Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Techniekweg 23

Zierikzee
Icon
Icon
kamers
€ 245.000,- k.k.
Heeft u interesse? Maak een Iconvrijblijvende afspraak

Omschrijving

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars mag namens haar opdrachtgever een keurige, in 2023 opgeleverde bedrijfsunit op bedrijventerrein “Straalweg 2” in Zierikzee te koop aanbieden.

De bedrijfsunit welke onderdeel uitmaakt van een bedrijven-verzamelcomplex is gebouwd in 2022 en opgeleverd op 1 april 2023. Het buitenterrein is verhard middels klinkers en is volledig is omsloten met een op afstand bedienbaar hekwerk.

De tussen-unit welke nader is aangeduid met nummer 13, is via rechtswegen aangesloten is bij een VvE. De unit kan middels een loopdeur en/of een automatische overheaddeur (4 x 4 m) worden betreden. De betonnen beganegrondvloer heeft een oppervlakte van ca. 150 m² VVO en heeft een maximale vloerbelasting van 1.500kg/m². Doordat het unit over een vrije hoogte van ca. 4 tot 9 meter beschikt, behoort het inbouwen van een verdiepingsvloer tot de mogelijkheden.

Verder is het object voorzien van diverse elektra aansluitingen, krachtstroom, TL-led-verlichting, een wateraansluiting en een rioleringsaansluiting. De twee laatst genoemde zijn gesitueerd tegen de achtergevel. Een keuken en/of een toiletvoorziening kan indien gewenst op eigen initiatief worden ingebouwd. De meterkast is gecentraliseerd op het terrein.

De unit is door de aanwezigheid van de bovengenoemde voorzieningen, alsmede het brede bestemmingsplan, uitstekend te gebruiken als bedrijfslocatie, werkplaats, opslag of webshop. Conform het bestemmingsplan behoren ook andere bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 4.1 tot de mogelijkheden.

Detailhandel in auto’s motoren etc. alsmede zelfstandige kantoren zijn op deze locatie niet toegestaan. Het bedrijfsmatig onderhouden van auto’s en motoren daarentegen wel.

Gelieve contact op te nemen met ons kantoor indien de voorkeur uitgaat naar één unit van 300 m² op de begane grond.

In het kort:
– Techniekweg 23-23a unit 13, 4301 RT Zierikzee;
– Vraagprijs: nader overeen te komen;
– Kosten VvE: € 118,38 per maand exclusief BTW;
– Afmeting: ca. 150 m² VVO begane grond
– Mogelijkheid tot inbouwen verdiepingsvloer;
– Bouwjaar: 2022, opgeleverd in 2023;
– De unit is nog niet eerder in gebruik genomen;
– Bestemming ‘Bedrijventerrein’ met functieaanduiding bedrijven t/m categorie 4.1.

Locatie:
Zierikzee is een stad in de gemeente Schouwen-Duiveland in de Nederlandse provincie Zeeland. Zierikzee stelt sinds 1 januari 2023 ca. 12.037 inwoners. Zierikzee is tevens grootste plaats van de gemeente Schouwen-Duiveland. Zierikzee staat bekend als monumentenstad, met maar liefst 568 monumenten! De gemeente is flink bezig met het uitbreiden en moderniseren van de stad. De woonwijken binnen de grachten worden vernieuwd en wordt er buiten de grachten flink bijgebouwd. De gemeente is voornemens om de jachthaven uit te breiden en ondernemers de kans te geven om binnen of aan de rand van de stad uit te breiden. Zierikzee hoopt hiermee het aantal toeristen dat de stad bezoekt aanzienlijk te verhogen.

Het object gelegen op het grootste bedrijventerrein van Schouwen-Duiveland. Een uitstekende locatie dat door haar centrale ligging, diverse uitvalswegen en geringe afstand tot het stadscentrum, een uitstekende bereikbaarheid kent. De wegen N59 en N256 zijn op een steenworp afstand gelegen en geven sluiten aan op de wegen richting het Randstedelijk gebied, Goes, Middelburg, Vlissingen en Renesse en Burgh-Haamstede. Daarnaast bevindt een busverbinding zich op slechts 5 minuten afstand.

Afmetingen:
Begane grond: ca. 150 m² VVO

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Zierikzee
Sectie: N
Complex aanduiding: 575
Appartementsindex: 13

Bestemming:
Het object ligt binnen het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Zierikzee 2014’ dat onherroepelijk is vastgesteld op 26-06-2014 en heeft de bestemming ‘Bedrijventerrein -2’ met de functieaanduiding ‘Bedrijf tot en met categorie 4.1.’ en ‘Specifieke vorm van bedrijf; -mzi- opslag.
De voor Bedrijventerrein aangewezen gronden zijn o.a. bestemd voor mosselzaadopslag (mzi), opslag, zwaardere industrie, werkplaats en webshops.

Zelfstandige kantoren, detailhandel in auto’s en motorfietsen zijn niet toegestaan. Het sleutelen aan auto’s motoren etc. behoort wel tot de mogelijkheden.

Parkeren:
Er kan gratis en openbaar worden geparkeerd aan de wegzijde alsook aan de voorzijde van het object zolang hierbij geen hinder wordt veroorzaakt jegens de andere gebruikers-eigenaren.

Voorzieningen:
• Staalconstructie;
• Gevlinderde betonvloer begane grond;
• Elektra-aansluiting;
• Riool-aansluiting;
• Water-aansluiting;
• Overheaddeur (4 x 4 meter);
• Separate loopdeur;
• Krachtstroom 3×16 Ampère;
• Tl-verlichting;
• Nutsvoorzieningen; water en elektra;
• Een op afstand bedienbaar hekwerk.

Kenmerken overeenkomst:
Ingeval u verdere interesse heeft en er uiteindelijk een overeenkomst tot stand komt, gelden de volgende bepalingen:

Fiscaal:
Het object is belast met de BTW (21%). De BTW kan, mits het object wordt aangekocht door een zakelijke partij, in vooraftrek worden genomen. De koopsom is vrijgesteld van overdrachtsbelasting (10,4%).

Koopovereenkomst:
Koopovereenkomst op basis van NVM-model.

Opleveringsniveau:
In de huidige staat.

Vraagprijs:
Nader overeen te komen.

Bijdrage VvE:
€ 1.420,59 per jaar

Bodeminformatie:
Er zijn geen nadere bijzonderheden bekend ten aanzien van de bodem. Bodeminformatie van Nazca is opgenomen in de dataroom.

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het complex te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor.

Disclaimer:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Vraagprijs
    € 245.000,- k.k.
  • Status
    Beschikbaar

Plattegronden

Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles Icon