Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Handelsweg 20

Vlissingen
Icon
Icon
kamers
€ 1.700,- Per maand
Heeft u interesse? Maak een Iconvrijblijvende afspraak

Omschrijving

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars mag u namens haar opdrachtgever dit bedrijfspand op bedrijventerrein Vrijburg te huur aanbieden.

Het betreft een bedrijfsruimte van 217 m2 op de begane grond en op de verdieping een kantoor en een entresolvloer van totaal 128 m2. De bedrijfsruimte is zowel aan de voor als de achterijde ontsloten. De vrije hoogte van de hal bedraagt 5,7 m. Aan de voorzijde van het pand is er mogelijkheid voor het parkeren van 3 auto’s.

De bedrijfsruimte maakt onderdeel uit van een bedrijfsverzamelcomplex gelegen op bedrijventerrein Vrijburg. Een bedrijventerrein strategisch gelegen tussen Middelburg en Vlissingen in, waar beschikbare bedrijfsruimtes schaars zijn. Conform het bestemmingsplan kan de unit worden gebruikt voor bedrijfsactiviteiten t/m categorie 3.1.

IN HET KORT:
– Handelsweg 20, 4387 PC Vlissingen
– Huurprijs € 1.700,- per maand excl. BTW
– Oppervlakte begane grond ca. 217 m2 VVO en verdieping 128 m2 VVO
– Bouwjaar 1993
– Bestemd voor bedrijven t/m categorie 3.1
– Beschikbaar per direct

BEZICHTIGINGEN:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het pand te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars, email bedrijfsmakelaars@sinke.nl of telefoon 0118-620062.

LOCATIE:
Het geheel is gevestigd aan de rand van het moderne bedrijventerrein ‘Vrijburg’. Het bedrijventerrein is officieel Vlissingen, maar ligt eigenlijk in het midden van Middelburg en Vlissingen. Een strategische locatie, daarom dat er al meer dan 40 toonaangevende bedrijven zich hier hebben gevestigd. Het aanbod aan bedrijven is divers te noemen van bakkers, autobedrijven tot aan sport gerelateerde bedrijven. De bereikbaarheid is goed te noemen dankzij de nabij gelegen verbindingsweg tussen Middelburg en Vlissingen. Tevens is de A58 in een paar minuten bereikbaar waardoor ook Goes en Bergen op Zoom vlot te bereiken zijn. Het openbaar vervoer middels een busverbinding op loopafstand (lijn 55) en een treinstation op fietsafstand.
Met haar strategische ligging, bloeiende economie en hoogwaardige infrastructuur biedt Goes een ideale omgeving voor wonen, werken en ondernemen. Of het nu gaat om de aantrekkingskracht van de stad, de uitstekende bereikbaarheid via snelwegen of de moderne faciliteiten op bedrijventerrein De Poel, deze locatie vormt een solide basis voor succesvolle bedrijvigheid.

HUURPRIJS:
€ 1.700,- per maand excl. BTW.

BESTEMMINGSPLAN:
Het geheel is conform het bestemmingsplan ‘Stedelijke bedrijventerrein Vlissingen’ onherroepelijk vastgesteld op 22 juli 2010 bestemd als ‘Bedrijf -1’. De voor ‘Bedrijf -1’ aangewezen gronden zijn bestemd voor onder andere:
– bedrijven, voor zover deze voorkomen in de categorieën 1, 2 en 3.1 van de Staat van bedrijfsactiviteiten ‘Deelgebieden Baskensburg en Vrijburg’,
– detailhandel in auto’s en motoren en caravans, campers en boten;
– internetverkoop.
Met ingang van 1 januari 2024 is de Omgevingswet van kracht. De verstrekte informatie is gebaseerd op Ruimtelijkeplannen.nl, maar deze website bevat mogelijk niet alle relevante gegevens en kan verouderd zijn.
Wij raden u aan gebruik te maken van het Omgevingsloket. Daar kunt u alle digitale informatie vinden met betrekking tot de fysieke leefomgeving, inclusief alle actuele regelgeving.

AFMETINGEN:
Begane grond : ca. 217 m2 VVO, waarvan 48 m2 kantoor
1e verdieping kantoor : 48 m2 VVO
1e verdieping entresolvloer : 80 m2 VVO
Vrije hoogte : 5,8 m

BOUWKUNDIGE ASPECTEN EN VOORZIENINGEN:
– Houten kozijnen met dubbele beglazing;
– Systeemplafonds;
– Verlichting met (ged.) bewegingssensoren;
– Elektra aansluiting 3×63 ampère;
– Glasvezelverbinding;
– Krachtstroom aansluitingen;
– Overheaddeur (handbediend) 3,93 m breed en 4 m hoog;
– Houten trap;
– Gasheater;
– CV ketel Nefit uit 2022;
– Radiatoren;
– Verdiepingsvloeren deels beton (kantoor) en deels hout (entresolvloer).

PARKEERPLAATSEN:
Het object beschikt over 3 parkeerplaatsen aan de voorzijde.

ENERGIELABEL:
Energielabel C.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente : Vlissingen
Sectie : T
Nummer : 1210
Groot : 454 m2

OPLEVERING:
Opleveringsniveau in de huidige staat en per direct.

KENMERKEN OVEREENKOMST:
In geval u verdere interesse heeft en er uiteindelijk een overeenkomst tot stand komt, gelden de navolgende bepalingen:

SERVICEKOSTEN:
Geen.
Gas, elektra, water en internet op naam van en voor rekening van huurder. Gas, elektra, water en internet op naam van en voor rekening van huurder.

OMZETBELASTING:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

HUURBETALING:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per kwartaal of per maand.

HUURTERMIJN:
In overleg.

HUUROVEREENKOMST:
De huurovereenkomst zal volgens model ROZ- model kantoor en overige bedrijfsruimte 2015 worden opgesteld.

HUURINDEXATIE:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2015 = 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

WAARBORGSOM:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

ALGEMEEN:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Huurprijs
    € 1.700,- Per maand
  • Status
    Beschikbaar
  • Aanvaarding/servicekosten
    € p/mnd

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles Icon