Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Stadhuisplein 20

Vlissingen
Icon
Icon
kamers
€ 140,- per m² per jaar
Heeft u interesse? Maak een Iconvrijblijvende afspraak

Omschrijving

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars heeft het genoegen om namens de eigenaar, deze volledig ingerichte kantoorruimtes in het hart van Vlissingen aan te bieden.

Het kantoorgebouw beslaat 4 verdiepingen en bevindt zich op een prominente locatie in het centrum van Vlissingen, naast het gemeentehuis. Vanuit het kantoor is er aan de voorzijde uitzicht over het Stadhuisplein en aan de achterzijde is er een weids uitzicht tot aan de boulevard.

De beschikbare ruimtes bevinden zich op de begane grond en de 1e verdieping. Momenteel ondergaat de begane grond een renovatie om getransformeerd te worden tot een modern, nieuw kantoor. De beschikbaarheid van de 1e verdieping komt voort uit de bedrijfsverhuizing van de huidige huurder. In het gebouw zijn reeds de volgende gerenommeerde bedrijven gevestigd Schipper Accountants, Oceanwide Expeditions, Stichting Archipel Scholen en Onze Wijs.

IN HET KORT:
– Stadhuisplein 20, 4382 LG Vlissingen
– Huurprijs vanaf € 140,- per m2 per jaar excl. BTW
– Oppervlakte 519 m2 VVO
– 25-27 parkeerplaatsen op eigen terrein
– Turn-key opleveringsniveau
– Beschikbaarheid in overleg
– Energielabel B

BEZICHTIGINGEN:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het pand te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars, email bedrijfsmakelaars@sinke.nl of telefoon 0118-620062.

LOCATIE:
Het kantoorgebouw is gelegen in het centrum van Vlissingen pal tegenover het Stadhuis van de gemeente Vlissingen. Het winkelgebied “Scheldeplein” evenals de overige winkelstraten zoals de Walstraat, Lange Zelke, etc. bevinden zich op loopafstand van het object.
Vlissingen heeft 44.600 inwoners en is een maritieme gemeente, gelegen aan de monding van de Westerschelde in de Noordzee. Grote schepen varen dagelijks vlak langs de boulevards. Op enige afstand van de stad bevindt zich het bedrijven- en havengebied Vlissingen – Terneuzen, een van de grootste havens van Nederland. Het is een belangrijke doorvoerhaven voor fruit, met diverse bedrijven die gespecialiseerd zijn in de op- en overslag en het verwerken van fruit. Deze zijn van groot belang voor de Zeeuwse economie. Vlissingen biedt alle gewenste voorzieningen. Denk daarbij aan een station, ziekenhuis en onderwijs- en winkelvoorzieningen. Bovenal ligt Vlissingen aan de kust op loopafstand van natuur- en bosgebied, winkelcentrum, boulevard en het strand.

HUURPRIJS:
1e verdieping : € 140,- per m2 per jaar VVO excl. BTW

BESTEMMINGSPLAN:
Het object valt onder het bestemmingsplan ‘Middengebied’ welke is opgesteld door de gemeente Vlissingen. De bestemming is ‘Gemengd – A’ onder andere kantoordoeleinden. Deze gronden zijn bestemd voor onder andere:
a. publieksgerichte dienstverlening;
b. maatschappelijke voorzieningen en instellingen;
c. kantoor.
Met ingang van 1 januari 2024 is de Omgevingswet van kracht. De verstrekte informatie is gebaseerd op Ruimtelijkeplannen.nl, maar deze website bevat mogelijk niet alle relevante gegevens en kan verouderd zijn.
Wij raden u aan gebruik te maken van het Omgevingsloket. Daar kunt u alle digitale informatie vinden met betrekking tot de fysieke leefomgeving, inclusief alle actuele regelgeving.

AFMETINGEN:
1e verdieping : ca. 414 m2 VVO
De oppervlaktes zijn ingemeten conform de NEN2580. U wordt uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het object op juistheid te controleren.

VOORZIENINGEN:
Turn-key voorzien van inbouwpakket met aanwezige voorzieningen en stoffering, bestaande uit onder andere:
– vloerbedekking;
– systeemplafonds;
– plafondverlichting;
– pantry;
– heren-dames toiletten;
– lift;
– aluminium kozijnen met dubbele beglazing;
– data bekabeling;
– cv-installatie met radiatoren;
– brandmeldinstallatie/brandblussers/brandhaspels;
– airco/klimaatbesturingssysteem;
– handmatig bedienbare zonwering/lamellen buitenzijde;
– fietsenstalling.

PARKEERPLAATSEN:
Voor de huurder zijn er in overleg en tegen betaling maximaal 25-27 parkeerplaatsen op het achter en onder het gebouw gelegen parkeerterrein beschikbaar. Voorts kan er openbaar en tegen betaling geparkeerd worden op het voor het object gelegen parkeerterrein.

ENERGIELABEL:
Energielabel B, geldig t/m 16 januari 2029.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente : Vlissingen
Sectie : A
Nummer : 5331

OPLEVERING:
De huurovereenkomst van de huurder op de 1e verdieping loopt t/m 31 december 2024. Ingangsdatum kan in overleg eerder.

KENMERKEN OVEREENKOMST:
INGEVAL U VERDERE INTERESSE HEEFT EN ER UITEINDELIJK EEN OVEREENKOMST TOT STAND KOMT, GELDEN DE VOLGENDE BEPALINGEN:

SERVICEKOSTEN:
Leveringen en diensten nader te bepalen en kosten op basis van werkelijk verbruikt

OMZETBELASTING:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

HUURBETALING:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per kwartaal of per maand.

HUURTERMIJN:
In overleg.

HUUROVEREENKOMST:
De huurovereenkomst zal volgens model ROZ en de algemene bepalingen worden opgesteld.

HUURINDEXATIE:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2015 = 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

WAARBORGSOM:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

ALGEMEEN:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Huurprijs
    € 140,- per m² per jaar
  • Status
    Beschikbaar
  • Aanvaarding/servicekosten
    € PER_VIERKANTE_METERS_PER_JAAR

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles Icon