Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Grevelingenstraat 31

Zierikzee
Icon
Icon
kamers
€ 6.950,- Per maand
Heeft u interesse? Maak een Iconvrijblijvende afspraak

Omschrijving

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars biedt namens haar opdrachtgever dit moderne en duurzame bedrijfspand aan, gelegen op een prominente zichtlocatie (vanaf de N59).

Dit pand, gebouwd in 2018, beslaat in totaal 1.041 m2 VVO. De begane grond omvat een showroom van 329 m2 en een bedrijfsruimte van 374 m2. De eerste verdieping (betonnen vloer) bevindt zich boven het showroomgedeelte.

Op een perceel van 1.222 m2 biedt dit pand ruime parkeergelegenheid rondom. Het is zeer duurzaam, goed geïsoleerd en uitgerust met LED-verlichting, een luchtwarmtepomp voor verwarming, vloerverwarming en 64 zonnepanelen voor energieopwekking. De bedrijfshal beschikt over een vrije hoogte van 6 m en is toegankelijk middels een automatische overheaddeur. Het pand is de laatste jaren uitstekend onderhouden en is zo te betrekken.

Het pand bevindt zich op bedrijventerrein ‘Boerenweg’, dicht bij het centrum van Zierikzee en de provinciale weg. Het ligt aan de buitenrand van het terrein met zicht op de N59, welk Zierikzee verbindt met Rotterdam, Goes/Vlissingen en Bergen op Zoom/Antwerpen. Enkele naburige bedrijven zijn onder andere Intersport, WEA Accountants & Adviseurs, Driekleur Verzekeringen, Leen Bakker, Albert Heijn, Welkoop en PostNL Postkantoor.

IN HET KORT:
– Grevelingenstraat 31, 4301 XZ Zierikzee
– Huurprijs € 6.950,- excl. BTW per maand
– Koopsom € 1.250.000,- k.k. excl. BTW
– Oppervlakte totaal 1.041 m² VVO
– Perceel 1.222 m²
– ca. 12 parkeerplaatsen
– 64 zonnepanelen
– Bouwjaar 2018
– Turn-key opleveringsniveau
– Bestemming t/m categorie 2
– Beschikbaarheid in overleg

LOCATIE:
Monumentenstad Zierikzee heeft een sterke regiofunctie en biedt dan ook vele voorzieningen zoals, diverse sportverenigingen, zwembad, scholen, bibliotheek en winkelvoorzieningen. Daarnaast heeft het centrum ook nog eens een heel monumentaal karakter met vele restaurantjes en terrasjes. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto zijn de Randstad, Antwerpen en West-Brabant goed en eenvoudig te bereiken. Op korte afstand is de Oosterschelde met zijn vele stranden en het prachtige krekengebied van Ouwerkerk gelegen. Daarnaast, op 20 minuten autorijden, vindt u de langgerekte Noordzeestranden met duinen en bossen op de kop van Schouwen-Duiveland.

Het bedrijventerrein ‘Boerenweg’ is gelegen ten noorden van de stad Zierikzee. Aansluitend aan de geliefde woonwijk Poortambacht. In de omliggende omgeving is een groot aantal winkelformules gevestigd, waaronder Action, Leen Bakker, ALDI, Lidl, Praxis, Intersport, etc. Deze gevestigde namen zorgen voor een grote aantrekkingskracht en toeloop van publiek. Daarnaast zijn er in de directe omgeving twee basisscholen, een middelbare school, bibliotheek en een (actieve) tennisvereniging. Kortom een florerende en dynamische locatie.

AFMETINGEN:
Begane grond
Bedrijfshal : 374 m², hoogte 6 m
Showroom : 329 m² VVO, hoogte 3,1 m

1e verdieping
Bedrijfsruimte : 338 m2

VOORZIENINGEN/BOUWKUNDIGE ASPECTEN/INSTALLATIES:
– Staalconstructie
– Wanden geïsoleerde sandwichpanelen
– Betonen vloeren (gevlinderd) zowel begane grond als verdieping
– PVC dakbedekking
– Kunststof kozijnen met dubbele beglazing
– Automatisch overheaddeur 4,5 x 4,2 m (bxh)
– Vloerverwarming met luchtwarmtepompen (Daikin)
– Elektra aansluiting 3×50 ampère
– Led verlichting
– 64 zonnepanelen met Solar edge omvormer
– Brandveiligheid voorzieningen
– Camera systeem
– Noodverlichting aanduiding
– Gedeeltelijk systeemplafond met inbouwspots
– Twee toiletten met fonteintje
– Pantry met boiler 10 liter en koelkast
– Krachtstroom
– Sparing 1e verdieping voor bevoorrading met heftruck
– Stalen trap

PARKEERPLAATSEN:
Het object beschikt over een verhard buitenterrein welke ruimte biedt voor ca. 12 parkeerplaatsen.

OPLEVERING:
In overleg.

BESTEMMING:
Het object ligt binnen het vigerende bestemmingsplan ‘Bedrijventerreinen Zierikzee 2014’ dat onherroepelijk in werking is getreden op 26 juni 2014 en heeft de bestemming ‘Bedrijventerrein – 1’ met de functieaanduiding ‘detailhandel volumineus’.
Deze gronden zijn onder andere bestemd voor:

– bedrijven en bedrijfsactiviteiten voor zover deze voorkomen in de categorieën 1 en 2 van de bij deze regels horende Staat van Bedrijfsactiviteiten;
– detailhandel in de volgende detailhandelbranches woninginrichting, inclusief keukens en badkamers; tuincentra, plant- en dierbenodigdheden; bouwmarkten en doe-het-zelf; fietsen en automaterialen.
Tot een gebruik, strijdig met deze bestemming, wordt in ieder geval gerekend:
a. zelfstandige kantoren
b. zelfstandige detailhandelsbedrijven,
c. bedrijfswoningen

HUURPRIJS:
Op aanvraag.

SERVICEKOSTEN:
Er zijn geen servicekosten. Elektra, water en internet op naam van en voor rekening van huurder. De huidige gebruiker heeft op basis van eerdere verbruiksgegevens nihil kosten voor het nutsverbruik en ontvangt voor de terug levering van elektra (per saldo) zelfs geld terug.

Kadastrale gegevens
Gemeente : Zierikzee
Sectie : H
Nummer : 1334
Grootte : 1.222 m2

KENMERKEN OVEREENKOMST:
Ingeval u verdere interesse heeft en er uiteindelijk een overeenkomst tot stand komt, gelden de volgende bepalingen:

HUURBETALING:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per kwartaal of per maand.

HUUROVEREENKOMST:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

ZEKERHEIDSSTELLING:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur incl. BTW.

HUURPRIJSAANPASSING:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

OMZETBELASTING:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

DISCLAIMER:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Huurprijs
    € 6.950,- Per maand
  • Status
    Beschikbaar

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles Icon