Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Weststraat 12

Domburg
Icon
Icon
kamers
€ 2.850,- Per maand
Heeft u interesse? Maak een Iconvrijblijvende afspraak

Omschrijving

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars biedt namens haar opdrachtgever deze veelzijdige winkelruimte te huur aan, gelegen op een vooraanstaande locatie in het bruisende centrum van Domburg.

Deze commerciële ruimte van 90 m² bevindt zich in de hoofdstraat, één van de belangrijkste en drukst bezochte straten van de stad.
De ruimte maakt deel uit van een gerenoveerd pand en voldoet aan alle moderne bouw- en duurzaamheidseisen. Door de uitstekende ligging in de hoofdstraat is deze winkelruimte bij uitstek geschikt voor maximale zichtbaarheid en toegankelijkheid. De winkelruimte beschikt over een hoog voorzieningenniveau met onder andere vloerverwarming, airco-unit, gestucte wanden en verlichting.

Voorzien van alle noodzakelijke faciliteiten en voldoende parkeermogelijkheden in de nabije omgeving, biedt deze winkelruimte een ideale kans voor ondernemers die willen profiteren van de levendige sfeer en het toeristische karakter van Domburg.

In het kort:
– Weststraat 12, 4357 BM Domburg
– Oppervlakte ca. 90 m2 VVO
– Huurprijs € 2.850,- per maand excl. BTW
– Bestemming o.a. dienstverlening, kantoor en maatschappelijk
– Beschikbaarheid in overleg

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het pand te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars, email bedrijfsmakelaars@sinke.nl of telefoon 0118-620062.

Locatie:
Domburg, een sfeervolle kustplaats aan de Zeeuwse kust, is geliefd om haar mooie stranden, schone zeewater en charmante centrum. Als oudste badplaats van Zeeland trekt Domburg jaarlijks veel toeristen die genieten van de natuurlijke schoonheid en de rustige sfeer.

Het dorp, onderdeel van de gemeente Veere, biedt een gevarieerd aanbod aan winkels, gezellige restaurants en sfeervolle cafés. Met ongeveer 1.600 inwoners behoudt Domburg haar kleinschalige charme, terwijl de nabijheid van Middelburg en Vlissingen voor goede bereikbaarheid en extra voorzieningen zorgt.
Domburg is een belangrijk toeristisch knooppunt in Zeeland, met historische bezienswaardigheden zoals de Mariakerk en het Badpaviljoen. Ook zijn er diverse wellnessfaciliteiten die gebruikmaken van het heilzame zeewater.
Ondanks haar toeristische populariteit blijft Domburg een fijne woonomgeving, waar de samenwerking met omliggende dorpen en steden zorgt voor een hoog voorzieningenniveau. Deze balans tussen toerisme en lokaal leven maakt Domburg tot een aantrekkelijke plek voor zowel bezoekers als bewoners. Domburg investeert continu in duurzame initiatieven en het behoud van haar natuurlijke schoonheid, waardoor het een aangename plek blijft om te bezoeken en te wonen.

Huurprijs:
€ 2.850.- per maand excl. BTW

Bestemmingsplan:
Het pand ligt binnen het bestemmingsplan ‘Kom Domburg’ dat onherroepelijk is vastgesteld op 15 december 2011 en heeft bestemming ‘Detailhandel’. Conform dit bestemmingsplan kan het pand gebruikt worden voor detailhandel.

Met ingang van 1 januari 2024 is de Omgevingswet van kracht. De verstrekte informatie is gebaseerd op Ruimtelijkeplannen.nl, maar deze website bevat mogelijk niet alle relevante gegevens en kan verouderd zijn.
Wij raden u aan gebruik te maken van het Omgevingsloket. Daar kunt u alle digitale informatie vinden met betrekking tot de fysieke leefomgeving, inclusief alle actuele regelgeving.

Oppervlaktes:
Begane grond : ca. 90 m2 VVO
De oppervlaktes zijn ingemeten conform de NEN2580. U wordt uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het object op juistheid te controleren. De vierkante meters zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Indeling:

Voorzieningen en bouwkundige aspecten:
– Houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing.
– Eigen nutsaanslutingen (water, gas en elektra).
– Airco-unit bij voordeur voor koeling en verwarming.
– Nefit cv-ketel Economy.
– Verwarming middels vloerverwarming en radiatoren.
– Glad gestucte en gesausde wanden.
– Vloerafwerking pvc tegels en laminaat.
– Verlichting spotrails en inbouwspots.
– Toilet.
– Pantry ter plaatse van opslag/kantine.

Parkeren:
In de directe omgeving is er tegen betaling/middels vergunning voldoende parkeergelegenheid.

Kadastrale gegevens
Gemeente : Domburg
Sectie : F
Nummer : 2242 (ged.)

Oplevering:
Opleveringsniveau in nader overleg. Voorjaar 2025/in nader overleg.

Energielabel:
In aanvraag.

Kenmerken overeenkomst:
Ingeval u verdere interesse heeft en er uiteindelijk een overeenkomst tot stand komt, gelden de volgende bepalingen:

Servicekosten:
Leveringen en diensten nader te bepalen en kosten op basis van werkelijk verbruik.

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

Huurbetaling:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per kwartaal of per maand.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal volgens model ROZ 290 of 230a en de algemene bepalingen worden opgesteld.

Huurindexatie:
Jaarlijks, voor het eerst 1 januari 2026, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2015 = 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Huurprijs
    € 2.850,- Per maand
  • Status
    Beschikbaar
  • Aanvaarding/servicekosten
    € p/mnd

Plattegronden

Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles Icon