Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Voltaweg 13E

Middelburg
Icon
Icon
kamers
€ 249.000,- k.k.
Heeft u interesse? Maak een Iconvrijblijvende afspraak

Omschrijving

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars mag namens haar opdrachtgever een keurige bedrijfsunit aan de Voltaweg 13E in Middelburg te koop aanbieden.

De unit is op de hoek gelegen en maakt onderdeel uit van een complex van 8 units die gebouwd zijn in 2022. Sinds de oplevering verkeerde de unit in verhuurde staat. Om reden dat de huurder zijn huur heeft opgezegd, heeft de eigenaar besloten het object te koop aan te bieden.

De unit is ca. 130 m² VVO groot en beschikt over een vrije hoogte van 6 meter. Verder is de unit voorzien van een meterkast, water- en een elektriciteitsmeter, een toiletvoorziening, pantry, kantoorunit met keukenopstelling, een elektrisch bedienbare overheaddeur (3.5 x 4.5 meter) alsmede een separate loopdeur. De kantoorunit, de keuken en wc-opstelling zijn tegen de achtergevel gesitueerd en zijn voorzien van een systeemplafond met automatische ledverlichting. Het buitenterrein is verhard middels klinkers.

Op het bedrijventerrein zijn vele ondernemers gevestigd met een groot scala aan uiteenlopende bedrijfsactiviteiten. Het thans geldende bestemmingsplan biedt veel mogelijkheden m.b.t. het gebruik. Conform het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 3.1 toegestaan.

IN HET KORT:
– Voltaweg 13E, 4338 PK Middelburg
– Vraagprijs € 249.000,- k.k. excl. BTW
– Oppervlakte: 130 m2 VVO
– Mogelijkheid tot inbouwen verdiepingsvloer
– Bouwjaar: 2022
– Bestemming ‘Bedrijventerrein’ met functieaanduiding bedrijven t/m categorie 4.2

BESTEMMINGSPLAN:
Het object ligt binnen het bestemmingsplan ‘Arnestein’ dat onherroepelijk is vastgesteld op 22 augustus 2013 en heeft de enkel bestemming ‘Bedrijventerrein’. Deze gronden zijn aangewezen voor bedrijven tot en met categorie 3.1 van de ‘Staat van Bedrijfsactiviteiten’.

Met ingang van 1 januari 2024 is de Omgevingswet van kracht. De verstrekte informatie is gebaseerd op Ruimtelijkeplannen.nl, maar deze website bevat mogelijk niet alle relevante gegevens en kan verouderd zijn. Wij raden u aan gebruik te maken van het Omgevingsloket. Daar kunt u alle digitale informatie vinden met betrekking tot de fysieke leefomgeving, inclusief alle actuele regelgeving.

KADASTRALE GEGEVENS:
Gemeente: Middelburg
Sectie: M
Nummer 1251
Groot: 191 m2

Alsmede een/elfde onverdeeld aandeel in het mandelige terrein – dienende tot in- /uitrit ten behoeve van de loodsen/units gelegen aan de Voltaweg 15a, 15b,15c, alsmede de nog op de percelen kadastraal bekend gemeente Middelburg, sectie M nummers 1245, 1246, 1247, 1248 1249, 1250, 1251 en 1252, te realiseren loodsen, aldaar, – kadastraal bekend gemeente Middelburg, sectie M, nummer 1241 ter grootte van twee are en vijfentwintig centiare (2a 25 ca)

LOCATIE:
Arnestein is één van de grootste bedrijventerreinen in Middelburg en heeft een oppervlakte van 132 hectare. De ligging op het bedrijventerrein Arnestein is goed te noemen. Op het bedrijventerrein is een diversiteit aan bedrijven gevestigd, met name industriële bedrijven. Van der Peijl, Raab Karcher, Eastman Chemicals, Lumileds, Zeeland Boten en Profile hebben zich o.a. op dit bedrijventerrein gevestigd. De bereikbaarheid is uitstekend. De autoweg N57 heeft een directe verbinding vanuit Middelburg richting Zierikzee – Rotterdam. Deze autoweg staat ter hoogte van Middelburg en is in directe verbinding met de autosnelweg A58 richting Bergen op Zoom- Breda alsmede de aansluiting op de Westerscheldetunnel richting Terneuzen- Gent- Sluis. Het NS – station is op 3,1 kilometer afstand gelegen. Vanaf Arnestein bent u binnen enkele minuten op de N57 en de A58.

BODEMINFORMATIE:
Er zijn geen nadere bijzonderheden bekend ten aanzien van de bodem. Bodeminformatie van Nazca is opgenomen in de dataroom.

VOORZIENINGEN:
• Staalconstructie;
• Gevlinderde betonvloer begane grond;
• Geïsoleerde sandwichpanelen
• Elektra-aansluiting;
• Rioolaansluiting;
• Wateraansluiting;
• Elektrische overheaddeur (3.5 x 4.5 meter);
• Separate loopdeur;
• Elektra-aansluting (3x25A) ;
• Tl-verlichting.

KENMERKEN OVEREENKOMST:
Ingeval u verdere interesse heeft en er uiteindelijk een overeenkomst tot stand komt, gelden de volgende bepalingen:

DEFINITIEVE GOEDKEURING:
Verkoop geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring van de eigenaar.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Een waarborgsom, 10% ter grootte van de koopsom te storten op rekening van of af te geven als bankgarantie bij de notaris uiterlijk 14 dagen na volledige ondertekening van de koopovereenkomst.

NOTARIS:
Te kiezen door de koper.

FISCAAL:
Het object is belast met BTW (21%) over de resterende jaren van de herzieningstermijn alsmede overdrachtsbelasting (10,4%).

KOOPOVEREENKOMST:
Koopovereenkomst op basis van NVM-model.

OPLEVERNIVEAU:
In de huidige staat, leeg en ontruimd.

DATAROOM:
Ten behoeve van het due diligence van het object kunt u inloggegevens van de digitale dataroom aanvragen. Toegang tot de dataroom wordt uitsluitend verstrekt na contact met ons kantoor op telefoonnummer 0118-620062 of per e-mail: bedrijfsmakelaars@sinke.nl.

BEZICHTIGINGEN:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het complex te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor.

DISCLAIMER:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Vraagprijs
    € 249.000,- k.k.
  • Status
    Beschikbaar

Plattegronden

Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles Icon