Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Charley Tooropstraat 10

WESTKAPELLE
95 m²
kamers
€ 549.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Direct aan de kreek tussen het dorp Westkapelle en het natuurgebied is op een unieke plek het schitterende project Residence Kreek en Duin gerealiseerd. Kreek en Duin is verdeeld over drie villa’s in een gebogen vorm welke alle langs de kreek zijn gesitueerd. De statige villa’s bevatten diverse typen appartementen, allen met een forse buitenruimte en parkeerplaats. Het geheel is gelegen op korte afstand van de zee, het strand en nabij de badplaatsen Domburg en Zoutelande.

Wij bieden in het luxe appartementencomplex een begane grond appartement aan met ca. 95 m² aan woonoppervlakte. Het ruime terras is ongeveer 20 m², gelegen op het zuiden en biedt een schitterend uitzicht over de kreek. Het appartement is ruim van opzet en onder meer voorzien van twee slaapkamers, een ruime badkamer en een schitterende woonkamer met open keuken. De parkeerplaats en een gezamenlijke fietsenberging maken het geheel compleet.

Via de centrale entree komt u binnen in het appartement. Het appartement beschikt over twee slaapkamers, een inpandige berging, apart toilet, badkamer met ligbad, wastafel en douche. Vanuit de woonkamer, met open keuken, heeft u een prachtig uitzicht op de Kreek en de duinen. De fraaie keuken is geplaatst in lichte kleurstelling en onder andere voorzien van een vier pits gaskomfoor, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en combimagnetron.

Een locatie als die van Kreek en Duin is schaars en wordt steeds schaarser en daardoor neemt de vraag naar dit soort kwalitatief hoogwaardig bezit op bijzondere locaties toe. Mede daardoor kan dit appartement een goede investering zijn met eventueel een leuk rendement. Naast de uitstekende locatie dragen ook de kwaliteit van de appartementen en de toepassing van duurzame, onderhoudsarme materialen hieraan bij. De ligging is direct aan de Kreek en op loopafstand van het Noordzeestrand.

Gebruik
U bent vrij om het appartement tot uw eigen beschikking te houden. Er is dus geen verhuurverplichting. Indien u besluit uw appartement te verhuren zal dit verzorgd worden via een professionele verhuurorganisatie. Ook dan heeft u uiteraard nog steeds de mogelijkheid om tussentijds zelf van uw appartement te genieten.

Bijzonderheden:
– Vraagprijs inclusief inventaris, geen BTW van toepassing,
– Verwarming en warmwater door middel van een HR ketel uit 2010,
– Kunststof kozijnen,
– PVC vloer,
– Volledig geïsoleerd,
– Goede verhuurmogelijkheden via Kustlicht Vakanties,
– Oplevering in onderling overleg.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 549.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Bouwjaar
  2010
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  95 m²
 • Inhoud
  250 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan water
 • Tuin
  Zonneterras Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Middelburg
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Middelburg staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118-689000 middelburg@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.