Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Galgewei 19

VLISSINGEN
25 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Recreëren aan de voet van de duinen? Wakker worden door het ruisen van de zee? Hier kan het allemaal. Grenzend aan de duinen, en de zee staat deze recreatiewoning. Vanaf deze locatie staat u zo op het strand of midden in de natuur. Daarnaast is de boulevard van Vlissingen op korte afstand gelegen.

U kunt er als nieuwe eigenaar voor kiezen de woning te verhuren als vakantiewoning, maar dit is absoluut geen verplichting. U bent daarin vrij. Uiteraard is een combinatie van eigen gebruik en verhuur ook mogelijk.

Het geheel is ondanks zijn beperkte afmetingen zeer goed ingedeeld waardoor deze u zal verrassen. De woonkamer is door de hoeveelheid zonlichttoetreding een mooie ruimte, tevens is er vanuit de woonkamer een leuk zicht op de omgeving. Het keukenblok is voorzien van gaskookplaat, magnetron en afzuigkap. Achterin bevindt zich de slaapkamer met badkamer welke voorzien is van een douche en toilet.

De woning is altijd goed bijgehouden maar wij kunnen ons voorstellen dat u ervoor kiest om op deze locatie een nieuwe woning te bouwen. U bent dan verzekerd van een zeer goede locatie die aan de achterzijde grenst aan het duingebied! Mede hierdoor is er, zeker ten opzichte van andere woning op Galgewei, een hoge mate van privacy.

Kortom een woning op een toplocatie.

IN HET KORT
-Het geheel wordt aangeboden inclusief de inventaris.
-Galgewei is autovrij, parkeren kan op een eigen plaats bij de ingang van het terrein.
-Erfpachtcanon is eeuwigdurend, deze bedraagt momenteel € 831,67 per jaar. De opbrengst is bedoeld voor het groen en parkonderhoud. De grond is eigendom van de Stichting Vebenabos.
– Bij verkoop wordt het perceel opnieuw ingemeten door Stichting Vebenabos. De kosten, ca. € 250,- komen voor rekening van de koper.
-Oplevering in onderling overleg, dit kan snel.

Galgewei is een kleinschalig recreatieparkje met woningen op erfpachtgrond. Door ligging en situering van de woningen heeft het geheel de uitstraling van een kampeerterrein. De sfeer is hier eigenlijk altijd goed en u waant zicht echt in een andere wereld. Rust, ruimte en toch alle voorzieningen op korte afstand. Dat is wat Galgewei kenmerkt.

Interesse? Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1950
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  25 m²
 • Perceelsoppervlakte
  40 m²
 • Inhoud
  75 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  2
Energie
 • Warm water
  Geiser eigendom
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Tuin rondom Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Vlissingen?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles Icon
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.