Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Lange Vorststraat 23

Goes
Icon
Icon
kamers
€ 995,- Per maand
Heeft u interesse? Maak een Iconvrijblijvende afspraak

Omschrijving

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars mag namens haar opdrachtgever een winkelruimte op een A1-locatie in het kernwinkelgebied van Goes te huur aanbieden.

De winkel is gelegen in de Lange Vorststraat. Dit is een doorgaande winkelstraat met een grote diversiteit van zowel plaatselijke als landelijke ondernemers in de directe omgeving.

De winkel is in zijn totaliteit ca. 91 m² VVO verdeeld over twee bouwlagen. De begane grond is ca. 65 m² VVO en de 1e verdieping is ca. 30 m² VVO. In de huidige situatie wordt de winkelruimte gebruikt door een ondernemer welke zich richt op de verkoop van kleding.

De frontbreedte van de winkel is ca. 7 meter en voorzien van twee harmonica deuren welke beide in zijn geheel kunnen worden opengezet. Verder is het geheel voorzien van een net systeemplafond, panty en een opslag/personeelsruimte op de 1e verdieping.

Conform het bestemmingsplan kan deze ruimte gebruikt worden voor o.a. detailhandel, maatschappelijke activiteiten en dienstverlening c.q. kantoor.

In het kort:
– Lange Vorststraat 23, 4461 JL Goes
– Huurprijs € 995,- per maand excl. BTW ingroeihuur
– Nutsvoorziening op naam en voor rekening van huurder
– Oppervlaktes: ca. 65 m² VVO begane grond, ca. 30 m² VVO op de 1e verdieping.
– Geschikt voor o.a. detailhandel, maatschappelijke voorzieningen en dienstverlening
– Beschikbaar in overleg.
– Energielabel A, geldig tot 01-08-2029.

Bestemmingsplan:
Het object ligt binnen het bestemmingsplan ‘Binnenstad’ dat onherroepelijk is vastgesteld op 28-07-2022 en heeft de enkel bestemming ‘Centrum-1’. Deze gronden zijn aangewezen voor bedrijven welke zicht richten op detailhandel, dienstverlening of maatschappelijke activiteiten.

Locatie:
De stad Goes staat bekend om de gezelligheid, het uitgaan en de grote diversiteit aan winkels en restaurants. Goes is erg in trek, niet alleen onder de Zeeuwse bevolking maar ook de ondernemers. Er zijn de laatste jaren veel nieuwe en grote ondernemers in Goes neergestreken. Ook wordt er in Goes veel nieuwbouw gerealiseerd. De laatste jaren is de bevolking in Goes met maar liefst 12% gestegen. De vraag naar woonruimte is in en rondom het centrum is hoog.

Goes maakt onderdeel uit van gemeente Goes met ruim 37.000 inwoners. Goes heeft een levendige binnenstad met veel restaurantjes en grote diversiteit aan winkels. Goes eenvoudig te bereiken met de auto of openbaar vervoer. Vaak wordt er gebruik gemaakt van de parkeermogelijkheden op zowel de West als de Oostwal. Daarnaast is parkeren nabij het station ook een mogelijkheid. Het station ligt op slechts 5 minuten afstand vanuit het centrum en is zelfs te voet uitstekend bereikbaar. Goes ligt nabij de A58 welke Vlissingen met Bergen op Zoom verbindt. Tot slot heeft ook heeft Goes een perfecte verbinding met de N256 welke u naar Zierikzee brengt.

Voorzieningen:
•Betonvloer;
•Wandafwerking;
•Systeemplafonds met inbouwverlichting;
•Klimaatsysteem in plafond;
•Glas pui met dubbele beglazing;
•Cv-installatie;
•Toilet;
•Pantry;
•Dubbele harmonica deuren.

Huurprijs:
€ 995,- per maand exclusief BTW en servicekosten. De aangeboden huurprijs betreft een ‘ingroeiprijs’. Dat wil zeggen dat de huurprijs in vijf jaar tijd – in een nader overeen te komen staffel – zal worden verhoogd naar een marktconforme huurprijs van € 1.550,- per maand exclusief BTW.

Servicekosten:
Geen. Gas, elektra, water en internet komen op naam van en voor rekening van huurder.

Energielabel:
Het object is voorzien van energielabel A, geldig tot 01-08-2029

Huurbetaling:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand of kwartaal.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal volgens model ROZ worden opgesteld.

Huurindexatie:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006 = 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het complex te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Huurprijs
    € 995,- Per maand
  • Status
    Beschikbaar
  • Aanvaarding/servicekosten
    € p/mnd

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles Icon