Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Gildeweg 12a

Vlissingen
Icon
Icon
kamers
€ 325.000,- k.k.
Heeft u interesse? Maak een Iconvrijblijvende afspraak

Omschrijving

Op het bedrijventerrein “Baskenburg” bieden wij aan deze luxe uitgevoerde hoekunit. De unit meet groot ca. 290m2 (2 bouwlagen) en heeft aan de voorzijde een ruim buitenterrein.

Het bedrijfspand maakt onderdeel uit van een kleinschalige ontwikkeling van 4 bedrijfsunits en is gebouwd in 2017. De unit is toegankelijk zowel via de overheaddeur (4x4meter) alsook via een separate loopdeur. De begane grond is een volledige open ruimte waarbij de maximale inrijhoogte ca. 4 meter is. De verdieping is bereikbaar middels een houten trap en is nog volledig naar eigen wens in te richten. Door de draai-kiepramen over de gehele voorzijde kan deze verdieping meet eenvoudige aanpassingen worden gebruikt voor bijvoorbeeld kantoor met opslag.

Het voorgelegen terrein is volledig verhard middels klinkers. Eventueel kunt u aan de voorzijde een hekwerk plaatsen waardoor u veilig uw auto of goederen kunt stallen op het buitenterrein.

Wij nodige u graag uit voor een bezichtiging van deze fraaie en in goede staat verkerende bedrijfsunit.

In het kort:
– Gildeweg 12A, 4383 NK Vlissingen;
– Oppervlakte: B.G.G. ca. 150 m² VVO, verdieping ca. 140 m² VVO;
– Perceel 218 m²;
– Vraagprijs € 325.000- k.k. excl.btw;
– Bouwjaar 2017;
– parkeren op eigen terrein.

Locatie:
Het bedrijventerrein Baskenburg kent een uitstekende bereikbaarheid en staat bekend om haar centrale ligging en grote verscheidenheid aan ondernemers. Het bedrijventerrein ligt onder de loep bij gemeente Vlissingen, omdat zij diverse plannen hebben over een toekomstige invulling. De visie van de gemeente is dat dit bedrijventerrein in de toekomst een belangrijke functie moet gaan vervullen voor bedrijven die qua omvang of aard niet (meer) passen op andere locaties. Tevens is de visie van de gemeente dat deze bedrijven de bestaande bedrijven/ ondernemers op dit industrieterrein moeten versterken, alsmede verbonden zijn met de stedelijke economie.

Kadastrale gegevens:
Kadastrale gemeente : Vlissingen
Sectie : H
Nummer : 4040
Oppervlakte : 218 m²

Vraagprijs:
€ 325.000,- k.k.

Oppervlakte
B.G.G. ca. 150 m² V.V.O.
1e verdieping ca 140 m² V.V.O.

De vierkante meters zijn bepaald aan de hand van meting ter plaatse. Er is geen meetcertificaat aanwezig. De vierkante meters zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten ontleend worden.

Parkeren:
Parkeren is mogelijk op het eigen terrein.

Bouwkundige aspecten en voorzieningen

Algemeen:
– Staalconstructie;
– Geïsoleerde sandwichpanelen;
– Kozijnen met dubbele beglazing;
– Entresolvloer

Bedrijfsruimte B.G.G.
-Betonvloer;
– Handmatige bedienbare overheaddeur (4x4m)
– Meterkast vv aansluiting water en elektra
– Voorziening voor toilet

Bodeminformatie:
Bij het Bodemloket zijn geen bijzonderheden aangetroffen voor deze locatie m.b.t. bodemonderzoek en/of sanering.

Bestemming:
Het pand ligt binnen het bestemmingsplan ‘Stedelijke Bedrijventerreinen Vlissingen’ dat onherroepelijk is vastgesteld op 22-07-2010 en heeft de bestemming ‘Bedrijf -1’. Conform dit bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met cat. 2 van de staat van bedrijfsactiviteiten toegestaan.

Met ingang van 1 januari 2024 is de Omgevingswet van kracht. De verstrekte informatie is gebaseerd op Ruimtelijkeplannen.nl, maar deze website bevat mogelijk niet alle relevante gegevens en kan verouderd zijn. Wij raden u aan gebruik te maken van het Omgevingsloket. Daar kunt u alle digitale informatie vinden met betrekking tot de fysieke leefomgeving, inclusief alle actuele regelgeving.

Koopovereenkomst:
Op basis van NVM model.

Fiscaal:
Er is omzetbelasting over de koopsom van toepassing. De koopsom zal belast worden met 10,4% overdrachtsbelasting.

Zekerheidstelling:
Een waarborgsom, ter grootte van 10% van de koopsom te storten op rekening van of af te geven als bankgarantie bij de notaris uiterlijk 10 dagen na het ondertekenen van de koopovereenkomst.

Staat van oplevering:
Verkoper verkoopt op basis van het “as is, where is” principe, waarbij garanties vanuit verkoper niet of beperkt afgegeven worden, zowel qua omvang als tijd. De koper aanvaardt het registergoed in alle opzichten op basis van het “as is, where is” principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het registergoed zich bevindt en de koper heeft ter zake van deze staat van het registergoed geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper. In aanvulling op het vorenstaande geeft de verkoper geen garantie en aanvaardt geen aansprakelijkheid omtrent datgene wat zij ter zake juistheid van het registergoed mededeelt, of waarvan mededeling achterwege blijft.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Vraagprijs
    € 325.000,- k.k.
  • Status
    Beschikbaar

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles Icon