Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Markt 2

Brouwershaven
Icon
Icon
kamers
Heeft u interesse? Maak een Iconvrijblijvende afspraak

Omschrijving

Diverse kantoorruimtes in een schitterend monumentaal pand in Brouwershaven te huur aangeboden.

Het object is een voormalig stadhuis gelegen in het centrum van Brouwershaven. Het geheel bestaat uit twee naastgelegen monumentale kantoorpanden met een inpandige doorgang waardoor het tot één geheel is gevormd. Het pand heeft diverse authentieke en prachtige monumentale elementen en is in de huidige situatie onderverdeeld in kantoorruimte, algemene ruimte en verkeersruimte.

Dit object is het ideale voorbeeld waarin de rijke geschiedenis en moderne gemakken worden gecombineerd. Het pand is o.a. voorzien van een kantine met keukenopstelling, diverse toiletruimtes, een lift, alarminstallatie en brandbeveiligingsvoorzieningen.

De kantoorruimtes variëren in grootte en zijn verdeeld over 3 bouwlagen. Vanaf de voorzijde is er een prachtig uitzicht op jachthaven van Brouwershaven. De achterzijde heeft zicht op de Nieuwpoortstraat en Schuitkade.
Aan de achterzijde van het gebouw zijn diverse een parkeerplaatsen op eigen terrein gesitueerd. Dit parkeerterrein biedt plaats voor ca. 9 personenauto’s.

Het object fungeert al jaren als kantoorpand, maar kan conform het bestemmingsplan ook de dienst doen als praktijk voor de maatschappelijke of dienstverlenende sector.

Vanwege een bedrijfsverhuizing komt deze locatie per 1 juli 2023 beschikbaar.

In het kort:
– Markt 2, 2a, 2b, 2c, 2d te Brouwershaven
– Huurprijs op aanvraag
– Oppervlakte ca. 749 m2 VVO
– Parkeergelegenheid aan de achterzijde van het pand
– Bestemming kantoor en (maatschappelijke) dienstverlening

Bereikbaarheid:
Het prachtige monumentale kantoorgebouw is gelegen in het centrum van Brouwershaven, op een veelal rustige locatie met een prachtig uitzicht op de jachthaven. Brouwershaven is een toeristisch maar minder bekende plaats gelegen naast het dorp Scharendijke. Scharendijke alsook Brouwershaven worden voornamelijk tijdens de zomer periode druk bezocht. Brouwershaven staat voornamelijk bekend om de jachthaven en watersport, de ligging aan het Grevelingenmeer alsook de vele overnachtingsmogelijkheden die het dorp te bieden heeft.
Brouwershaven is eenvoudig te met de auto bereiken door de N57 en N59 vanuit zowel Zierikzee (10km), Burgh-Haamstede en Renesse(14km) of de N57 vanuit Ouddorp (22km).

Bestemming:
Het object ligt binnen het bestemmingsplan ‘Bebouwde kom Brouwershaven, Dreischor en Noordgouwe’ dat onherroepelijk in werking is getreden op 30-05-2013 en heeft de bestemming ‘Gemengd’. Deze gronden zijn onder andere bestemd voor dienstverlening, maatschappelijke dienstverlening en kantoor.

Voorzieningen:
– CV Nefit Ecomline;
– Airco cassettes / units;
– Houten kozijnen met zowel dubbel als enkele beglazing;
– Screens;
– Lift;
– Kantine met keuken;
– Pantry;
– Close- in boiler;
– Toiletruimtes;
– Verwarming wegens radiatoren;
– Kabelgoten;
– Systeemplafonds;
– Alarminstallaties;
– Brandhaspels + brandblussers;
– Noodverlichting + aanduiding.

Parkeerplaatsen:
Parkeren kan op de parkeerplaatsen die aan de achterzijde van het pand zijn gelegen (betreft eigen terrein). De aanwezige parkeerplaatsen worden gezamenlijk gebruikt met de andere huurders.

Oplevering:
In huidige staat.

Huurprijs:
Op aanvraag.

Servicekosten:
Geen. Gas, elektra, water, internet op naam van en voor rekening van huurder.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Brouwershaven
Sectie: C
Nummer: 2877
Grootte: 490 m2

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

Huurbetaling:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand of kwartaal.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal volgens model ROZ worden opgesteld.

Huurindexatie:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006 = 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur vrij van BTW.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Status
    Beschikbaar

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles Icon