Sinke Komejan
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Voltaweg 13E

Middelburg
kamers
€ 1.250,- Per maand
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

Twee nieuwbouw bedrijfsunits aan de Voltaweg 13E & Elektraweg 27 op bedrijventerrein Arnestein in Middelburg.

De 2 bedrijfsunits maken onderdeel uit van een ontwikkeling van 8 bedrijfsunits. De units zijn gelegen op de hoek van de Voltaweg/Elektraweg. De betreffende units zijn beide 130 m² VVO groot en beschikken over een vrije hoogte van 6 meter. De verwachte oplevering is eind juni 2022. De units worden verder voorzien van een meterkast, water- en een elektriciteitsmeter, een toiletvoorziening, pantry, kantoorunit met keukenopstelling, een elektrisch bedienbare overheaddeur (3.5 x 4.5 meter) alsook een separate loopdeur. De afsluitbare kantoorunit alsmede de keuken en wc-opstelling worden tegen de achterwand gemonteerd en zijn voorzien van een systeemplafond met automatische ledverlichting. Het buitenterrein is verhard middels klinkers.

Op het bedrijventerrein zijn vele ondernemers gevestigd met een groot scala aan uiteenlopende bedrijfsactiviteiten. Het thans geldende bestemmingsplan biedt veel mogelijkheden m.b.t. het gebruik. Conform het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 3.1 toegestaan.

In het kort:
– Voltaweg 13E & Elektraweg 27, 4338 PS Middelburg
– Huurprijs Voltaweg 13E: € 1.250,- per maand excl. BTW
– Huurprijs Elektraweg 27: € 1.350,- per maand excl. BTW
– Oppervlaktes per unit: 130 m2 VVO
– Oplevering: eind juni 2022
– Bestemming t/m categorie 3.1

Bestemmingsplan:
Het object ligt binnen het bestemmingsplan ‘Arnestein’ dat onherroepelijk is vastgesteld op 22 augustus 2013 en heeft de enkel bestemming ‘Bedrijventerrein’. Deze gronden zijn aangewezen voor bedrijven tot en met categorie 3.1 van de ‘Staat van Bedrijfsactiviteiten’.

Locatie:
Arnestein is één van de grootste bedrijventerreinen in Middelburg en heeft een oppervlakte van 132 hectare. De ligging op het bedrijventerrein Arnestein is goed te noemen. Op het bedrijventerrein is een diversiteit aan bedrijven gevestigd, met name industriële bedrijven. Van der Peijl, Raab Karcher, Eastman Chemicals, Lumileds, Zeeland Boten en Profile hebben zich o.a. op dit bedrijventerrein gevestigd. De bereikbaarheid is uitstekend. De autoweg N57 heeft een directe verbinding vanuit Middelburg richting Zierikzee – Rotterdam. Deze autoweg staat ter hoogte van Middelburg en is in directe verbinding met de autosnelweg A58 richting Bergen op Zoom- Breda alsmede de aansluiting op de Westerscheldetunnel richting Terneuzen- Gent- Sluis. Het NS – station is op 3,1 kilometer afstand gelegen. Vanaf Arnestein bent u binnen enkele minuten op de N57 en de A58.

Koop:
Verkoopprijzen zijn op aanvraag beschikbaar.

Afmetingen:
Voltaweg 13E, 130 m2 VVO, vrije hoogte: 6 m
Elektraweg 27, 130 m2 VVO, vrije hoogte: 6 m

Servicekosten:
Geen. Gas, elektra, water en internet komen op naam van en voor rekening van huurder.

Huurbetaling:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand of kwartaal.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal volgens model ROZ worden opgesteld.

Huurindexatie:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006 = 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het complex te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Huurprijs
    € 1.250,- Per maand
  • Status
    Beschikbaar
  • Aanvaarding/servicekosten
    € 0 PER_VIERKANTE_METERS_PER_JAAR

Plattegronden

Video

Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles
Beschikbaar
Pottenbakkerssingel 11 0ong
Middelburg
€ 2.708,- Per maand
Winkelruimte
Beschikbaar
Gentsestraat 2
Hulst
€ 1.850,- Per maand
Winkelruimte
Beschikbaar
Buitenruststraat 20
Middelburg
€ 135,- per m² per jaar
Kantoorruimte
Beschikbaar
Camperveer 4
Kamperland
€ 649.000,- k.k.
Leisure
Beschikbaar
Strandweg 19
Burgh-haamstede
€ 2.000.000,- k.k.
Leisure
Beschikbaar
Langeviele 24
Middelburg
€ 1.650,- Per maand
Winkelruimte
Benieuwd naar al ons bedrijfsaanbod?
Sinke Komejan heeft bedrijfsaanbod in heel Zeeland. Van bedrijfsunit tot winkelpand. Ons kantoor in Middelburg staat voor u klaar.

Bekijk al het aanbod