Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Gildeweg 1614

Vlissingen
Icon
Icon
kamers
€ 260.000,- k.k.
Heeft u interesse? Maak een Iconvrijblijvende afspraak

Omschrijving

Op het bedrijventerrein “Baskenburg” bieden wij aan deze hoekunit met ruim omheind voorterrein. Het bedrijfspand maakt onderdeel uit van een klein bedrijfsverzamelcomplex dat in 2017 is gerenoveerd. Het geheel meet groot ca. 370 m2 verdeeld over 2 bouwlagen.

De bedrijfsunit is momenteel in gebruik bij een cateringbedrijf en beschikt over een professionele bedrijfskeuken voorzien van koel- en vriescel en volledige bedrijfsinventaris. Dit is een uitgelezen kans voor een bedrijf in de voedselverwerkende branche om zich hier te vestigen.

Het voorterrein is volledig verhard middels klinkers en aan de voorzijde voorzien van een afsluitbare draaiport. Het terrein is breed ca. 5 meter en diep ca. 30 meter en biedt hierdoor veel parkeer- en opslagmogelijkheden.

In het kort:
– Gildeweg 16-14, 4383 NK Vlissingen;
– Oppervlakte: B.G.G. ca. 198 m2 VVO, verdieping ca 172 m2 VVO;
– Perceel 413 m2;
– Professionele bedrijfskeuken;
– Vraagprijs € 260.000,- k.k.;
– Verbouwd 2017;
– Veel parkeer-/opslagmogelijkheid op eigen terrein.

Bezichtigingen
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het pand te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars, email bedrijfsmakelaars@sinke.nl of telefoon 0118-620062

Locatie:
Het bedrijventerrein Baskenburg kent een uitstekende bereikbaarheid en staat bekend om haar centrale ligging en grote verscheidenheid aan ondernemers. Het bedrijventerrein ligt onder de loep bij gemeente Vlissingen, omdat zij diverse plannen hebben over een toekomstige invulling. De visie van de gemeente is dat dit bedrijventerrein in de toekomst een belangrijke functie moet gaan vervullen voor bedrijven die qua omvang of aard niet (meer) passen op andere locaties. Tevens is de visie van de gemeente dat deze bedrijven de bestaande bedrijven/ ondernemers op dit industrieterrein moeten versterken, alsmede verbonden zijn met de stedelijke economie.

Kadastrale gegevens:
Perceel
Kadastrale gemeente : Vlissingen
Sectie : H
Nummer : 3968
Oppervlakte : 413 m2

+

Mandeligheid
Kadastrale gemeente : Vlissingen
Sectie : H
Nummer : 3948 / 3969
Oppervlakte : 296 m2 + 7 m2

N.b. bovengenoemde mandeligheid betreft 265/1806 deel v.w.b nummer 3948 en voor 1/7 deel deel v.w.b. nummer 3969.

Vraagprijs:
€ 260.000,- k.k.

Aanvaarding
De aanvaarding / oplevering is in overleg met de verkoper, doch na 1 juli 2024.

Overname inventaris
In overleg.

Oppervlakte
B.G.G. ca. 198 m2 V.V.O.
1e verdieping ca 172 m2 V.V.O.

De vierkante meters zijn bepaald aan de hand van meting ter plaatse. Er is geen meetcertificaat aanwezig. De vierkante meters zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten ontleend worden.

Parkeren:
Parkeren is mogelijk op het eigen terrein.

Bouwkundige aspecten en voorzieningen

Algemeen:
– Staalconstructie;
– Geïsoleerde sandwichpanelen;
– Kozijnen met dubbele beglazing;
– Entresolvloer

Bedrijfsruimte B.G.G.
-Betonvloer;
– Tl-verlichting;
– Lichtstraat;
– Deels tegelvloer;
– Koelcel;
– Vriescel;
– Volledig ingerichte bedrijfskeuken v.v. apparatuur;
– Systeemplafonds vv. inbouwverlichting;
– Betegelde wande;
– Overheaddeur (4x4m);
– Separate loopdeur;
– Elektrische verwarming;
– Meterkast v.v. stroomaansluiting 3x80A;
– Toiletgroep v.v. dames-en herentoilet.

Verdieping
-Houten vloer;
-Tl-verlichting;
-Wandcontactdozen;
– Laminaatvloer;
– Keukenblok.

Indeling

B.G.G.
Entree middels overheaddeur alsook seperate loopdeur, meterkast, open bedrijfsruimte vanwaaruit toegang tot koelcel 1, koelcel 2, vriescel en bedrijfskeuken. De bedrijfskeuken is volledig betegeld, voorzien van een voorzien van een schrobvloer en heeft daglichttoetreding via zijraam. Vanuit hier toegang tot dames-herentoilet met tussenportaal. De bedrijfsruimte geeft toegang middels een stalen trap naar de 1e verdieping.

1e verdieping
Vide, ruimte 1, ruimte 2 die plaats biedt aan de cv-opstelling en de waterontharder.

Bestemming:
Het pand ligt binnen het bestemmingsplan ‘Stedelijke Bedrijventerreinen Vlissingen’ dat onherroepelijk is vastgesteld op 22-07-2010 en heeft de bestemming ‘Bedrijf -1’. Conform dit bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met cat. 2 van de staat van bedrijfsactiviteiten toegestaan.

Met ingang van 1 januari 2024 is de Omgevingswet van kracht. De verstrekte informatie is gebaseerd op Ruimtelijkeplannen.nl, maar deze website bevat mogelijk niet alle relevante gegevens en kan verouderd zijn. Wij raden u aan gebruik te maken van het Omgevingsloket. Daar kunt u alle digitale informatie vinden met betrekking tot de fysieke leefomgeving, inclusief alle actuele regelgeving.

Kenmerken overeenkomst
Ingeval u verdere interesse heeft en er uiteindelijk een overeenkomst tot stand komt, gelden de volgende bepalingen.
Koopovereenkomst:
Op basis van NVM model.

Fiscaal:
Er is geen omzetbelasting over de koopsom van toepassing. De koopsom zal belast worden met 10,4% overdrachtsbelasting.

Zekerheidstelling:
Een waarborgsom, ter grootte van 10% van de koopsom te storten op rekening van of af te geven als bankgarantie bij de notaris uiterlijk 10 dagen na het ondertekenen van de koopovereenkomst.

Staat van oplevering:
Verkoper verkoopt op basis van het “as is, where is” principe, waarbij garanties vanuit verkoper niet of beperkt afgegeven worden, zowel qua omvang als tijd. De koper aanvaardt het registergoed in alle opzichten op basis van het “as is, where is” principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het registergoed zich bevindt en de koper heeft ter zake van deze staat van het registergoed geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper. In aanvulling op het vorenstaande geeft de verkoper geen garantie en aanvaardt geen aansprakelijkheid omtrent datgene wat zij ter zake juistheid van het registergoed mededeelt, of waarvan mededeling achterwege blijft.

Algemeen
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Vraagprijs
    € 260.000,- k.k.
  • Status
    Beschikbaar

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles Icon