Het bijgebouw heeft een tweetal entrees, met de eerste toegang aan de rechterzijde naar de garage. Deze is momenteel als wasruimte in gebruik. Het gastenverblijf is vervolgens via de achterzijde te bereiken, die toegang biedt tot de hal en keuken. Op de keuken volgt de badkamer, welke bestaat uit de douche, wastafel en het toilet.

Naast de garage ligt de eerste slaapkamer, die eventueel ook is te gebruiken als losse hobbyruimte of atelier. Vanuit de hal is er via de vaste trap de studio te bereiken. Voorin ligt de open woonkamer en het eetgedeelte. Hierna volgt een tweede slaapkamer met ruimte voor een tweetal bedden.

De perfecte locatie aan de Broekweg zorgt dat u binnen een minuut uit het dorp bent. Hierna zijn op een aantal minuten rijden de lange zandstranden en beschermde natuurgebieden te bezoeken. Genieten van deze prachtige omgeving kan op de vele terrassen die in de omgeving te vinden zijn of eventueel op de eigen boot op de Noordzee of het Grevelingenmeer. Zowel voor natuur- of watersportliefhebbers biedt de omgeving enorm veel.

De hoogstaande afwerking, schitterende details en de geweldige omgeving nodigen u uit om een keer op locatie te komen bewonderen. Bent u verder benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan contact op voor een bezichtiging op locatie, via 0113-251000.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1917
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  196 m²
 • Perceelsoppervlakte
  2000 m²
 • Inhoud
  750 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  7
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan drukke weg
 • Tuin
  Tuin rondom Fraai aangelegd

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.