Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Landingsweg 39

BAARLAND
60 m²
kamers
€ 189.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Op een fijn plekje biedt BOOT Makelaars deze vakantiebungalow te koop aan. De totale perceelsoppervlakte bedraagt 312 m² eigen grond.

Langs de dijk van de Westerschelde, verscholen tussen het groen en niet ver van het pittoreske dorpje Baarland ligt een aantrekkelijk, kleinschalig en rustig recreatiepark. De omgeving, alom bekend als “de zak van Zuid Beveland” is zeer geliefd om z’n fraaie natuurschoon, waaronder kenmerkende bloemdijken en grenslinden. U kunt hier heerlijk wandelen en fietsen en daarnaast zwemmen en vissen in de Westerschelde. Naast het parkje, maar overigens geheel apart daarvan, is de camping Scheldeoord gelegen. Op deze uitstekend bekend staande camping vindt u o.a. een winkel en een zwembad.

De indeling is als volgt: U parkeert er op eigen terrein. Een druk op de knop en het elektrische rolluik onthult de schuifpui. Via deze schuifpui betreedt u de eetkamer met aangrenzend de woonkamer. De nette keuken is voorzien van een 4-pits gaskookstel, afzuigkap, vaatwasser en oven. De badkamer is eenvoudig (douche en wastafel).
Verder is er een kleine bergruimte waar de opstelplaats is voor de was-droogcombinatie, een hal met de meterkast en een toiletruimte. Deze woning heeft een drietal slaapkamers, 2 ruime slaapkamers aan de noordzijde en een kleine slaapkamer aan de zuidzijde.

De tuin is netjes onderhouden en vrijwel onderhoudsvrij door de toepassing van tegels, vlonders en kunstgras. Ook zijn er 2 houten bergingen.

Op het park waar het huis staat is het eenrichtingsverkeer voor auto’s en ook alleen bestemmingsverkeer. U kunt met een gerust hart uw kinderen in een van de vele speeltuintjes of speelveldjes laten spelen.

Algemeen:

Woonoppervlakte ca. 60m².
Perceeloppervlakte 312 m² eigen grond.
Geen parklasten.
Goede verhuurmogelijkheden.
De woning is rondom voorzien van kunststof kozijnen.

Kortom: Houdt u van rust en ruimte, dan is dit voor u een bijzonder leuk huis voor veel geslaagde vakanties!

NB: Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten c.q. een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom. BOOT makelaars neemt zowel een ouderdomsclausule als een bankgarantie c.q. waarborgsom op in het koopcontract.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 189.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1965
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  60 m²
 • Perceelsoppervlakte
  312 m²
 • Inhoud
  213 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Tuin rondom Verzorgd

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.