Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Industrieweg 440003

Zierikzee
Icon
Icon
kamers
€ 115.000,- k.k.
Heeft u interesse? Maak een Iconvrijblijvende afspraak

Omschrijving

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars mag namens haar opdrachtgever drie bedrijfsruimtes aan de Industrieweg 44 in Zierikzee te koop aanbieden.

De bedrijfsunits welke gebouwd zijn in 2009, zijn gelegen op bedrijventerrein Straalweg 2 te Zierikzee. De units bevinden zich op een perceel waar in zijn totaliteit 10 units op zijn gesitueerd. De units zijn vanaf de bouw in eigendom geweest bij slechts één eigenaar. Om reden dat de eigenaar zijn bedrijfsactiviteit wenst te verhuizen naar een andere locatie, worden de units, welke nader worden aangeduid met nr. 3, 8 en 10, te koop aangeboden.

Iedere unit is voorzien van zelfstandige nutsvoorzieningen, een betonnen beganegrondvloer, een elektrische overheaddeur van 4 x 4 meter, een separate loopdeur, een lichtstraat, TL-verlichting, een wateraansluiting en krachtstroomaansluiting (32A). Ten tijde van de bouw zijn de units eveneens voorbereid voor het gebruik van gas middels een gasaansluiting. Er is er echter voor gekozen om geen gasmeter te installeren. Unit 10 beschikt naast bovengenoemde voorzieningen ook over een toilet.

Unit 3 heeft een oppervlakte van ca. 84 m2 VVO en is gesitueerd aan de rechterzijde. Unit 8 en 10 zijn naast elkaar en aan de linkerzijde gesitueerd. In verband met huidige bedrijfsactiviteit, is er voor gekozen om de tussenwand van unit 8 en 10 te verwijderen. Hierdoor is er één grote unit gecreëerd van ca. 168 m2 VVO. Indien gewenst kan de tussenwand worden teruggeplaatst waarnaar er twee separate bedrijfsunits van kunnen worden gemaakt die vrijwel identiek zijn aan unit 3. Unit 8 en 10 beschikken namelijk nog steeds over zelfstandige nutsvoorzieningen met ieder een eigen meterkast. Het inbouwen van een verdiepingsvloer behoort eveneens tot de mogelijkheden.

De units zijn door de aanwezigheid van de bovengenoemde voorzieningen, alsmede het brede bestemmingsplan, uitstekend te gebruiken als bedrijfslocatie, werkplaats of opslag. Conform het bestemmingsplan behoren ook andere bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 4.2 tot de mogelijkheden.

Zelfstandige horecabedrijven, zelfstandige kantoren, opslag mosselzaadinvanginstallaties, opslag en verkoop van motorbrandstoffen anders dan die voor eigen gebruik dienen, zijn op deze locatie niet toegestaan.

IN HET KORT:
– Industrieweg 44, 4301 RS te Zierikzee;
– Vraagprijs unit 3: € 115.000,- k.k.
– Vraagprijs unit 8 en 10 tezamen: € 230.000,- k.k.
– Kosten VvE: € 289,26 per stuk, per jaar exclusief BTW;
– Afmeting: ca. 86 m2 tot 168 VVO.
– Mogelijkheid tot inbouwen verdiepingsvloer;
– Bouwjaar: 2009;
– Bestemming ‘Bedrijventerrein’ met functieaanduiding bedrijven t/m categorie 4.2.

LOCATIE:
Zierikzee is een stad in de gemeente Schouwen-Duiveland in de Nederlandse provincie Zeeland. Zierikzee stelt sinds 1 januari 2023 ca. 12.037 inwoners. Zierikzee is tevens grootste plaats van de gemeente Schouwen-Duiveland. Zierikzee staat bekend als monumentenstad, met maar liefst 568 monumenten! De gemeente is flink bezig met het uitbreiden en moderniseren van de stad. De woonwijken binnen de grachten worden vernieuwd en wordt er buiten de grachten flink bijgebouwd. De gemeente is voornemens om de jachthaven uit te breiden en ondernemers de kans te geven om binnen of aan de rand van de stad uit te breiden. Zierikzee hoopt hiermee het aantal toeristen dat de stad bezoekt aanzienlijk te verhogen.

Het object is gelegen op het grootste bedrijventerrein van Schouwen-Duiveland. Een uitstekende locatie dat door haar centrale ligging, diverse uitvalswegen en geringe afstand tot het stadscentrum, een uitstekende bereikbaarheid kent. De wegen N59 en N256 zijn op een steenworp afstand gelegen en geven sluiten aan op de wegen richting het Randstedelijk gebied, Goes, Middelburg, Vlissingen en Renesse en Burgh-Haamstede. Daarnaast bevindt een busverbinding zich op slechts 5 minuten afstand.

AFMETINGEN:
Unit 3: 84 m2 VVO begane grond
Unit 8 en 10 tezamen: 168 m2 VVO begane grond

KADASTRALE GEGEVENS:
Gemeente: Zierikzee
Sectie: N
Nummer: 848, 880 en 881
Groot: 88 m2, 88 m2 en 91 m2

Iedere unit beschikt eveneens over één/tiende (1/10e) onverdeeld aandeel in een mandelig perceel grond kadastraal bekend gemeente Zierikzee, sectie K nummer 846

BESTEMMING:
Het object ligt binnen het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Zierikzee 2014’ dat onherroepelijk is vastgesteld op 26-06-2014 en heeft de bestemming ‘Bedrijventerrein -2’ met de functieaanduiding ‘Bedrijf tot en met categorie 4.2.

BODEMINFORMATIE:
Er zijn geen nadere bijzonderheden bekend ten aanzien van de bodem. Bodeminformatie van Nazca is opgenomen in de dataroom.

PARKEREN:
Er kan gratis en openbaar worden geparkeerd aan de wegzijde alsook aan de voorzijde van het object zolang hierbij geen hinder wordt veroorzaakt jegens de andere gebruikers-eigenaren.

VOORZIENINGEN:
• Staalconstructie;
• Gevlinderde betonvloer begane grond;
• Geïsoleerde sandwichpanelen
• Elektra-aansluiting;
• Riool-aansluiting;
• Water-aansluiting;
• Elektrische overheaddeur (4 x 4 meter);
• Separate loopdeur;
• Krachtstroom 32 Ampère;
• Tl-verlichting;
• Nutsvoorzieningen; water, elektra en gas;
• Lichtstraat.

VRAAGPRIJS:
Unit 3: € 115.000,- k.k.
Unit 8 en 10 tezamen: € 230.000,- k.k.

BIJDRAGE VVE:
€ 289,26 per jaar exclusief BTW

KENMERKEN OVEREENKOMST:

Ingeval u verdere interesse heeft en er uiteindelijk een overeenkomst tot stand komt, gelden de volgende bepalingen:

DEFINITIEVE GOEDKEURING:
Verkoop geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring van de eigenaar.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Een waarborgsom, 10% ter grootte van de koopsom te storten op rekening van of af te geven als bankgarantie bij de notaris uiterlijk 14 dagen na volledige ondertekening van de koopovereenkomst.

NOTARIS:
Te kiezen door de koper.

FISCAAL:
Er is geen sprake van omzetbelasting. De koopsom zal worden belast met 10,4% overdrachtsbelasting.

KOOPOVEREENKOMST:
Koopovereenkomst op basis van NVM-model.

OPLEVERNIVEAU:
In de huidige staat, leeg en ontruimd.

DATAROOM:
Ten behoeve van het due diligence van het object kunt u inloggegevens van de digitale dataroom aanvragen. Toegang tot de dataroom wordt uitsluitend verstrekt na contact met ons kantoor op telefoonnummer 0118-620062 of per e-mail: bedrijfsmakelaars@sinke.nl.

BEZICHTIGINGEN:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het complex te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor.

DISCLAIMER:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Vraagprijs
    € 115.000,- k.k.
  • Status
    Beschikbaar

Plattegronden

Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles Icon