Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Piet Heinstraat 12

Goes
Icon
Icon
kamers
Heeft u interesse? Maak een Iconvrijblijvende afspraak

Omschrijving

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars mag namens haar opdrachtgever deze veelzijdige commerciële ruimte op een vooraanstaande locatie te huur aanbieden.

Gelegen in het bruisende centrum van Goes, op een steenworp afstand van zowel het NS- als het busstation en langs een van de belangrijkste toegangswegen tot het centrum, bevindt zich deze commerciële ruimte van in totaal 110 m2 VVO. De ruimte maakt onderdeel uit van het nieuwbouwproject “Buiten de Veste”. Een unieke nieuwbouwontwikkeling bestaande uit 8 commerciële ruimtes en 75 appartementen. Dit complex is in 2022 gebouwd en voldoet hierdoor aan alle hedendaagse bouw en duurzaamheidseisen!

De ligging van deze ruimte is uitstekend te noemen, aangezien de Piet Heinstraat een van de hoofdroutes van en naar het centrum van Goes is. Dit maakt het pand bij uitstek geschikt voor zichtbaarheid en bereikbaarheid. Bovendien worden bij deze ruimte twee parkeerplaatsen op het afgesloten parkeerterrein achter het gebouw meegeleverd.

IN HET KORT:
– Piet Heinstraat 12, 4461 GL in Goes
– Oppervlakte ca. 110 m2 VVO
– 2 parkeerplaatsen op eigen terrein
– Huurprijs € 1.750,- per maand
– Bestemming o.a. dienstverlening, kantoor en maatschappelijk
– Bouwjaar 2022
– Beschikbaarheid in overleg

BEZICHTIGINGEN:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het pand te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars, email bedrijfsmakelaars@sinke.nl of telefoon 0118-620062.

LOCATIE:
Goes, een bruisende stad in het hart van De Bevelanden, is een ware trekpleister vanwege haar levendigheid, diversiteit aan winkels, en uitgaansmogelijkheden. De stad is in trek bij zowel de lokale bevolking als ondernemers, wat blijkt uit de recente toename van grote bedrijven die zich er vestigen. Met een indrukwekkende groei van 12% in de bevolking is de vraag naar woonruimte in en rondom het centrum hoog.
De stad, onderdeel van de gemeente Goes met meer dan 37.000 inwoners, heeft een bruisende binnenstad met een overvloed aan restaurants en diverse winkels. De uitstekende bereikbaarheid, zowel met de auto als het openbaar vervoer, maakt het aantrekkelijk voor bezoekers. Parkeermogelijkheden zijn er langs zowel de West als de Oostwal, en nabij het station, dat op slechts 5 minuten loopafstand van het centrum ligt.
Goes heeft zich ontwikkeld tot het economische en culturele hart van De Bevelanden, een regio met 100.000 inwoners, en fungeert met 25.000 arbeidsplaatsen als een belangrijk knooppunt in de Zeeuwse economie. De gemeente omvat naast de stad zelf zeven dorpen, waardoor het totale inwonersaantal bijna 40.000 bedraagt. Dit maakt van Goes een aantrekkelijke woongemeenschap, met een sfeervolle binnenstad die bezoekers van ver aantrekt.
Goes vervult niet alleen een rol in het behouden van leefbaarheid voor haar eigen inwoners, maar fungeert ook als het natuurlijke centrum voor 100.000 Bevelanders. De stad draagt actief bij aan de ontwikkelingen in Zeeland, met samenwerkingsverbanden tussen stedelijke gebieden en het vitale platteland, en draagt zo bij aan het voorzieningenniveau voor alle Zeeuwen.

HUURPRIJS:
€ 1.750.- per maand excl. BTW

BESTEMMINGSPLAN:
Het pand ligt binnen het bestemmingsplan ‘Binnenstad’ dat onherroepelijk is vastgesteld op 28 juli 2022 en heeft bestemming ‘Gemengd’. Conform dit bestemmingsplan kan het pand gebruikt worden voor onder andere de volgende bestemmingen:

– dienstverlening;
– kantoren;
– maatschappelijke activiteiten.

Met ingang van 1 januari 2024 is de Omgevingswet van kracht. De verstrekte informatie is gebaseerd op Ruimtelijkeplannen.nl, maar deze website bevat mogelijk niet alle relevante gegevens en kan verouderd zijn.
Wij raden u aan gebruik te maken van het Omgevingsloket. Daar kunt u alle digitale informatie vinden met betrekking tot de fysieke leefomgeving, inclusief alle actuele regelgeving.

OPPERVLAKTES:
Begane grond : ca. 110 m2 VVO
De oppervlaktes zijn ingemeten conform de NEN2580. U wordt uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het object op juistheid te controleren. De vierkante meters zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

VOORZIENINGEN EN BOUWKUNDIGE ASPECTEN:
– Aluminium kozijnen met dubbele beglazing;
– Volledig geïsoleerd
– Meterkast met 3×40 ampère elektra aansluiting
– Glasvezel internet;
– Kanaal t.b.v. mechanische ventilatie
– Dubbele toiletgroep met fonteintje

VERENIGING VAN EIGENAREN:
Het huurdersaandeel van de servicekosten met betrekking tot de Vereniging van Eigenaren (VvE) wordt door verhuurder maandelijks doorberekend aan Huurder. De kosten hiervoor bedragen € 50,- per maand.

PARKEREN:
De kantoorruimte heeft het recht om op 2 onbedoelde parkeerplaatsen te parkeren op het naastgelegen parkeerterrein. In de directe omgeving is er voldoende parkeergelegenheid tegen betaling of met een vergunning.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente : Goes
Sectie : C
Nummer : 6140
Appartementsindex : A10

OPLEVERING:
In casco, huidige staat en datum in overleg.

KENMERKEN OVEREENKOMST:
INGEVAL U VERDERE INTERESSE HEEFT EN ER UITEINDELIJK EEN OVEREENKOMST TOT STAND KOMT, GELDEN DE VOLGENDE BEPALINGEN:

SERVICEKOSTEN:
Leveringen en diensten nader te bepalen en kosten op basis van werkelijk verbruikt.

OMZETBELASTING:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

HUURBETALING:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per kwartaal of per maand.

HUURTERMIJN:
In overleg.

HUUROVEREENKOMST:
De huurovereenkomst zal volgens model ROZ 290 of 230a en de algemene bepalingen worden opgesteld.

HUURINDEXATIE:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2015 = 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

WAARBORGSOM:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

ALGEMEEN:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Status
    Verhuurd
  • Aanvaarding/servicekosten
    € p/mnd

Plattegronden

Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles Icon