Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Lange Vorststraat 69

Goes
Icon
Icon
kamers
€ 2.950,- Per maand
Heeft u interesse? Maak een Iconvrijblijvende afspraak

Omschrijving

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars heeft het genoegen namens zijn opdrachtgever dit prachtige winkelpand in het bruisende hart van centrum Goes aan te bieden, zowel te koop als te huur.

De winkel beslaat een oppervlakte van circa 221 m2 en kenmerkt zich door haar L-vorm, waardoor deze toegankelijk is van zowel de Lange Vorststraat als de Witte Paardstraat. Dit pand vormt is onderdeel van een complex dat reeds is opgesplitst, met bovenliggende verdiepingen die momenteel in gebruik zijn als woning.

Het winkelpand onderging een volledige renovatie in 2022, waarbij het pand zorgvuldig is gemoderniseerd. Zo beschikt het over een nieuwe pantry, toilet, strak gestucte plafonds, nieuw elektra en een nieuwe airco-cassette. Deze investering heeft gezorgd voor een eigentijdse winkel, welke zo is te betrekken.
Gelegen in één van de meest prominente winkelstraten van Goes, geniet deze locatie van een uitstekende bereikbaarheid en zichtbaarheid. De stad Goes staat bekend om zijn rijke historie, ruime winkelstraten en gezellige steegjes, wat het tot een ware winkelbestemming maakt. Hierbij dragen zowel bekende nationale ketens als lokale ondernemers bij aan een gevarieerd en levendig winkelaanbod. Bovendien zijn gerenommeerde winkelketens zoals The Sting, Kruidvat, HEMA en H&M in de directe omgeving gevestigd, waardoor dit pand zich bevindt te midden van een dynamische commerciële omgeving.

Voor geïnteresseerden biedt dit pand een uitgelezen kans om deel uit te maken van het bloeiende winkellandschap van Goes en te profiteren van de vele mogelijkheden die deze unieke locatie te bieden heeft.

In het kort:
– Lange Vorststraat 69 en Witte Paardstraat 5 (4461 JN en AC) in Goes
– Winkelpand met opslag op verdieping
– Oppervlakte 221 m2 VVO
– Huurprijs € 2.950,- excl. BTW per maand
– Koopsom € 399.000,- k.k.
– Bestemming: Centrum
– Bouwjaar 1967, verbouwing 2022

BEZICHTIGINGEN:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het pand te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars, e-mail of telefoon 0118-620062.

OPPERVLAKTES:
Winkel begane grond : 183 m2 VVO
Verdieping : 38 m2 VVO

De vierkante meters zijn bepaald aan de hand van meting ter plaatse. Er is geen meetcertificaat aanwezig. De vierkante meters zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

LOCATIE:
Goes, een bruisende stad in het hart van De Bevelanden, is een ware trekpleister vanwege haar levendigheid, diversiteit aan winkels, en uitgaansmogelijkheden. De stad is in trek bij zowel de lokale bevolking als ondernemers, wat blijkt uit de recente toename van grote bedrijven die zich er vestigen. Met een indrukwekkende groei van 12% in de bevolking is de vraag naar woonruimte in en rondom het centrum hoog.
De stad, onderdeel van de gemeente Goes met meer dan 37.000 inwoners, heeft een bruisende binnenstad met een overvloed aan restaurants en diverse winkels. De uitstekende bereikbaarheid, zowel met de auto als het openbaar vervoer, maakt het aantrekkelijk voor bezoekers. Parkeermogelijkheden zijn er langs zowel de West als de Oostwal, en nabij het station, dat op slechts 5 minuten loopafstand van het centrum ligt.
Goes heeft zich ontwikkeld tot het economische en culturele hart van De Bevelanden, een regio met 100.000 inwoners, en fungeert met 25.000 arbeidsplaatsen als een belangrijk knooppunt in de Zeeuwse economie. De gemeente omvat naast de stad zelf zeven dorpen, waardoor het totale inwonersaantal bijna 40.000 bedraagt. Dit maakt van Goes een aantrekkelijke woongemeenschap, met een sfeervolle binnenstad die bezoekers van ver aantrekt.
Goes vervult niet alleen een rol in het behouden van leefbaarheid voor haar eigen inwoners, maar fungeert ook als het natuurlijke centrum voor 100.000 Bevelanders. De stad draagt actief bij aan de ontwikkelingen in Zeeland, met samenwerkingsverbanden tussen stedelijke gebieden en het vitale platteland, en draagt zo bij aan het voorzieningenniveau voor alle Zeeuwen.

ENERGIELABEL:
D, geldig tot 1 november 2031.

VOORZIENINGEN:
– Pantry met cooker
– Toilet (sanibroyeur)
– Lichtkoepel
– Vloerafwerking marmeren tegels
– Verlichting LED
– Houten kozijnen met dubbele beglazing
– Airco-cassette voor verwarming en koeling

BESTEMMING:
Het geheel valt onder het vigerende bestemmingsplan ‘Binnenstad’. Conform dit bestemmingsplan is de bestemming ‘Centrum – 1’. Deze gronden zijn bestemd voor:

• detailhandel;
• dienstverlening;
• maatschappelijke activiteiten;
• de huisvesting van personen, met dien verstande dat het wonen niet is toegestaan op de begane grond;
• aan huis gebonden beroeps- of bedrijfsactiviteiten.

Tevens beschikt het geheel over de functieaanduiding ‘specifieke vorm van waarde – cultuurhistorie C’. De voor ‘Waarde – Cultuurhistorie’ aangewezen gronden zijn, naast de daarvoor aangewezen andere bestemming(en), primair bestemd voor het behoud, het herstel en de versterking van de cultuurhistorische en ruimtelijke waarden van het beschermde stadsgezicht, met dien verstande dat:
– ter plaatse van de aanduiding ‘specifieke vorm van waarde – cultuurhistorie C’ de volgende kwalitatieve kenmerken worden onderscheiden:

• stedenbouwkundig patroon van straten, pleinen en de groene ruimte in relatie ook met de vroegere vestingwal en singels;
• profilering en inrichting van de openbare ruimte;
• samenhang in maatvoering tussen de gevels horizontaal (percelering), verticaal (gevelhoogte) en de openbare ruimte.

Met ingang van 1 januari 2024 is de Omgevingswet van kracht. De verstrekte informatie is gebaseerd op Ruimtelijkeplannen.nl, maar deze website bevat mogelijk niet alle relevante gegevens en kan verouderd zijn. Wij raden u aan gebruik te maken van het Omgevingsloket. Daar kunt u alle digitale informatie vinden met betrekking tot de fysieke leefomgeving, inclusief alle actuele regelgeving.

KADASTRALE GEGEVENS:
Gemeente : Goes
Sectie : D
Complexaanduiding : 5931-A
Appartementsindex : 1

VERENINGNIG VAN EIGENAREN:
Het geheel maakt onderdeel uit van Vereniging van eigenaars gebouw Lange Vorststraat 69-71 en Witte Paardstraat 5. Het betreft een zogenaamde ‘stille VvE’.

KENMERKEN OVEREENKOMSTEN:
Ingeval u verdere interesse heeft en er uiteindelijk een overeenkomst tot stand komt, gelden de volgende bepalingen:

INGEVAL VAN HUUR:

HUURBETALING:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

HUUROVEREENKOMST:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model winkelruimte 2022.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur incl. BTW.

HUURPRIJSAANPASSING:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2015= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

OMZETBELASTING:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

INGEVAL VAN KOOP:

KOOPOVEREENKOMST:
Op basis van NVM model.

FISCAAL:
Er is geen omzetbelasting over de koopsom van toepassing. De koopsom zal belast worden met 10,4% overdrachtsbelasting.

ZEKERHEIDSTELLING:
Een waarborgsom, ter grootte van 10% van de koopsom te storten op rekening van of af te geven als bankgarantie bij de notaris uiterlijk 10 dagen na het ondertekenen van de koopovereenkomst.

STAAT VAN OPLEVERING:
Verkoper verkoopt op basis van het “as is, where is” principe, waarbij garanties vanuit verkoper niet of beperkt afgegeven worden, zowel qua omvang als tijd. De koper aanvaardt de onroerende zaak in alle opzichten op basis van het “as is, where is” principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin de onroerende zaak zich bevindt en de koper heeft ter zake van deze staat van de onroerende zaak geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper. In aanvulling op het vorenstaande geeft de verkoper geen garantie en aanvaardt geen aansprakelijkheid omtrent datgene wat zij ter zake juistheid van de onroerende zaak mededeelt, of waarvan mededeling achterwege blijft.

ALGEMEEN:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Huurprijs
    € 2.950,- Per maand
  • Status
    Beschikbaar

Plattegronden

Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles Icon