Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Nieuwe Haven 147

Zierikzee
Icon
Icon
kamers
€ 1.050,- Per maand
Heeft u interesse? Maak een Iconvrijblijvende afspraak

Omschrijving

Sinke Komejan mag u namens haar opdrachtgever een monumentaal kantoorpand aan de Nieuwe Haven van Zierikzee te huur aanbieden.

Het object is gelegen in het de stadskern van Zierikzee. Een prachtige locatie met uitzicht op de het water van de Nieuwe Haven. Vanaf deze locatie zijn alle denkbare voorzieningen, welke van een stad verwacht mogen worden, op een loopafstand.
Dit karaktervolle monumentale pand uit 1656 kenmerkt zich door diverse authentieke elementen waaronder; de vensterluiken nabij de raampartijen, de muurankers op de buitengevel en de inpandige constructieve houten balklagen.

Ondanks dat het object beschikt over deze authentieke elementen, is het object door de jaren heen wel gemoderniseerd. De vloer is geïsoleerd, de raampartijen zijn voorzien van o.a. kozijnen met dubbele beglazing (zowel monumentaal als HR++) en er is een mechanische ventilatie/afzuiging geïnstalleerd.

De begane grond is ca. 90 m2 VVO groot en in de huidige situatie onderverdeeld in een hal met opgang naar de 1e verdieping en een tussenportaal welke leidt naar o.a. twee kantoorruimtes, een lunch/personeelsruimte met keukenopstelling en een nette gescheiden toiletvoorziening.

De 1e verdieping is eveneens ca. 90 m2 VVO groot en wordt gedeeld met een huurder die deze ruimte gebruikt om te komen en te gaan naar zijn kantoor op de 2e verdieping. Op de 1e verdieping zijn eveneens een (verouderde) toiletvoorziening en een keukenopstelling gesitueerd.

Ondanks dat de begane grond en de 1e verdieping al een dergelijke indeling kent, zijn er voldoende mogelijkheden om deze ruimte naar eigen wens en smaak in te delen.

Conform het bestemmingsplan is deze locatie geschikt voor ondernemers die op zoek zijn naar een kantoorlocatie. Hieronder valt eveneens zakelijke dienstverlening.

In het kort:
– Nieuwe Haven 147- 147a, 4301 DL Zierikzee;
– Monumentaal pand met diverse karakteristieke elementen;
– Kantoorruimte van 90 m2 begane grond en ca. 90 m2 op de 1e verdieping;
– Huurprijs € 1.050,- per maand excl. BTW;
– Nutsvoorziening op naam en voor rekening van huurder(s);
– Opleveringsniveau in huidige staat;
– Aanvaarding in overleg.

Locatie:
Het pand is gelegen in de binnenstad van Zierikzee nabij het druk bezochte Havenplein en de Nieuwe Haven. Het Havenplein is één van de toeristische trekpleisters van Zierikzee met tal van gezellige terrassen. Een locatie met veel exposure en omringd door groot scala aan winkels, restaurants en afhaallocaties. Het Havenplein is elk jaar het middelpunt van gezelligheid. Op het Havenplein worden o.a. een weekmarkt, jaarlijkse kerstmarkt en de kermis georganiseerd. Daarnaast gebruiken diverse restauranthouders het plein voor de uitbreiding van hun terras. Aan de Nieuwe Haven zijn diverse winkels en restaurants gesitueerd. De Nieuwe Haven is jaarlijks eveneens de place-to-be tijdens de Havendagen.

Monumentenstad Zierikzee heeft een sterke regiofunctie en biedt dan ook vele voorzieningen zoals, diverse sportverenigingen, zwembad, scholen, bibliotheek en winkelvoorzieningen. Daarnaast heeft het centrum ook nog eens een heel monumentaal karakter met vele restaurantjes en terrasjes. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto zijn de Randstad, Antwerpen en West-Brabant goed en eenvoudig te bereiken. Op korte afstand is de Oosterschelde met zijn vele stranden en het prachtige krekengebied van Ouwerkerk gelegen. Daarnaast, op 20 minuten autorijden, vindt u de langgerekte Noordzeestranden met duinen en bossen op de kop van Schouwen-Duiveland.

Voorzieningen:
• Geïsoleerde houten begane vloer;
• Houten verdiepingsvloer;
• Houten kozijnen met dubbele beglazing (monumentaal dubbelglas en HR++ glas);
• Mechanische afzuiging;
• Tochtportaal met dubbele beglazing nabij het entreé;
• Spiltrap naar de 1e verdieping;
• Spots en TL-verlichting;
• Gescheiden heren en dames toilet;
• Verwarming middels radiatoren;
• Pantry op de begane grond en 1e verdieping;
• Prachtige monumentale houten balken in het zicht.

Energielabel:
Het pand is monumentaal waardoor vrijgesteld van het hebben van een energielabel.

Omgevingsplan:
Het geheel valt onder het bestemmingsplan ‘Bebouwde Kom Zierikzee’ dat geheel onherroepelijk in werking is en heeft de bestemming ‘kantoor’. De voor ‘kantoor’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
– Kantoren

Met ingang van 1 januari 2024 is de Omgevingswet van kracht. De verstrekte informatie is gebaseerd op Ruimtelijkeplannen.nl, maar deze website bevat mogelijk niet alle relevante gegevens en kan verouderd zijn. Wij raden u aan gebruik te maken van het Omgevingsloket. Daar kunt u alle digitale informatie vinden met betrekking tot de fysieke leefomgeving, inclusief alle actuele regelgeving.

Nutsvoorziening:
De kosten voor gas, water en elektra zullen door de energieleverancier rechtstreeks bij huurder in rekening worden gebracht. De huurders verrekenen de werkelijke kosten met elkaar op basis van de omvang/ percentage van het geheel. Het energiecontract staat in de huidige situatie op naam van de huurder op de 2e verdieping.

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Zierikzee
Sectie : L
Nummer : 1355
Groot : 130 m2
Publiekrechtelijke beperking : Besluit op basis van Monumentenwet 1988

Kenmerken overeenkomst:
Ingeval u verdere interesse heeft en er uiteindelijk een overeenkomst tot stand komt, gelden de volgende bepalingen:

Huurbetaling:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Huurtermijn:
In overleg

Opleverniveau:
In overleg

Zekerheidsstelling:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur, excl. BTW.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2015= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Interesse in een bezichtiging? Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak met een van onze bedrijfsmakelaars!

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Huurprijs
    € 1.050,- Per maand
  • Status
    Beschikbaar
  • Aanvaarding/servicekosten
    € 0 PER_VIERKANTE_METERS_PER_JAAR

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles Icon