Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Penninghoek 11B

Middelburg
Icon
Icon
kamers
Heeft u interesse? Maak een Iconvrijblijvende afspraak

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever mag Sinke Komejan een garagebox/opslagunit in het stadscentrum van Middelburg te koop aanbieden.

De garagebox – plaatselijk bekend als Penninghoek 11B – heeft een oppervlakte van ca. 18 m2 VVO en beschikt over een vrije hoogte van ca. 2,7 meter. De garagebox is voorzien van een stalen kanteldeur, een betonnen vloer, gemetselde muren en een houten balken dakconstructie belegd met EPDM en grind. Er is geen zelfstandige stroom en/of watervoorziening aanwezig.

De garagebox is eenvoudig te bereiken via de Penninghoeksingel en is gesitueerd op slechts 150 meter van de ‘Seisbinnenbrug’ en ‘Herenbrug’. Ook de Vlasmarkt en daarbij het hart van het centrum van Middelburg zijn op slechts één minuut loopafstand gelegen.

Verkoopprocedure:
De garagebox wordt verkocht middels een openbare inschrijvingsprocedure. De garagebox kan bezichtigd worden op vaste kijkdagen:
14 november 2023 om 14:00 – 15:00 uur
22 november 2023 om 14:00 – 15:00 uur

– Wij vragen alle geïnteresseerden een schriftelijk bod uit te brengen voor uiterlijk 30 november 2023 om 12:00.
– De gunning van verkoper waardoor (als resultaat van de verkoop bij inschrijving) de koopovereenkomst tussen de verkoper en de koper tot stand komt, wordt uiterlijk 7 werkdagen na inschrijfdatum medegedeeld.
– Na het verkrijgen van alle benodigde onvoorwaardelijk goedkeuring van de verkopende partij zal de notariële overdracht binnen 2 maanden na gunning plaats vinden.

In het kort:
– Penninghoek 11B, 4331 PN Middelburg
– Grootte: ca. 18 m2 VVO (L 5,7 meter x B 3,4 meter)
– Vrije hoogte: ca. 2,7 meter
– Bouwjaar: 1959
– Vraagprijs: € 42.500 k.k.
– Gelegen in het stadscentrum van Middelburg

Locatie:
De garagebox ligt aan de Penninghoek 11B te Middelburg. Dit betreft een rustig hofje omringd door woningen en op slechts 1 minuut van het stadscentrum verwijderd. De garagebox is vanuit de binnenstad als vanuit overige delen van Middelburg eenvoudig te bereiken.

Kadastrale informatie:
Gemeente : Middelburg
Sectie : L
Nummer : 3735
Grootte : 18 m2

Kenmerken overeenkomst:
Ingeval u verdere interesse heeft en er uiteindelijk een overeenkomst tot stand komt, gelden de volgende bepalingen:

Koopovereenkomst:
Op basis van NVM model.

Fiscaal:
Er is geen omzetbelasting over de koopsom van toepassing. De koopsom zal belast worden met 10,4% overdrachtsbelasting.

Zekerheidstelling:
Een waarborgsom, ter grootte van 10% van de koopsom te storten op rekening van of af te geven als bankgarantie bij de notaris uiterlijk 10 dagen na het tekenen van de koopovereenkomst.

Staat van oplevering:
Verkoper verkoopt op basis van het “as is, where is” principe is verwerkt en waarbij garanties vanuit verkoper niet of beperkt afgegeven worden, zowel qua omvang als tijd. De koper aanvaardt het registergoed in alle opzichten op basis van het “as is, where is” principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het registergoed zich bevindt en de koper heeft ter zake van deze staat van het registergoed geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper. In aanvulling op het vorenstaande geeft de verkoper geen garantie en aanvaardt geen aansprakelijkheid omtrent datgene wat zij ter zake juistheid van het registergoed mededeelt, of waarvan mededeling achterwege blijft.

Voorbehoud:
De overeenkomst komt tot stand onder voorbehoud van de definitieve goedkeuring van de Rechter- Commissaris van de verkopende partij.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Status
    Verkocht

Plattegronden

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles Icon