Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Brederodestraat 22

KLOETINGE
Icon
77 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Potentie in het hart van Kloetinge! Aan de Brederodestraat 22 staat een karaktervolle woning met enorm veel mogelijkheden, zowel binnenin als buitenom. Gelegen op een royaal perceel van 340 m2, met achterop de kavel een garage, en op de hoek van de Brederodestraat en de Willemsstraat is dit een mooie plek om te wonen. Er is voldoende ruimte voor eventueel het uitbreiden van de aanbouw of het verlengen van de keuken.

Binnen vormt de ruime woonkamer voorin de basis, gevolgd door de keuken die over de gehele breedte is gelegen. Deze twee worden slechts gescheiden door een eenvoudige pui, waardoor de woonkamer en keuken met gemak bij elkaar getrokken kunnen worden. Boven volgen aan de ruime overloop een tweetal slaapkamers. In de aanbouw is een extra ruime berging gelegen, die de mogelijkheid biedt voor een grotere badkamer.

De basis voor de ideale woning is dus al gelegd! Dit is de kans om voor een geweldige prijs een uniek stukje van Kloetinge te bezitten!

De entree ligt onder het karakteristieke portaal aan de voorzijde, maar natuurlijk is de woning ook te betreden via de achterom tot in de bijkeuken. De entree voor komt uit in de lange hal, die aan het einde uitkomt in de keuken.

Hiervoor is er aan de rechterkant toegang tot de woonkamer. Deze is verrassend groot en biedt meer ruimte dan alleen een zithoek aan de voorzijde. Achter de woonkamer volgt de eveneens verrassend ruime keuken. De twee ruimtes worden door een simpele pui gescheiden en kunnen eenvoudig bij elkaar getrokken worden.

Met deze aanpassing kan er een geweldige woonkeuken gerealiseerd worden. De huidige keukenopstelling ligt aan de linkerkant en is voorzien van gasfornuis, afzuigkap, en koelkast. Vanuit de keuken is de trapopgang naar de eerste verdieping te bereiken.

Achter de keuken volgt als eerste de bijkeuken, met toegang tot het toilet en de douche. Hierachter volgt vervolgens de berging, die eigenlijk in gebruik is als bijkeuken. Hier hangt de Cv-ketel en is er plek voor de witgoedapparatuur. Deze ruimte is uitermate geschikt om eventueel een royale badkamer te realiseren.

De eerste verdieping bestaat momenteel uit een ruime overloop en twee ruime slaapkamers. Deze zijn beide over de gehele breedte gelegen. De grootste van de twee is aan de achterkant gelegen.

De kavel waarop de woning staat is een van de gaafste aspecten. Met 340 m2 eigen grond biedt het veel ruimte en daarmee ook veel mogelijkheden. Een aanbouw achter de keuken behoort zeker tot de mogelijkheden. Direct achter de aanbouw volgt een schuur, met hierna een stuk groen en achterop de kavel de garage.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1933
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  77 m²
 • Perceelsoppervlakte
  340 m²
 • Inhoud
  384 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Aan te leggen

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.