Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

J.J. Boeijesweg 1a

Burgh-haamstede
Icon
Icon
kamers
€ 1.495,- Per maand
Heeft u interesse? Maak een Iconvrijblijvende afspraak

Omschrijving

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars mag u namens haar opdrachtgever een keurig, opzichzelfstaand kantoor-praktijkgebouw in Burgh-Haamstede te huur aanbieden.

Het object is gelegen aan de J.J. Boeijesweg 1a. Dit is een centraal gelegen locatie op slechts 2 minuten afstand van de dorpskern van Burgh-Haamstede. Het object is in 2006 tezamen met het appartementencomplex ‘Kloosterendaele’ gebouwd. Dit complex bestaat uit 34 appartementen gericht op de ouderen doelgroep.

Het opzichzelfstaande gebouw wordt al diverse jaren gebruik ten behoeve van een tandartspraktijk. Wegens verhuizing komt het object per 01 juni 2024 beschikbaar voor een nieuwe (maatschappelijke) huurder.

Het pand heeft een unieke ‘hexagon’ vorm en is rondom voorzien van grote raampartijen welke zorgen voor veel lichtinval. De centrale hoofdingang van het object bevindt zich aan de voorzijde. De huidige huurder heeft het gebouw onderverdeeld in 3 à 4 kantoor-praktijkruimtes, twee sanitaire ruimtes en één personeelsruimte. Het hart van het object doet de dienst als wachtruimte en receptie. Aan de voorzijde is een (gedeeld) parkeerterrein gesitueerd. Dit parkeerterrein biedt ruimte voor ca. 15 auto’s. Er kan ook gratis worden geparkeerd aan de openbare weg.

Het object is via rechtswegen aangesloten bij een VvE welke verantwoordelijk is voor het beheer en groot onderhoud van het complex. De kosten voor de nutsvoorzieningen, internet en glasbewassing zijn geheel voor rekening van huurder. Er wordt geen VvE bijdrage in rekening gebracht bij de huurder voor de geleverde zaken en diensten van de VvE. Het dakterras behoort tot de appartementen uit het appartementencomplex.

Conform het bestemmingsplan kan het object enkel worden gebruikt voor maatschappelijke doeleinden. Dit omvat o.a. voorzieningen op het gebied van onderwijs, welzijns- en gezondheidszorg, levensbeschouwing, openbare dienstverlening en kinder- en jeugddagopvang.

In het kort:
– J.J. Boeijesweg 1a, 4328GX Burgh-Haamstede;
– Oppervlakte: ca. 132 m2 VVO;
– Huurprijs: € 1.495,- per maand vrij van BTW;
– Gemeentelijke vergoeding BIZ (bedrijveninvesteringszone) Burgh-Haamstede: € 150,- per jaar;
– Geen VvE bijdrage van toepassing;
– Nutsvoorzieningen op naam en voor rekening van huurder;
– Energielabel: A
– ca. 15 parkeerplaatsen op eigen terrein;
– Bouwjaar 2006;
– Beschikbaar per: 01-06-2024, anders in overleg

Locatie:
Burgh-Haamstede is een toeristisch ingesteld dorp dat, op Zierikzee na, de grootste woonkern van Schouwen-Duiveland heeft. Burgh-Haamstede heeft ruim 4.300 inwoners en trekt jaarlijks veel toeristen. Voornamelijk tijdens de zomerperiode is Burgh-Haamstede een gewilde vakantiebestemming. Deze komst van toeristen heeft Burgh-Haamstede voornamelijk dankzij de ligging bij de duinen en het strand. In 2019 kende Burgh-Haamstede meer dan 1,4 miljoen toeristische overnachtingen. Dit aantal is door de jaren heen enkel toegenomen.

Het object is gelegen op slechts 2 minuten/ 900 meter afstand van de dorpskern van Burgh-Haamstede en op een steenworp afstand van de Kloosterweg/ Vroonweg. De Kloosterweg is vanaf de dorpskern de enige doorgaande weg richting Nieuw-Haamstede en haar stranden. Aan de overzijde van het gebouw is een woonwijk gesitueerd. Deze woonwijk bestaat enkel uit aan vrijstaande (permanente & vakantie) woningen.

Burgh-Haamstede beschikt over een uitstekende verbinding met de omliggende dorpen en eilanden. Renesse is gelegen op slechts 10 minuten afstand, terwijl Zierikzee, Middelburg en Goes zich op 20 tot 30 minuten afstand bevinden. Deze plaatsen zijn eenvoudig te bereiken door de provinciale weg – N57 te volgen.

Bouwkundige aspecten en voorzieningen:
• Betonvloer begane grond
• Kalkzandsteenwanden
• Paneelwanden
• Verlaagd stucplafond
• Elektra aansluiting
• Rioolaansluiting
• Wateraansluiting
• Airconditioning
• Stalenkolommen
• Kozijnen met dubbele beglazing

Huurprijs:
€ 1.495,- per maand vrij van BTW.

Vergoeding vereniging van eigenaren:
Niet van toepassing

Vergoeding BIZ (bedrijveninvesteringzone) Burgh-Haamstede 2023:
€ 150,- per jaar

Nutsvoorziening:
Op naam en voor rekening van de huurder.

Energielabel:
Het object is voorzien van energielabel A, welke geldig is tot 15-01-2034.

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Westerschouwen
Sectie : F
Nummer : 1754
Grootte : 2.390 m2 (gedeeltelijk)

Bestemming:
Het object ligt binnen bestemmingsplan ‘Burgh-Haamstede’ dat geheel onherroepelijk in werking is getreden op 28-04-2016. Deze locatie heeft de enkelbestemming ‘Maatschappelijk’.

De voor ‘Maatschappelijk’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:

– voorzieningen op het gebied van onderwijs, welzijn gezondheidszorg en kinderopvang, openbare dienstverlening en levensbeschouwing.

Dierenasiels c.q. pensions, crematoria, buitenopslag, zelfstandige woonruimte/ gastenverblijf zijn conform het huidige bestemmingsplan op deze locatie niet toegestaan.

Disclaimer: Met ingang van 1 januari 2024 is de Omgevingswet van kracht. De verstrekte informatie is gebaseerd op Ruimtelijkeplannen.nl, maar deze website bevat mogelijk niet alle relevante gegevens en kan verouderd zijn. Wij raden u aan gebruik te maken van het Omgevingsloket. Daar kunt u alle digitale informatie vinden met betrekking tot de fysieke leefomgeving, inclusief alle actuele regelgeving.

Kenmerken huurovereenkomst:
Ingeval u verder interesse heeft en er uiteindelijk een overeenkomst tot stand komt, gelden de navolgende bepalingen.

Huurbetaling:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand of kwartaal.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal volgens het ROZ-model worden opgesteld. Dit model is op aanvraag beschikbaar.

Huurindexatie:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2015 = 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur.

Omzetbelasting:
Omdat verhuurder een niet- BTW- plichtige partij betreft, wenst de verhuurder BTW- vrije verhuur overeen te komen.

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het pand te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor.

Definitieve goedkeuring:
Verhuur geschiedt onder voorbehoud van een definitieve goedkeuring van de VvE.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Huurprijs
    € 1.495,- Per maand
  • Status
    Beschikbaar
  • Aanvaarding/servicekosten
    € 0 PER_VIERKANTE_METERS_PER_JAAR

Plattegronden

Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles Icon