Whatsapp
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzichtTerug naar overzicht Scroll Scroll

Over bedrijventerrein Vrijburg

Het bedrijventerrein is officieel gevestigd in Vlissingen, maar ligt eigenlijk in het midden van Middelburg en Vlissingen. Een strategische locatie, daarom dat er al meer dan 40 toonaangevende bedrijven zich hier hebben gevestigd. Het aanbod aan bedrijven is divers te noemen van bakkers, autobedrijven tot aan sport gerelateerde bedrijven. De bereikbaarheid is goed dankzij de nabij gelegen verbindingsweg tussen Middelburg en Vlissingen. Tevens is de A58 in een paar minuten bereikbaar waardoor ook Goes en Bergen op Zoom vlot te bereiken zijn. Het openbaar vervoer middels een busverbinding op loopafstand (lijn 55) en een treinstation op fietsafstand.

Vlissingen heeft 44.600 inwoners en is een maritieme gemeente, gelegen aan de monding van de Westerschelde in de Noordzee. Grote schepen varen dagelijks vlak langs de boulevards. Op enige afstand van de stad bevindt zich het bedrijven- en havengebied Vlissingen-Terneuzen, een van de grootste havens van Nederland. Het is een belangrijke doorvoerhaven voor fruit, met diverse bedrijven die gespecialiseerd zijn in de op- en overslag en het verwerken van fruit. En van groot belang voor de Zeeuwse economie. Vlissingen biedt alle gewenste voorzieningen. Denk daarbij aan een station, onderwijs- en winkelvoorzieningen. Bovenal ligt Vlissingen aan de kust op loopafstand van natuur- en bosgebied, winkelcentrum, boulevard en het strand.

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar ons aanbod?

Bekijk volledig aanbod Bekijk alles Icon

Al het aanbod in Bedrijventerrein Vrijburgh kan je hier vinden. Wil je op de hoogte blijven van al het nieuwe aanbod? Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn.

Wordt Bedrijventerrein Vrijburgh uw nieuwe vestigingsplaats?

Wij helpen u graag met zoeken

Laat je gegevens achter en wij nemen contact op.

  Bedrijfsnaam*
  Naam*
  E-mailadres*
  Telefoonnummer*
  Wat voor type vastgoed zoekt u?*
  Wilt u huren of kopen?*
  Opmerking(en)