Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Bankstraat 1

BIGGEKERKE
Icon
160 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Riant, gelijkvloers wonen?

Bankstraat 1 (ooit gebouwd als bankkantoor) is ruim bemeten. Zowel de woonkamer als de slaapkamers zijn allen ruim van opzet en alles bevindt zich op één woonlaag. Daarnaast is het geheel gelegen op een perceel van 791m² grond. Ook is er volop parkeerruimte op eigen terrein.
De woonkamer bevindt zich in het hart van het huis. Deze is zeer ruim bemeten en vanwege de grote ramen is er veel daglichttoetreding. Aan weerszijden van de woonkamer bevinden zich de (slaap)kamers deze meten respectievelijk 28, 26 en 11 m². De kleinste slaapkamer is alleen via een andere slaapkamer te bereiken.

De keuken is voorzien van een degelijk keukenblok met onder andere een inductie kookplaat, vaatwasser en koelkast. Vanuit de keuken is er toegang tot een handige bergruimte met cv-opstelling. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en toilet. Daarnaast is er een separaat toilet.

Het perceel is gelegen rondom de woning met het grootste deel tuin aan de achterzijde. Laat nu juist dit deel net op het zuiden gericht zijn en u begrijpt dat het hier heerlijk in de zon vertoeven is.

De woning is beschikbaar vanaf februari 2023

VOORWAARDEN
Indien u in aanmerking wilt komen voor het huren van deze woning dan kunt u een huur-aanvraagformulier aanvragen via info@zwaanmakelaars.nl
De bezichtigingen vinden plaats na goedkeuring van het huur-aanvraagformulier (met bijlagen) door verhuurder. Alleen volledig ingevulde formulieren met bijlagen worden in behandeling genomen.

Bij sleuteloverdracht betaalt u een waarborgsom van eenmaal de huur per maand aan verhuurder (te weten € 1.200,-). De huurprijs is exclusief gas, water en elektra.. De woning is per februari 2023 beschikbaar, en wordt in de eerste plaats verhuurd voor minimaal één jaar.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verhuurd
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1970
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  160 m²
 • Perceelsoppervlakte
  791 m²
 • Inhoud
  555 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Tuin
  Tuin rondom Normaal

Plattegronden

Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.