Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Boomdijk 9

HANSWEERT
Icon
100 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Bent u op zoek naar een ruime betaalbare woning met mogelijkheden? Aan de Boomdijk 9 te Hansweert mag Sinke Komejan Makelaars u nu deze tussenwoning te koop aanbieden. De woning heeft veel ruimte op de begane grond met een ruime voor- en achterkamer en de keuken in de aanbouw.

Door het plaatsen van een dakkapel op de achtergevel heeft de eerste verdieping een tweetal slaapkamers en een erg ruime badkamer. Op zolder is nog een derde kamer beschikbaar.

De woning staat leeg en kan per direct afgenomen worden! Bel naar ons kantoor voor een rondleiding door de woning, via 0113-251000.

Indeling
De entree ligt aan de voorzijde en brengt u in de hal. De hal geeft toegang tot de meterkast het toilet en de woonkamer. De woonkamer bestaat uit een tweetal gedeeltes. Het voorste, originele, gedeelte heeft een heerlijke zithoek rondom de houtkachel en de originele balken liggen in het zicht.

Hierachter volgt de achterkamer, waar vroeger naar alle waarschijnlijkheid de keuken heeft gestaan. Dit gedeelte geeft toegang tot de achtertuin en de aangebouwde keuken. Vanuit deze ruimte loopt ook de trap naar de eerste verdieping.

De keuken ligt in een U-vorm in de aanbouw en is voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en oven. Vanuit de keuken is de achtertuin te bereiken.

De eerste verdieping bestaat uit een drietal ruimtes en een ruime overloop. Vanaf de overloop gaat er een trap naar de zolder toe. Voorin de woning ligt de hoofdslaapkamer en de badkamer.

De ruime badkamer beschikt over een bad en tweede toilet, maar er is voldoende plek om ook nog een douche te realiseren. De badkamer is verouderd en dient vervangen te worden. Achterin ligt de tweede slaapkamer van een mooie afmeting doordat er een dakkapel is geplaatst. Hiernaast ligt de berging met CV-ketel.

De zolder heeft momenteel een tweede ruimte, die eenvoudig omgebouwd kan worden tot derde slaapkamer.

Perceel
De woning ligt op 144 m2 eigen grond met een royale voortuin. Achter ligt er een tuin met vrije achterom en een schuur direct achter de keuken.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1910
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  100 m²
 • Perceelsoppervlakte
  144 m²
 • Inhoud
  325 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  6
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.