Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Botterlaan 55.

KORTGENE
230 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Uitzicht over het Veerse Meer en een aanlegsteiger op korte afstand! Aan de Botterlaan 55 te Kortgene mag Sinke Komejan u nu deze uitzonderlijke kans aanbieden om uw droomwoning te realiseren op een rustige en geweldige locatie. Met het Veerse Meer op loopafstand heeft u hier elke dag het vakantiegevoel.

De vrijstaande woning met garage ligt tegen aan de dijk op een perceel van 599 m2 eigen grond. Om optimaal van het uitzicht te kunnen genieten zijn de woonkamer en keuken op de eerste verdieping gelegen. Dit betekent niet alleen uitzicht over het water, maar ook het polderlandschap achter.

De woning is zowel recreatief als permanent te gebruiken. Zo kunt u heel jaar van het water, de polder en de gezelligheid van het dorp genieten.

De entree ligt aan de voorzijde en komt uit in de diepe hal. Aan weerszijden van de hal liggen aan de voorkant een slaapkamer. Beide met een eigen badkamer. De ruimte aan de linkerzijde is altijd in gebruik geweest als kantoor en heeft twee openslaande deuren aan de voorzijde. Achterin ligt de badkamer, met een douche en wastafel.

De hoofdslaapkamer is aan de rechterzijde gelegen en geeft toegang tot de tweede badkamer. Deze badkamer is ook via de hal te bereiken en bestaat uit een douche, bad, wastafel en tweede toilet.

Na de twee kamers volgt de trapopgang naar de eerste verdieping. Hierachter is een tweede gang gelegen, die toegang geeft aan kamers drie en vier en de bijkeuken. In de bijkeuken is er plaats voor de witgoedapparatuur en de Cv-opstelling. Vanuit de bijkeuken is vervolgens de garage te bereiken.

De garage is later, rond de eeuwwisseling, aangebouwd. In de garage is meer dan ruimte voor een auto, een werkbank en bergruimte. Aan de rechterkant in de garage is er toegang tot de wijnkelder. Van uit de garage is de achtertuin te bereiken. In de garage hangt de omvormer van de zonnepanelen. Deze 10 panelen liggen op het dak van de woning.

De eerste verdieping is het meest uitzonderlijke aspect van de woning, met een prachtig uitzicht over het water van het Veerse Meer en de polder achter Kortgene. Daarnaast maakt de bijna gehele open vloer het tot een geweldige grote en lichte ruimte. Aan de rechterzijde zijn twee sfeerkachels terug te vinden, om zowel de voor- als achterkant van een heerlijke warmte te voorzien. De kachels zijn zowel als hout- en als gaskachel te gebruiken. Door de ruimte zijn er minimaal drie zithoeken te realiseren.

De keuken bevindt zich vervolgens achterin aan de linkerkant van de woning, in een U-opstelling. De keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur, met een koel-vries combinatie, gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en oven. Hiernaast volgt het toilet, met eigen portaal, waar de wastafel hangt.

De woning staat op een perceel van 599 m2 met de tuin geheel rondom. Doordat het aan de dijk ligt is de privacy gewaarborgd. Aan de voorzijde is er voldoende ruimte voor een tweetal auto’s. Naast ruimte in de garage kan er ook een auto onder de carport hiervoor.

De aanlegsteiger ligt op circa 50 meter van de woning en is te bereiken via het stuk groen tussen de Botterlaan 40 en de Valkenlaan 2. De aanlegsteiger wordt gedeeld met een viertal anderen.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1979
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  230 m²
 • Perceelsoppervlakte
  599 m²
 • Inhoud
  848 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Verzorgd

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Kortgene?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles Icon
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.