Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Bisschopstraat 15

SEROOSKERKE
Icon
138 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Ruim wonen aan de rand van Serooskerke. Deze riante tweekapper met uitgebouwde garage heeft veel te bieden. Wat denkt u van vijf slaapkamers, een diepe achtertuin, uitgebouwde woonkamer, bijkeuken en de al eerder genoemde ruime garage? Kom binnenkijken voor een goede indruk.

WONEN
De woonkamer meet circa 33m² en is voorzien van diverse raampartijen. Deze zorgen voor veel daglicht en een leuk zicht op de tuin en omgeving. De degelijke, open keuken in u-opstelling, is eveneens ruim van opzet. Aansluitend aan de keuken is er een praktische bijkeuken met wasmachineopstelling en toegang tot de achtertuin. Verder is er in de hal nog een toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping.

SLAPEN
Vier slaapkamers op de verdieping is niet vaak voorkomend bij dit type woning maar deze woning heeft het. Twee ruime slaapkamers aan de achterzijde en nog eens twee slaapkamers aan de voorzijde. In het hart van de verdieping zit de badkamer. Deze is netjes en voorzien van een inloopdouche, toilet en wastafelmeubel.

Via een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken. In het verleden is er aan de achterzijde, over bijna de gehele breedte, een kunststof dakkapel geplaatst. Deze zorgt voor een zee aan ruimte. De vijfde slaapkamer is zeer goed bruikbaar. Op de overloop bevindt zich de cv-opstelling.

TUIN
De achtertuin is meer dan 24 meter diep en kenmerkt zich door de aanwezigheid van een terras, borders en gras. In deze tuin is het altijd wel mogelijk om in of uit de zon te zitten. De extra hoge, garage is maar liefst 34m² groot en is voorzien van elektra en een garagedeur met geïntegreerde loopdeur en een toegangsdeur naar de tuin. Op de oprit is plaats voor meerdere auto’s.

IN HET KORT
-De garage is in 1980 vergroot, de woonkameruitbreiding en de bijkeuken dateren uit 1984.
-Achterin de tuin is een zitkuil met extra stenen verblijf.
-De woning grenst aan de polder maar aan de achterzijde zijn plannen voor nieuwbouwontwikkelingen.
-Achterste kadastrale perceel (Veere H 976) is voorzien van een opstalrecht voor het waterschap.
-Oplevering in onderling overleg.

Serooskerke is gesitueerd in het centrum van Walcheren en heeft diverse voorzieningen zoals een grote bouwmarkt, supermarkt, een basisschool, fitnesscentrum en twee kerken. Daarnaast staat u vanaf deze locatie zo midden in de natuur of op het strand. De kust van Vrouwenpolder of Oostkapelle is binnen 10 minuten bereikbaar. Hetzelfde geldt voor de natuur en het prachtige stadje Veere.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Geschakelde twee onder een kapwoning
 • Bouwjaar
  1975
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  138 m²
 • Perceelsoppervlakte
  483 m²
 • Inhoud
  578 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  6
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.