Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Lange Zelke 21

Vlissingen
kamers
€ 95,- per m² per jaar
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

Altijd al midden in de stad willen werken? Dat kan in dit kantoorpand aan de Lange Zelke.

Het complex is gelegen in hartje centrum Vlissingen en is verdeeld in drie functies; winkels in de plint, kantoor op de 1e verdieping en wonen op de overige verdiepingen. Het kantoor op de eerste verdieping is prachtig en hoogwaardig afgewerkt met onder andere dubbele toiletgroepen, douche, luxe (glazen) spreekkamers, airco en nog veel meer. Het kantoor was voorheen in gebruik bij de Rabobank. Verschillende voorzieningen zijn in de directe omgeving op loopafstand zoals: horeca, winkels, de boulevard en natuurlijk het strand.

Kenmerken:
– kant en klare kantoorruimte;
– moderne afwerking en installaties;
– in totaal 714 m2;
– deelverhuur bespreekbaar;
– gelegen in dé winkelstraat van Vlissingen;
– parkeren achtergelegen terrein en parkeergarage De Fonteyne.

Locatie en bereikbaarheid:
Vlissingen heeft 44.600 inwoners en is een maritieme gemeente, gelegen aan de monding van de Westerschelde in de Noordzee. Grote schepen varen dagelijks vlak langs de boulevards. Op enige afstand van de stad bevindt zich het bedrijven- en havengebied Vlissingen-Terneuzen, een van de grootste havens van Nederland. Het is een belangrijke doorvoerhaven voor fruit, met diverse bedrijven die gespecialiseerd zijn in de op- en overslag en het verwerken van fruit. En van groot belang voor de Zeeuwse economie. Vlissingen biedt alle gewenste voorzieningen. Denk daarbij aan een station, ziekenhuis en onderwijs- en winkelvoorzieningen. Bovenal ligt Vlissingen aan de kust op loopafstand van natuur- en bosgebied, winkelcentrum, boulevard en het strand.

Het kantoor is gelegen in hartje centrum Vlissingen. Een strategische ligging aan eind van de winkelstraat Lange Zelke en de doorgaande weg de Spuistraat. Er zijn een aantal publiekstrekkers in de directe omgeving gevestigd, waaronder het Bellamypark, maar ook winkels als de Action, HEMA, Primera, en New Yorker.

Bestemming:
Het object ligt binnen het vigerende bestemmingsplan ‘Binnenstad – Eiland’ dat onherroepelijk is vastgesteld op 26 juni 2012 en heeft de bestemming ‘Centrum-1′. Deze gronden zijn onder andere bestemd voor detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen en kantoor.

Indeling:
Begane grond: entree met trappenhuis naar de kantoorruimte op de 1e verdieping.
1e verdieping: hal, gang, receptie met wachtruimte, 17 potentiële kantoorkamers, doucheruimte met invalide toilet, twee toiletgroepen met separaat dames en heren, pantry’s en serverruimte.

Oppervlakte:
De verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt in totaal 714 m2, maar deelverhuur is bespreekbaar.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 95,- per m2 per jaar excl. BTW

Opleveringsniveau:
Turn-key voorzien van inbouwpakket met aanwezige voorzieningen en stoffering, bestaande uit onder andere:

– vloerbedekking;
– systeemplafonds;
– plafondverlichting;
– pantry’s;
– houten kozijn met dubbele beglazing;
– screens buitenzijde automatisch bedienbaar;
– data bekabeling;
– blokverwarming met radiatoren;
– brandblussers;
– noodverlichting aanduiding;
– brandalarm;
– split unit en plafond cassette airco’s;
– invalide-heren-dames toiletten;
– douche;
– rolgordijnen binnen.

Parkeren:
Parkeren kan (tegen betaling) in parkeergarage De Fonteyne en op het achtergelegen parkeerterrein Zeemanserve. Voor de actuele kosten van een woon-werkvergunning verwijzen wij u naar de website van de gemeente Vlissingen.

Servicekosten:
Niet van toepassing. Huurder zal zelf zorg dragen voor de levering van de nutsvoorzieningen en water, alsmede de communicatieve diensten.

Huurtermijn:
5 jaar + 5 optiejaren.

Opzegtermijn:
Beëindiging van deze overeenkomst vindt plaats door opzegging tegen het einde van een huurperiode met inachtneming van een termijn van tenminste één jaar (12 maanden). Opzegging van deze huurovereenkomst dient te geschieden bij deurwaardersexploot of per aangetekend schrijven.

Huurbetaling:
De huur(penningen) inclusief eventuele servicekosten en BTW(-compensatie) dienen aan huurder per maand bij vooruitbetaling overgemaakt te worden.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Bankgarantie/waarborgsom:
Een garantie/waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW en eventueel verschuldigde omzetbelasting.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Huurprijs
    € 95,- per m² per jaar
  • Status
    Beschikbaar
  • Aanvaarding/servicekosten
    € p/mnd

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles