Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Stroming 6

ZOUTELANDE
63 m²
kamers
€ 619.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Fijne recreatiewoning op een ruim bemeten perceel van 490m² eigen grond. Deze woning is gelegen op een leuke locatie in het recreatiepark Kustlicht 1. Kustlicht 1 kenmerkt zich door een goede ligging op korte afstand van het strand, de zee en de duinen. Overige natuur bevindt zich ook op korte afstand. Het park is ruim opgezet en voorzien van diverse type recreatiewoningen en voorzien van een gezellig restaurant. Nog een voordeel is de vrijheid die u hier ontvangt. U kunt kiezen om de woning alleen zelf te gebruiken, zelf recreatief te verhuren of te laten verhuren door een verhuurorganisatie. Alle vrijheid dus! Uiteraard is het bezit van een recreatiewoning op deze locatie een absoluut voorrecht.

WONEN
De woning is recent aan de binnenzijde geschilderd en voorzien van een nette vloerafwerking. De woonkamer is ruim van opzet, speels door zicht op de kap en door de aanwezigheid van diverse ramen ook lekker licht. De open haard zorgt voor de juiste sfeer. Vanuit de woonkamer is er een leuk zicht op en toegang tot de tuin. De keuken is voorzien van een vaatwasser, inductie kookplaat en oven.

SLAPEN
Er zijn drie slaapkamers en er is een badkamer die voorzien is van een inloopdouche, wastafelmeubel en toilet. In de hal bevindt zich de cv- opstelling. De woning betreft een bungalow waardoor alles gelijkvloers en op korte onderlinge afstand van elkaar te bereiken is. Echt een ideale vakantiewoning voor het hele gezin.

TUIN
Zeker het perceel is en groot pluspunt. Dit is volledig omzoomd door een brede groenhaag en voorzien van gras en een (deels overdekt) terras. De hoofdtuin is gesitueerd op het westen en heeft hierdoor veel middag en avondzon. Door de brede groenrand is er ook een hoge mate van privacy. Teven is er nog een praktische fietsenberging. Parkeren kan op de oprit.

ALGEMEEN
-Deels voorzien van vloerverwarming (keuken, woonkamer en hal).
-Geen parkkosten!
-De woning wordt momenteel ca 20 weken per jaar verhuurd, naast het eigen gebruik van de eigenaar.
-Inclusief inventaris en inboedel m.u.v. wat persoonlijke zaken.
-Oplevering in onderling overleg, dit kan snel.

OMGEVING
Zoutelande is gelegen in de gemeente Veere onder aan de voet van de duinen tegenaan de Westerschelde. De toeristische dorpskern beschikt over diverse voorzieningen en gezellige restaurantjes. Het is gunstig gelegen ten opzichte van steden als Middelburg en Vlissingen en het mondaine Domburg. Zoutelande wordt, samen met het strand van Dishoek en Westkapelle, ook wel de Zeeuwse Rivièra genoemd. Dit omdat er weinig andere Nederlandse stranden op het zuiden zijn gelegen. Het behoort tot de meest bezochte badplaatsen aan de Zeeuwse kust. Er is een zeer uitgebreide middenstand. Deze voorzieningen zijn allemaal geconcentreerd rondom de boulevard van Zoutelande.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 619.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1975
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  63 m²
 • Perceelsoppervlakte
  490 m²
 • Inhoud
  256 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Tuin rondom Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Zoutelande?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles Icon
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.