Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Burgvliet 41

OOSTKAPELLE
65 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Op zoek naar een unieke eigen plek aan de Zeeuwse kust? Gelegen op korte afstand van het strand, de duinen en natuur bieden wij u deze vrijstaande recreatiewoning op EIGEN GROND aan. Met name de stek is bijzonder te noemen. Volledig omringd door het groen en met de nodige privacy. Op deze plek is tot rust komen een vanzelfsprekendheid.

Het geheel is voorzien van een volledig gelijkvloers woonprogramma met als extra een slaapzolder. Aan de binnenzijde is het oorspronkelijke karakter goed bewaard gebleven. De woonkamer is voorzien van een sfeer verhogende open haard en ook de openslaande, dubbele deuren richting de keuken zijn vermeldenswaardig. De keuken is voorzien van een koelkast, vaatwasser, oven gaskookplaat en afzuigkap. Vanuit de keukenruimte bieden dubbele tuindeuren toegang tot de fraaie tuin tevens is er een trapopgang naar de eerste verdieping.

Slapen kan in de slaapkamer op de begane grond of op de eerste verdieping. De slaapkamer is ruim van opzet. Verder is er op de begane grond een toilet en een bijkeuken / annex badkamer. Deze ruimte is voorzien van een toilet, douche, wastafel en wasmachineaansluiting. De slaapzolder is verdeeld in twee ruimtes en voorzien van raampartijen.

De tuin is rondom de woning gelegen en betreft een afwisseling van gras, bloemperken en terrassen. Wat u zeker zal opvallen is de rust en de privacy. Ten opzichte van de omgeving is het perceel ruim opgezet en zitten de buren goed verscholen achter het groen. Vanaf deze locatie kunt u mooie wandeltochten langs de Zeeuwse kustlijn starten of juist zo snel mogelijk een duik nemen in de Noordzee.

Kortom een geweldige stek om nog meer van Zeeland te gaan houden.

ALGEMEEN
-De woning is gelegen op eigen grond!
-Goed recreatief verhuurbaar.
-Oplevering in onderling overleg.

Oostkapelle is een familie badplaats bij uitstek met brede stranden, duinen en een prachtige natuurgebieden, zoals “De Manteling” en het Duin- en Waterwingebied Oranjezon. Natuurlijk kun je jezelf vermaken op het strand tijdens het zonnebaden door het nemen van een duik maar als je wat actiever bent, kun je hier je energie kwijt door te gaan paardrijden ,surfen of vliegeren. Verder biedt het dorp een hoop aan activiteiten en markten voor voldoende vertier tijdens de vakantie periodes.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1962
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  65 m²
 • Perceelsoppervlakte
  336 m²
 • Inhoud
  255 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Geiser eigendom
Buitenruimte
 • Ligging
  Beschutte ligging
 • Tuin
  Tuin rondom Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.